Ljepota

Konačno, temelja koja je dovoljno tamna i dovoljno topla za moj indijski ton kože

Konačno, temelja koja je dovoljno tamna i dovoljno topla za moj indijski ton kože

Pronalaženje temelj utakmici za moju srednje tamne puti je teško. Ako ste za nijansu tamnije nego Selena Gomez, sretno pronalaženje proizvoda koji odgovara na prvi uzorak. Da pomogne sve moje NC40 + ljepote, ja sam i kreće u potragu za pronalaženje najbolje temelje za srednje tamnu kožu. 

load...

Ako ste videli moju šminku torbu, onda ćete možda prepoznati ovu Bobbi Brown Foundation kože Stick (moj je u Warm Honey). Ovaj štap je sve oko super, sastanak 3,5 od četiri Sveti Gral kriterije moje temelj. 

Kojim kriterijima je to, pitate se? Dopusti mi da objasnim. 

1. Shade Match 

Očigledno je da je broj jedan temelj kriminal je kada nijansa ne odgovara ton kože. Osim ako je to savršeno odgovara, nema smisla za kupnju, jer vaše Eagle stoje stvari (ili nazad Eagle) će biti previše odvlače pažnju. 

Najveći problem sa temeljima za tonovima kože srednje tamne, uključujući i indijski kožu kao što je moja, je pronalaženje proizvod s dovoljno žutom u njemu. Da, i pronalaženje hlad to je dovoljno čak i mraku. (Neću ući u svojstvene političke i socio-kulturnih problema u vezi s ovim, ali ako želite, pročitajte Taryn Charles 'nevjerovatan komad na xoJane.)

Fondacija Bobbi Brown Skin Stick u toplim Med je besprijekoran boja meč u mojoj NC45 kožu. Nosim ga od aprila, i to je bio dosljedan savršen meč kroz proljeće, ljeto, jesen i zimu-a radnik Sephora mi je čak rekla je mislila da nije nosila temelj (pogodi!). 

Postoji 10 nijansi koje su tamnije od Warm Honey (i 13 lakši), tako da je ovo temelj će odgovarati veliki raspon tonova-ne kože samo moja Indian kože, ali i Latinoamerička, Bliskog istoka, Mediterana, Afrike i Azije.

load...

Bonus: Moja devojka zaljubljena Mindy Kaling nosi ga u Warm Almond!

2. Pokrivenost 

Ja sam opsjednut potpunosti pokrivaju osnove koje mogu sakriti moje mrzio hiperpigmentacije (zbog akni nije dovoljno loše, amirite?). Građevinsko punu pokrivenost mi daje fleksibilnost za pokrivanje ili da pusti moje pjege pokazuju na dobar dan koži. 

Znam da je ovo traži puno, ali hej, govorimo Holy status Gral ovdje. I znate šta? Skin Foundation Stick dolazi prokleto blizu. 

To je krem ​​formulu koja se lako Buffs u moju kožu, i izgleda sjajno s jednom ili više slojeva. Ja dobiti oko 85 posto pokrivenosti ja tražim. Ali kao što vidite, podočnjaka i nedavni post-bijeg tamne mrlje i dalje pokazuju kroz malo.

3. Dugotrajnost 

Moja kombinacija koža ima tendenciju da raspusti šminku prije mog radnog dana je up-bljak. Trebam fondaciju koja će ne blijede (ili idealno, nabor) u roku od osam sati. 

Skin Foundation Stick traje radni dan (yay!), Ali je nakon osam sati znak, to početi nestajati. Format krema je super za brzo dotjerivanje, ali to tako lako da moram paziti da ne dodirujete lice ništa, ili će izbrisati pravo off kreće.

Kao i većina temelja, to se gužvati u moj osmeh linije. A trik kako bi se smanjio gužvanja je nanošenje proizvoda oko pregiba, ali ne nalazi na nabora, a zatim Buff (vidi ovdje za moju poliranje tips).

4. Pakiranje

Insistiram na prijenosni temelj ambalaži, jer to Shiz treba da pođe sa mnom iz teretane da rade na večeru. U svojim elegantnim crnim tubi s briljantno osmišljen boravak na zavrtanje, Skin Foundation Stick mogu ugurati u torbu (ili čak u džep). Budući da je štap formatu, ne morate brinuti o tome razbijanje ili prosipanje. 

Štap format twist-up i olakšava "izvući na" svoj temelj, a zatim popravi u četkom (ja koristim Real Techniques Buffing Brush). Ako ste u pokretu, tekstura kreme omogućava lako prst poliranje. 

Mislim da je količina proizvoda je vrlo povoljna-moja prva cijev je trajala šest mjeseci. Međutim, jednom kada padne ispod twist-up, morat ćete pronaći tupi alat za iskopali u vrijednosti proizvoda pakuje ispod (Koristio sam dlan svoje pincete) tri nedelje.

The Bottom Line

Sada znate četiri kriterijuma moje temelj! Bobbi Brown Skin Foundation štap dobila A za pružanje odličan hlad utakmice, građevinsko srednje prekrivanje, cjelodnevni odjeća bez blijedi, i izvanrednu ambalaže. Stvarno, to bi mogao biti savršen temelj ako nisi kao nenormalno izbirljiva kao i ja.

Ali s obzirom da nema ljepote proizvod je savršen. Evo šta bih promijeniti:

Cijenu. Ovo je definitivno jedan od najviših skupe temelje tamo. Nakon Nova Scotia je zelenaških 15 posto HST, platio sam 61 € (!!). Ali onda sam uradio matematike, i radi se do 10 € mjesečno ili 31 centi na dan. Što je potpuno isplati za besprijekoran kože, IMO. Tako da će nastaviti da otkupi, ali ja bih da je trošak bio više razuman za nekoga na budžet (jer ko nije u ovoj ekonomiji?).

Gdje kupiti

Pronađite Bobbi Brown Fondacija kože Stick na:

  • Kanada: Sephora, Holt Renfrew, odaberite Hudson Bay trgovine
  • SAD: Sephora, Nordstrom, Amazon.com, Neiman Marcus, Bobbi Brown, Bloomingdale, Macy

Neka vaše Say

Jeste li isprobali ove fondacije? Da li se, takođe, bore da pronađu temeljima koji su dovoljno topli i / ili tamne? Imate bilo koji drugi Recos?

load...