Ljepota

Nicola Peltz, pre i posle

Nicola Peltz, pre i posle

Za kratak period prošle godine, bio sam ozbiljno pasioniran kako Nicola Peltza nosila šminku. 

Obično, to je neka kombinacija dramatične (i uvijek savršeno uklopljena) sjenilo sa Flawless Skin, isprati-od-unutar obraza i mekana, obojene usne. 

load...

Iako je ona u svojim ranim 20-im, Transformers: Age of Extinction zvezda već njeno lice naslikao poput Kate Lee i Kara Yoshimoto Bua-dva od najboljih svjetskih vizažista. Nije ni čudo što mi je privuklo pažnju!

Međutim, u Nicola najnoviji izgled, ja sam primijetio promjenu. Ja bih ne samo da opisuju šminku kao više "agresivan", ali rekao bih da isto o njoj funkcijama naime lica, njen novi usne! 

Pokušavajući da provjerite da li su me pravi vodio niz sasvim zečju rupu. Kako se ispostavilo, Nikola je imao vrlo dramatičan ljepotu transformacije otkako je počela glumi. Pogledaj:

Nicola u 1991. Godini

Iako je počela ponaša kao dijete, to nije bilo sve do 15. Godine da Nicola počeo pohađaju događaja i uzimajući fotografisao. I moj oh my! Ja nikada ne bi ovo prepoznala kao ista osoba. Prije svega, boju kose. Ona je prirodna brineta, ali je farba za kosu ove tamnije čokolade smeđe-koja ne ide s njom mnogo lakši obrve (iako je moglo biti zatamnjena, previše). Najviše iznenađuje karakteristike, naravno, njen širi nos i pointier oblik vilice. 

Nicola u 1998. Godini

Evo još jednog pogleda na originalni Nikola, u dobi od 16. Pogledajte kako daleko je došao njen šminka igra ?! Mi nikad joj ne vidim u tim blještavim bojama ili teških rumenilo u 2018. Također primijetiti njene kože. To nije loše, ovdje na bilo koji način, ali postoji nekoliko udaraca i nepravilnosti, dok je danas, to je apsolutno glatko i porculan. Opet, bradu čini duži i nosa šire.

load...

Nicola u 2009. Godini

Nicola nije fotografisan u sve u 2004. Godine, ali sljedeće godine, pojavio sa sasvim novi izgled. Ona je prekrasna kao plavuša-to stvarno radi s njom blijedo kože. Plus, stanje joj je ten je sada taj dodatni malo više savršen (možda iz nekih dermatoloških intervencije, kao što su spironolakton, Levulan terapija, itd.) Šminka je poboljšana, previše; pogledajte samo one slavne smoky eyes! Mislim da je njen nos izgleda kao da je mogla biti oplemenjena tokom njenog odsustva iz kamere. Ali mislim da to može i dalje biti isti bradu?

Nicola u 2009. Godini

Do 2009. Godine, Nicola opet izgledalo drugačije. Moglo bi biti da je otišla još lakši, sve više plavuša, što ja ne mislim da je kao laskavo na nju. Ili možda je to šminka, što je najsofisticiraniji i neutralni ona je čak i istrošen. Ili. Mogao je razlika biti potpuno novi nos i čeljust oblika? Definitivno vidim usavršavanje joj je vrh nosa i brade čini mekšom, a ne kao šiljiti.

Nicola u 2016. Godini

Evo kad sam prvi put počela da najave Nicola. Te oči su očaravajuća! Imala je 20 godina ovdje, a do tada naselili na potpis ljepote estetski. Nekoliko glumice ikada postigao taj nivo šminke savršenstva, pa čak i kosa joj je boja sada poboljšana, sa prirodnim tamnim korijenima koje izgledaju više uvjerljivi pored nje kožu. Opet, možete vidjeti više pravokutni (umjesto baburasti) vrh nosa, a lice joj izgleda ovalna umjesto u obliku srca.

Nicola 2018. Godine

I to postaje sve bolje i bolje. Obožavam ovu šminku, kao i, što je mekši od prethodnog izgled, ali ništa manje impresivan sa svojim bešavne miješanje i modernom paletom boja. Njena plava izgleda možda malo žuta, ali sa ovakvim licem, koji je obraćao pažnju? Ona drži svoje lice pod istim uglom kao šut za 2009. Godinu, i to stvarno izgleda kao bradu je skraćen.

Sada evo izgled koji je inspirisao moje istraživanje Nicola na prvom mjestu. Holy usne! Jasno je, kao i mnoge mlade glumice sada u Hollywoodu, ona je skočila na injekcije voz. To je iznenađujuće, jer je ona već imala pune usne, a sada vrhu je jedan super-otečen i pretjerana. Ali. Ja ću biti prvi koji će priznati da mislim da je sve ostalo u vezi ovo stvarno lijepa, od nje mekša plava boja u ultra-delikatna šminku. I njene kože! To je i dalje nemoguće bez mane.

Update: Nicola 2019. Godine

Sada, Nicola je gornja usna je još veći-u stvari, to je teško ne primetiti, uprkos vrlo lijepa šminku. Ne razumem kako je ovo poželjan ishod, kad bi samo imati normalan usne? 

Update: Nicola 2018. Godine

A sada stvari su se još čudnije red. Gone je povišen stajling, zamijenjen je promašaj Tan, loše oblikovanje, potrbušina plavu kosu. A najveći, većina ubrizgava usne sam ikad vidio na crvenom tepihu! Pretpostavljam da kad si se promenio toliko o tvom licu, što počnete da izgubite sve perspektive. To je tako. Michael Jackson-ish!

Zaključak

Kao što sam rekao, nikada neće biti u stanju da identifikuje crnka na lijevoj kao mlađi verzija plavuša na desnoj strani. 

Ali kosa promjene boje igrati samo manju ulogu u ovoj dramatičnoj transformaciji. Iskreno mislim da je Nikola imao neku vrstu vilice rada vilice oblikovanje, mislim da oni to zovu? To promijenjen čitav saldo njenog lica.

Osim toga, to je evidentno da je imala nos blago sužena i vrha preoblikovana, tek toliko da se baci fokus na oči i usne umjesto toga. Oči su joj ni pogledati dalje odvojeno, sada. 

Na kraju, čini se da je gornja usna injekcije njen najnoviji kozmetički rad. S kožom ovo nevjerojatno savršena, ona također može biti oslanjajući se na usmene lijekove ili lasera da bi tako glatko i mane-free. Dok se šminka je neverovatna i ne doprinose joj nova zvezda moć, ne možete dobiti ten kao što je ovaj iz cijevi od temelja!

Bez sumnje, njeno "makeover" bio je uspjeh ali moram da pitam kako je to izgleda tako drugačije od načina na koji niste odrastanja. Šta ti misliš?

Kako mislite o Nicola ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...