Ljepota

Clinique eyeliner pregled: mršavi Eyeliner za klemljenje

Clinique eyeliner pregled: mršavi Eyeliner za klemljenje

Kada je u pitanju eyeliner, obično sam rob navika. 

I imaju tendenciju da se drži sa vodootpornim formule od samo tri marke-Make Up For Ever Aqua oči, Urban Decay 24/7 Glide-On olovka za oči i Smashbox Uvijek Sharp Waterproof Kohl oči zato što sam imao najbolju sreću uz prijavu, dugotrajnost i nedostatak razmazivanje.

load...

Ali nedavno sam dodao neke nove Clinique brodova u rotaciji. Oni nisu potpuno sam smatrao za eyeliners ranije, tako da sam impresioniran!

Oni se zovu Skinny štapići, a oni izgledaju ovako:

Prvo, Clinique izašao sa Chubby štapići, a sada smo dobili Skinny štapići -ha!

Oni su zaista mnogo mršaviji nego uobičajenog liner, na 2/3 promjera tradicionalne olovke, a namijenjena su za detalje orijentisan linija rada pravo blizu liniju trepavica.

Clinique ne dolazi pravo iz i reći da ih koriste u svojim vodena linija, ali to je moja prednost s tim. Ali naravno, oni su također dobri za stvaranje vrlo mršav linije samo izvan unutrašnje felge.

Ovdje možete zamisliti koliko su male:

Oni su također samostalno oštrenje; samo da okrenete brod se!

Skinny Stick Shades i swatchevi

Clinique mi je poslao tri Skinny Sticks pokušati: 01 Slimming Black, 05 Skinny Jeans (royal plava) i 06 Demi grožđa (ljubičaste). Kao što možete vidjeti po savete u fotografiji gore, ja sam nosio plave i crne najviše!

U Kanadi, ima ukupno sedam nijansi. One druge uključuju 02 Black Silver (shimmer crna), 03 Slim Sable (tamno smeđe), 04 Olive-Tini (maslinasto zelena) i 07 Angel kosu (bijelo).

U SAD-u, postoje još dvije boje, a teal i zeleni. U Velikoj Britaniji, oni zapravo dolaze u 12 nijansi, uključujući i super-kul žuta.

load...

Evo uzorak od moja tri:

Boje klize na zaista lako i udobno, bez vuče na delikatnoj oka površine kože na sve. 

Ja sam ih koristi za stvaranje izgleda ovako, sa 05 Skinny Jeans u mom vodena linija sve obrnuto.

Efekat nije prestroga, koji volim. I za razliku od nekih eyeliners (Gledam te, Peščanik 1.5MM Mehanički gel za oči i Charlotte Tilbury Rock 'n' Kohl!), Oni ne iritiraju oči ili da me pocepa. Hvala vam, Clinique oftalmolog testiranje! 

E sad, sve ove stvari ne bi imala smisla ako ne i trajati dugo vremena. Ali oni! Iako je Skinny štapići ne tvrdim da su vodonepropusne-samo dugotrajnu-they've podiže iznenađujuće dobro na mene bez razmazivanja i razmazivanja. U stvari, u mom iskustvu oni samo imaju tendenciju da blijede umjesto prebacivanja neatraktivno ispod vaše oči ili na gornjem poklopcima.

Zaključak

Ako volite mekane obloge izgled i žele nešto što je vrlo jednostavan za korištenje u vodena linija, ja bih definitivno provjeriti Skinny štapići! Oni klize glatko i ne bi trebalo da osjetljive oči ikakvih problema. Osim toga, mislim da ćete biti vrlo zadovoljni koliko se dobro nose.

Preskočite ih ako želite svoj tekst da bude oštar, tamno i grafički. Mislim da su ovi ulošci su bolje za mekši, malo smudgier / više izblijedio, prirodan izgled.

Gdje kupiti

Nordstrom • Sephora • Hudson Bay • Neiman Marcus • Macy • Selfridges • Clinique.ca • Clinique.com

Jeste li proverio Skinny štapići još? Šta si mislio?

load...