Ljepota

Najbolja frizura nositi nakon produženja

Najbolja frizura nositi nakon produženja

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Imam 40 godina i nose svoju kosu na isti način već godinama. Želim nešto drugačije i više umjetničke, jer radim u svetu umetnosti. Moja kosa je tanka, tako da je to zato koristim mikro ekstenzije petlje. 

load...

Ovo je moja prirodna kosa:

Moje pitanje je da idem lakši i sam mogao izvući čak kraće kose? Hvala vam na vašem vremenu, volim čitajući sve prijedloge zakona čini. - Sheila

A Sheila, hvala vam puno na lijepim komentar. 

Vaša velika oči će se pojaviti još više sa kratkom kosom. Našao sam prečicu za tebe sa lakšim hlad za osnovne boje.

Strateški postavljena peek-a-boo pramenovi će dati dubinu vaše kose i čine ga se pojaviti deblji. Držeći svoj dio pretežno svoju novu bazu u boji će omogućiti manje česte posjete salon.

Ovo je još jedan način nošenja ovog reza.

Trebalo bi koristiti za oblikovanje paste za odvajanje kose i ispumpali zvuka. 

Vrhuncu-a-boo pramenovi će iskočiti kada sportski ovaj izgled. Obratite pažnju na izjavu naušnice? Ništa bolje od kratkih frizura da pokaže velike naušnice.

Ekstenzije za kosu sada imate, koji dodajte dužinu i volumen, izgledaju jako prirodno i lijepo urađeno. Ti bi nikad se ne zna. 

Ako želite da nosite svoju kosu dugo, moj prijedlog je da se ide sa istim osnovna boja kao i gore, sa peek-a-boo naglašava. 

Zatim dodati neke ekstenzije za kosu u boji koja je najlakši hlad u novoj boji. Smanjiti ga na ramena i vi ste dobro ide:

To vam daje više nervozan stil, a da je zadržavanje stvarno lijepa.

Ono što bih ja volimo da vidimo je svoj deo na luk vaše obrve. Prikazano obje obrve sa kraćim resama će jagodice i oči pop čak i više.

load...

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...