Ljepota

5 savjeta za bolji spavanje večeras

5 savjeta za bolji spavanje večeras

Priznanje: Uvijek sam se borio da zaspati noću. Sam se pretvarao da leže na plaži, ja sam brojao ovce i sam troši više nego moj deo toplog mlijeka. To je banana, kažem vam! Nakon previše nemirne noći, završio sam u stvari kao intenzivan kao tretman mozga biofeedback (tehnologija koja mijenja moždane valove), korijena valerijane (dodatak se koristi za liječenje sna i anksioznost), jogu i melatonin (hormon naše tijelo proizvodi koji pomaže u spavanje).

load...

Ništa radio za mene (iako to su sve velike mogućnosti da su neki ljudi postigli zadivljujuće rezultate s). Ali ja sam istrajao, a nakon što je pokušao o milijone ostalog, napokon sam našao izbor proizvoda i predmete koje sam računati na svaku noć. Evo, mojih top pet trikova za hvatanje kvalitetu zzzz's-plus neke druge zadiviti proizvode koji vrijedi pogodak!

Ali prvo! ZAŠTO klimao glavom Off je dobro za vas

Sna i teškoće uspavljivanja nisu samo dosadne-ona su ogromne prepreke za dobro zdravlje, miran um i lijepe kože. Mislim, ajde, tu je obvs razlog to se zove ljepotu sna. U suštini, tih sedam do 10 sati u zemlju snova dozvoliti da vam se tijelo, uključujući kožu-za popravak i regeneraciju. Ne treba biti taj koji će vam reći da bez odgovarajućeg iznosa (ili kvalitete) sna, ti si više skloni depresiji, debljanje, upala, stres (što dovodi do naprednih starenja-bore -i pogoršanje akne), inzulinske rezistencije, tamne krugove ispod očiju, dosadan ten i Puffy kože. Hm, bruto. Proći. Jedna studija je čak ustanovio da nenaspavan pojedinaca pojavljuju manje zdrav, više umoran, i manje atraktivni od onih koji su dobili vrijedan sna pune noći.

Dakle, u nastojanju da se spasi od strašne liste nuspojava gore (!), Evo što sam otkrio radi za mene.

1. WHITE NOISE MACHINE

O MOJ BOŽE. Ova stvar je da umre za-zvuči nekako kao žure vodopad ili vetar kroz drveće. Love! Ja sam mnogo istraživanja prije kupnje jedne, i na kraju izabrao Marpac SleepMate; to je bestseler i dobio ludo dobre kritike na mreži. Tu je i veliki jedan po Obus Forme koji ima tajmer tako da možete postaviti ga isključiti nakon 30 ili 60 minuta. Moja nema tu opciju, ali volim da ga ostavi na 'Til Ionako se probudim, jer priguši nikakav zvuk cijelu noć (Ja sam svjetlo za spavanje, obvs) i mislim da je buka super-umirujuće.

2. Eteričnog ulja lavande

Ja miješati oko 15-20 kapi Aura Cacia jastuk Potion ulje u spreju s destiliranom vodom i zamagliti ga preko listova. Imam i teglu čisto ulje lavande pored mog kreveta koji držim u difuzor (kao što je ova) da zaista dozvoliti da prožimaju sobu. Nešto o mirisu stvarno pomaže da se opustim i tiho moje misli. Obsessed!

load...

3. Biljni čaj

Sada sam koristeći Bio-Vita # 7 čaj koji mi kineske medicine doktor dao (što volim, ali moj dečko kaže da miriše znojavo čarape. SO nije istina!). U prošlosti sam također koristiti Tradicionalni Medicinals Organska Laku Noć čaj i Yogi Bedtime čaj, a oba su radili kao san (ga?). Neki sastojci hoćeš tražiti u čaj snu pomoć uključuju kamilica, valerijana, kapicu, krunica, kantariona i lavande. Popijete oko 1/2 sata prije spavanja i pokušaj da mi kažeš da ne osjećam opuštena.

4. SLEEP masku i uši

Izrada svoju sobu hladnom i tamnom i tiha je ključ za dobar san, pa ukoliko nemate zamračenja zavjese ili spavati u pećini, izbiti masku sna. Znam da sam pisao o njima ovdje, ali pored ljuljanje jedan u avionu, ja ga svake noći koristiti kod kuće, previše. Kunem se, maske sna može biti super-slatka! Ja upariti rudnik s nekim uši i dobro sam da idem (znam-ja prava poslastica dijeliti spavaću sobu s). Što se tiče čepiće za uši, znam da imam mašina za buku, ali ponekad galebova i ptica u blizini našeg stana su ludi glasno ujutro, i bez čepići za uši, ja sam u 5 nisam sretan kamper. Kunem se ove bebe.

5. VJEŽBA

Mislim da je to kad radim od dva ili tri puta tjedno, spavam sooo puno bolje. Nažalost sam lijen i često neka ovaj pad od odloženi. Velika greška. BIG. Ogroman. Ali ozbiljno, ko želi da ide u teretanu nakon rada osam sati dnevno? Rekvizite za one koji to rade, jer bih radije pojesti ukusan večeru i čitati knjigu ili gledati TV na kauču. Mayo Clinic, međutim, kaže da redovna fizička aktivnost može promovirati bolji san, pomaže vam zaspati brže i spavati dublje. Kada bih samo mogao dobiti osobnog trenera da dođe u moju kuću i prisiliti me da ostvare. Perf. Problem riješen.

Dakle, to su moji go-to spavati pomagala, ali postoje mnoge druge prodz u mom rotacije! Neki drugi Faves-a neke sam oduševljen da proverim-Deep Sleep eterično ulje The Body Shop-a:

Lush Dream Cream losion za tijelo:

Bach Rescue Sleep Spray:

Bath & Body Works Lavender kamilice jastuk Mist i Crabtree & Evelyn bogata tijelo noćna krema:

Tvoj red!

Da li imate problema zaspi? Šta ti je najbolji savjet san? Koje od ovih prodz Jeste li probali?

load...