Ljepota

Pređite, Lob! Holivud prihvata punu bubu

Pređite, Lob! Holivud prihvata punu bubu

Koliko god se trudim da se pridržavaju my Life Cut mantru, teško je biti u ljepoti biz bez osjećaja povremene žudnje za trendove te pustiti proći. Jedna od tih je bio "pokušaj" -aka dugo bob-to je bila velika vijest oko 2007, 2008, i nastavlja da preliti preko reda osoba (većina nedavno, Jennifer Aniston).

load...

Kako osvježavajuće je bio da se vidi ranije scraggly, predugom, produžetak-vozio brave dati moderan, svjež, zdrav izgled kotlet! Nije da sam prihvatila cut sebe dlake iznad moje ključnjače čini da izgledam 12, a ne na dobar način ali prokletstvo, izgledalo je svježe na crvenom tepihu.

A sada je tu 2.0 verziju. Predstavljamo bob-i poznate ličnosti koji je najbolje nositi.

Olivia Munn traje kraće i kraće i ja sam se sviđa bolje i bolje:

Također vrh maraka da je fuksija lippie. Taj deo je važno, zapravo, jer to dužina ne radi običan dobro. (Nemam ništa protiv bibliotekara ili računovođa ili TV voditeljka, ali vi počnete da skrene u tu stereotip ako ne napraviti malo truda sa svojim šminku.)

Evo nedavno Keira Knightley pic-vidi šta mislim o tome?

Gdje je Chanel šminker kad vam treba, zar ne? (Iako vidim da pokušava da to uradi suza-kanala eyeliner je glupo što sam ti pričao u Milanu F / W '11. Needs a Touch-up).

U svakom slučaju, da se fokusiraju! Uz malo više kose serum da smiri frizzies, i pažnju na detalj na šminku, ne ona izgleda neverovatno?

Keira je sasvim neustrašiv kosu eksperimentator-možda čak u redovima svih vremena veliki Mandy Moore, iako ona zapravo ne igra s njom u boji. Kao i Olivia, ona je učinila razbarušene bob, a to je kako mislim da je najbolje radi.

load...

Kad smo kod toga, to je upravo kako Scarlett Johansson odlučili da njen stila Oscara:

Kao što sam rekao u to vrijeme, nisam baš preko Meseca o ležernosti to za takav 'high-falutin događajima, ali mislim da je to fab izgled za samo o bilo kojoj drugoj prilici. Malo je grittier, malo Messier nego Olivia i Keira je Bobs, mislim da zbog razbijene krajevima.

So. Šta sve ovo znači? To znači da čak i ako niste spremni da isecka kosu iznad ramena-i ne-to kriv može biti vremena da se barem razmotriti oslobađajući sebe nekoliko dodatnih centimetara.

Nazovi to reakcija nakon deset godina loše ekstenzije za kosu. Upravo sada, ramena (ili kraće) rezove su vrlo mnogo u stilu, a čini se da će biti neko vrijeme. (Što je dobra vijest ako ste kasno usvojitelja poput mene, u oba frizure i farmerkama.)

Potrebno još dokaza? Ove celebs nisu otišli kao kratka, ali oni su definitivno otišli kraće.

Kirsten Dunst:

Olivia Palermo:

Rashida Jones (koliko je predivna je ona tu, usput?):

I, naravno, Jennifer Aniston:

Da li ste ljubitelj bob, ili voliš elegantno? Da li ste ikada nositi kosu u bilo kojoj od ovih stilova? Koji celeb mislite izgleda najbolji?

load...