Ljepota

Penélope Cruz nosi najomiljeniji sjenilo za bakar

Penélope Cruz nosi najomiljeniji sjenilo za bakar

To je Penelope Cruz! Na crvenom tepihu! Ovo gotovo nikada ne dešava-Osećam se kao da mi je pričao o njoj cijelo vrijeme, ali u posljednjih nekoliko godina, a ne mnogo na sve. Ona ima dvoje dece sada, tako da sam siguran crvenim tepisima nisu bili visoki prioritet (ovo je za njen novi film, savetnik, koji snimljen prošlog ljeta prije nego što je preg).

load...

Nedostaje mi. Ona je 39 sada, i iskreno je jedna od najljepših žena. Reci mi ovo: da li je iko ikada vidio lošu sliku o Penélope Cruz, ikad? Samo nije problem koji postoji u životu.

Kao što znate, Pene potpis ljepote izgled je obično to mekan, ali obiman, gotovo '60s-ish kose (osim da je to sve dodirljiva nalik), plus potamne oči i nude usne. Ali pogledajte na šminku u ovom Slika i vidite da li otkriti novi cool twist:

To je bakar! Baš kao i jučer sam pričao s Leighton Meester, osim da je ovo sjenilo, ne eyeliner, i to je sasvim drugu aplikaciju. Ali. Bakra! Moramo da razmišljamo o tome. Za razliku od stari dobri smeđe, da vidimo kako Głowy to čini joj koža izgleda toplije boje? Nešto kao što bronzer radi, osim da ne morate proći kroz taj cijeli "3" oblik rigamarole. I to potpuno zagrijava joj inače nude šminke, dajući mu više život.

Evo zuma:

Nisam znao da je imala pjege-cute! U svakom slučaju, gledajući oči, primetićete da senka ide sve na putu oko, kao što je modna ovih dana, a proteže se iznad pregiba na vanjskim rubovima.

Top šminkera Charlotte Tilbury iza ovoga izgled, a ona je iskoristila svoje vrlo vlastiti Dolce Vita sjenilo paletu:

Prilično sam siguran da je kompjuter monitor ne radi ove boje pravde, ali ste dobili ideju. Ja sam najveći fan te svjetlucave bakra sa smeđim očima, jer daje lice užaren, suptilne i ton-na-ton izgled. (Od naranče je suprotno od plave na točka boju, to je mnogo više "primijetiti mene" efekat na plave oči.)

Kao Charlotte linija nije u Sjevernoj Americi još (iako možete naručiti online), ovaj Body Shop quad je sličan:

Make Up For Ever ima bakra:

load...

I NSRS ima ovo đumbir i svjetlucavi bakra duo:

Kao što sam ponavljam kao pokvarena ploča svih vremena, to je gotovo uvijek bitne (osim ako ideš na stvarno eterična tip izgled) na "terenu" u sjeni sa podlogom. Neka bude što bliže na trepavice, idealno bi bilo u vodena linija, skroz okolo i kao fina linija kao što možete upravljati. Ja sam kreten sa crtež, tako da sam obično samo dobiti u neredu, a onda očistiti sve to sa Q-tip kako bi dobili širinu linije želim. Možete dobiti malo Flicky na vanjskim rubovima, ali ne previše jer oko je više o senka od crne liner cat-eye.

Lažne trepavice obavezno. Maskara nije obavezno.

Ako bih da znam šta još Penélope nosi, to je to rumenilo na obrazima i na usnama, ova nijansa se zove Penelope Pink, koji je ime dobio za sebe zvijezda. (Kaže Charlotte: "Kada radim Penélope je šminku, uvijek sam joj dati prekrasna Pinky / nude ruž za usne po uzoru na Dolce Vita ikone iz prošlosti, kao što su Sophia Loren, pa sam morao da stvori ovu boju u mojoj kolekciji i nazovite ga Penelope Pink ".) to je u istoj porodici boje kao rumenilo i kako uskladiti savršeno sa bakra okom, bez borbe to.

Žao mi je reći da se čini da postoji neka vrsta minusu za usne i injekcionih situacija punila kao dobro. Ili barem čini se na taj način u par ovih slika. Zašto celebs to uradio? Ne shvatajući potrebe za podizanjem vrha usana. Neko da prosvetli me! (Mislim Biel je čest prestupnik, a možda je predmet budućeg Prije i poslije.)

Sada kada je to sa moje grudi, ja ću vas ostaviti s tim gorgeousness da razmišlja. (Nema usne pitanje u ovom pic!)

Čovjek sam ikad ljubomoran sada od vas smeđe-eyed, brineta dame, jer to je samo neće biti ista kao na moje boje. Može li netko molim vas dajte ovom make-up izgledati se javi nazad?

Nabavite proizvode

Neka vaše recimo

Da li ste ljubitelj Penélope Cruz ljepotu izgled? (A šta mislite o vrhu usne situaciju?) Šta mislite o ovoj sjenilo boje i aplikacije? Pokušao bilo koji od ovih proizvoda-ili dobio reko svog?

load...