Ljepota

Anna Faris, pre i posle

Anna Faris, pre i posle

Jedna stvar koju moram poštovati o Anna Faris je da je ona vlasnik joj plastičnu operaciju pa, nju povećanje grudi, barem. 

Rekla je The New Yorker to "nije bila karijera stvar-to je razvod stvar." (To je bilo 2007. Godine, nakon što joj split sa Benom Indra.) Ana je takođe priznao da dobijem usne injekcije za ulogu u 'The House Bunny "u 2008. Godini. 

load...

Tako je ona ih je više-ili napravio bilo koje druge prilagodbe iznad vrata? Tereti vas je primijetio kako "drugačiji" Anna sada izgleda. Ja Predstavljamo vam njen evoluciju ljepote:

Anna u 2001. Godini

Čekati šta? Ana je bila brineta? Ona je bila 24 ovdje, i to joj daje potpuno drugačiji vibracije. Ova smeđa kosa je još uvijek mnogo tamnija od nje prirodno "miš" boju. Volim plavuša. 

Također iz 2001. Godine ovo Slika iz Juicy Couture apartman u Chateau Marmont. O MOJ BOŽE. Prije svega, Juicy Couture. Ne zaboravite, kada je to bila stvar? Drugo, da li ste uočili Tori Spelling? Ah. Ranih 2000-ih. 

Anna u 2002. Godini

Do 2002. Godine, na premijeri The Hot Chick, Ana je osvijetljen kosa joj je u super-plava. Napomena izbeljeni plava obrve, previše. Hvala bogu ljudi ne rade to više. (Pa, osim Pat McGrath.) 

Anna u 2003. Godini

Ovdje možete nekako prepoznati Anna. Ali ona ne izgleda isto kao i Ana mi danas poznajemo. Mislim da je to oči, nos i usta. Ona je bila 26 ovdje. 

Anna u 2006. Godini

I dalje ne mislim da još ništa nije promenilo u Scary Movie 4 premijere u 2006. Ona izgleda jako prirodno ovdje, kao super-prilično običan djevojka umjesto glammed-up osoba. 

Anna u 2007. Godini

load...

Primijetit ćete Anna obrve ima tamnije do 2007. Godine su njene usne možda postaje sve veći, kao i? To bi bilo o vremenu koje je snimala film The House Bunny, pa možda. 

Anna u 2008. Godini

Pogledajte kako postoji progresija ljepotom stajling? Bolje kose, bolje šminku. Ali pitam se da li oči su malo drugačija. U ovoj i kasnije slike, oni izgledaju širom otvorene. 

Anna u 2009. Godini

Do tog vremena, Ana je bila 32 i zvanično zvezda. To bi mogao biti šminku, ali joj oči izgledaju još budan ovdje u odnosu na ranije slike. I čini se kao da joj je nos je malo više rafiniran sada. 

Anna u 1991. Godini 

Mislim da je u ovom sledeću fotografiju, novi nos je još očiglednija. To je suptilan, i još uvijek odgovara njenom licu, ali wow-to ikada napraviti razliku, zar ne? Kao što sam već ranije rekao, a to je broj jedan profinjenosti aktera obično čine. Neverovatna kako suptilno malo oblikovanja može transformirati lice. 

Anna u 1998. Godini

Isto, isto, i još uvijek izgleda dobro, po mom mišljenju. Usne su joj se kao da su se skrasio, ili možda je samo između imenovanja injekcije. 

Anna u 2004. Godini

Osjećam se kao Anna Možda sam počeo u obraz punila u ovoj fazi (bila je 35 ovdje). I možete vidjeti da je nepropusnost počinje da se formira oko usta, vjerojatno od Botox? 

Anna u 2009. Godini

Punila su još izraženiji u ovoj 2009 snimak. Malo teška rukom, doktore! Možda su izgledali u redu kad nije bio nasmijan, ali evo, obrazi izgledaju neprirodno i strši iz njenog lica. Bolje da imaju stan lice, zar ne? 

Anna u 2009. Godini

I sada dolazimo do fotografija koja nas je sve uzdah: "Ono što je uradila ?!" Da se zna, ja i dalje mislim da Anna je klisura čak i ovdje ali ima nešto bizarno događa njen osmeh. Izgleda da ona ne može da izrazi kako treba. Moja pretpostavka je Botox oko usta "lift" uglovima. Vrsta problem kada tvoj posao je gluma.

Update: Anna u 2016. Godini

Na ovom snimku, volim mekše kosu, a vidi se da ona nije botoksiranih dalje nabore oko očiju. 

Update: Anna u 2018. Godini

Evo, izgleda kao da ima neki prirodni gužvanje između obrva, a na čelo-no Botox!

Update: Anna u 2019. Godini

Wow, kosa joj je zaista porastao! Ja volim šiške i šminke oko očiju. To zaista izgleda kao da je ojačao na injekcije. 

Zaključak

Zato Ana LI izgledati drugačije. Ali ako je ona imala rinoplastike, ne čini se da je nedavna stvar. To se dogodilo prije nego što je postala poznata (što je čini ne razlikuje od praktički svi drugi u Hollywoodu). 

Mislim da je njena je vrlo, vrlo dobro učinio, i iako je bila prilično bez njega, to se poboljša svoju lepotu. Nos poslovi su još uvijek pomalo "tabu", ali ja to poštujem ona je otvoreno priznala da dobijem implantata i injekcije, koje bi većina drugih celebs negiraju. 

Što se tiče igle. U redu, da je 2009. Slika je malo iznenađenje. Mislim da je radila preterivati, ali botoks i punila su samo privremeno. Čini se kao da se opredjeljuju za prirodniji izgled ovih dana. Javite mi što mislite!

Kako mislite o Anna ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...