Ljepota

Američka muzika 2018: izgled izgleda lepo videti

Američka muzika 2018: izgled izgleda lepo videti

To je to vrijeme još jednom! Vrijeme je da najviše secirati. Kako da stavim ovo ?. Razgovor-dostojan ljepota gleda iz amas druge noći. Za mene je imao sve elemente koje želite u dobrom nagrada pokazuju-jer budimo pravi, ja sam samo stvarno stalo dio frizuru i šminku, obvs. Imao je drama (trepavice i pompadours!). Imao je gorgeousness (vanzemaljska sjajne kože!). Imao je neugodno užasno makeup koji nikada ne treba ponovo vidjeti (dvije riječi: Christina Aguilera).

load...

Tako da, moramo da pronađe. Sam handily podijeljena na celebs napomenuti u listu DOS-a. I NE BI TREBALO. Čitajte!

DO: Plaža-osposobiti svoju kosu poput Carrie Underwood

Mogu li dobiti ono što? Nemoj mi reći da ti nisi uradio zbuni kad ste vidjeli Slika Carrie Underwood. Ona izgleda nekako vruće! Pazite, u vrlo konvencionalan, Girl Hot način. Da, šminka je još uvijek previše prepečen za moj ukus, ali je u odnosu na prošli put smo je vidjeli, na CMA Awards, to je kao noć i dan. Njena koža je tona više Głowy ovdje. Ali ključna razlika, mislim da je u kosi. To je opušteno! To je Beachy. To je seksi. To nije opterećena tim UN-odvojen kovrče koje me izludi kad god ih vidim. Tako Carrie potpuno dobija moj glas za najviše napredovala. Ovaj tjedan, u svakom slučaju.

NE: potrošiti previše vremena na dermatologa, poput Gwen Stefani

Vjerojatno je to zato što mi se stvarno sviđa Gwen Stefani da sam joj dati mnogo manevarskog prostora. Kada smo je posljednji put vidio na MTV EMA, bila sam potpuno kopanje svoje crvene usne i savršen plavu kosu. Njene kože? Nije tako velika, ali sam mislio da je to samo loše osvjetljenje na fotografiji. Sada, da je vidim ovdje, shvatio sam da postoji problem. Nešto petljali sa, i mislim da je to obrve (oni sveobuhvatnog previše na rubovima) i usana / brade područje (to tražim vrstu nepokretnih i muških). Također-a ti bi da je derm biti u stanju da pomogne sa ovim-njom teksturu kože je malo neujednačena. Naravno da sam potpuno suosjećam s tim stvarima na svakodnevni civil, ali na osoba sa Oodles KA € hmoney i pristup bilo kakvom tretmanu pod suncem? Recimo samo da sam iznenađen. A ako je to samo šminka, onda je vrijeme za ulaganje u novi temelj.

load...

DO: Pokažite nenormalno Głowy kožu kao Hayden Panettiere

Hayden se ide tako dobro u posljednje vrijeme. To je uzbudljivo, stvarno, jer je većina definitivno nije jedan od mojih Faves čak i prije šest mjeseci. Evo, ja jednostavno ne mogu da prebolim kako neverovatno joj ten izgleda. Njen ten IS šminku izjavu. To je zapravo sekundarna u odnosu na usne. Na žalost, ne mogu naći nikakve informaciju o tome šta prodz su koristili, što čini me rastužuje jer DOBRO ONIMA CHEEKS! To je kao da ne mora da pokuša sa kosom ili ostatak šminku. Dobra koža može vas odvesti daleko u životu, djeco. Jako daleko.

NE: Za naglašavanje vašeg ispod očiju crinkles poput Carly Rae Jepsen

Carly Rae Jepsen je tako slatka guzu da mrzim NIT-pick na njen posao. ALI. Ja ću biti zlo i samo ističu da djevojka ima puno ispod očiju wrinklage događa na tender dobi od 27 (To je zapravo njen rođendan danas-hretan rođendan Carly!) U svakom slučaju, osim tražeći neku kremu za oči , ja bih predložiti je izbjeći bilo kakve svjetlucave sjene na tom području, jer oni služe samo da sija veliki Honkin 'Pod lupom rekao problem. Ako i ti, imaju ovu ljepotu izazov, onda mat neutralnu sjene moraju biti svoj BFF.

DO: Isprobajte novi Mod ljepota trend a la Ginnifer Goodwin

Bio sam toliko uzbuđen kad sam vidio ove trepavice na Ginnifer Goodwin! Dobra, Goodwin. Vidiš, ona prati jedan od najtoplijih trendova lepotu trenutka, a to je povratak u 60-ih godina. Upravo sam pisao o tome za The Globe and Mail, u stvari! Igrajući se oči je ključ za Mod stil-i ona nije savršena osoba da izvede ovu ekstremnu donjem trepavica izgled? Za mene ovo izgleda kao Falsies, ali prema šminker sam razgovarala za tu priču, možete samo držati maskaru štapić vertikalno i na neki način nagomilavaju trepavica zajedno kao li oprao i nazad. Kažem ti, liniju donjih trepavica je torbi gde je to. Početi dobivanje udoban sa stavljanjem šminke dole, jer samo ćemo vidjeti više i više naglasak na tom području lica.

NE: poludjeti na oblikovanje kao Christina Aguilera

Ili možda to treba reći NE: Da li droga. Ja ne znam šta drugo mogu objasniti šminke Christina Aguilera. Mislim, Jane Iredale je bio kopirnih genije i sve to, ali ne mislim da je čak i on bi odobrila ovog ekstremnog dupe, drag queen-tražim posao. Zar ne? U pravu. Ali to nije jedina stvar koja me ubija. To je ujedno i ljubičaste oči. (Kao u: Ja ne mislim da je to kako si mislio nositi svijetle boje.) Dovršava su očigledne usne i cijelog tijela shimmer. BOOM! Ne možete napraviti ovo gore. Ja ću reći da mi se sviđa kosu. (Tamo! Ja sam dobra osoba, stvarno.)

DO: Nosite elegantan ponija sa svježim šminke poput Jordin Sparks

Ja volim sve o Jordin Sparks ovdje. (Osim možda joj je haljinu, ali nisam modnih stručnjaka.) Nije previše peeps uključujući moja malenkost-može nositi ozbiljnosti zalizana, super-ravno, visoko na glavi ponija. Ali na nju? Neverovatno. Volim i da je ona stalno šminku stvarno čist i svjež, s jedva esto zanemaruje gol usne, a završna obrada mat kožu i suptilno smoky oka. Neki bi rekli da je to dosadno, ali osećam kao da understated samo pokazuje off joj prirodne ljepote sve više. Samo zato što je fensi događaj ne znači da uvijek mora da poludi sa Izjava šminke.

NE: Više od bronze sebe (ili Pompadour kosu) poput Jenny McCarthy

Znate li koji radi opasan Pompadour? Pink, to je ko. Evo, Jenny McCarthy se ljulja siromašne žene pompe. Previše je obiman, to nije u redu, treba da ode SADA. Iako bi se reći da je najmanje od svoje probleme sa ovom ljepotom izgled. Zašto toliko brončani, Jen Jen? To je na obrazima (uh, tako oblikovana poput Christina A.); to je na usnama; to je na kapcima; to je čak u kosi! Niko ne mora toliko bronzu u njenom životu. (Taylor Swift naznake o tome na svom kapcima te noći je dovoljno.) Također bih tvrditi da Jenny pročitate ovaj članak i raste iz obrva malo. Oni pomalo na mršave, Witchy, preko lukova strani. Nikada nije laskavo.

Reci mi:

Koji amas izgled ste love? Koje se osećate sve cringey? Su neki od mojih dos vaše NE BI TREBALO. Ili obrnuto?

load...