Ljepota

Kako odabrati (i održavati) pravu boju kose

Kako odabrati (i održavati) pravu boju kose

Marie Robinson

Marie Robinson se vratio! Kao što sam rekao kad sam uveo prvi vid u ovoj seriji, ona ne samo da je direktor boja za Clairol (ozbiljno važan nastup), ali i ozbiljno Big Deal u celeb-zemljišta, jer ona je go-to kolorističke za mnoge (većina? ) od naših omiljenih starleta, uključujući ScarJo, Natalie Portman, Rachel McAdams i još mnogo toga. Tako da možete shvatiti zašto, za ljepotu ed, samo biti u istoj prostoriji s njom je prilično poseban-a kamoli dobiti priliku da po nju mozak! Sam umro i otišao u ljepoti neba.

load...

Zadnji put kad smo čuli o trendy boje za ljeto '11 i odgovarajuće Clairol prodz kupiti, jer volim da budem servicey. Danas ti 7 nevjerovatan savjete o svemu, od pronalaženja pravu nijansu za koliko često je sigurno da se boji.

(PS:. Molim te, oprosti kratkog zastoja na urednika vids Nije da sam zabušava na razmatranje-Naprotiv, ja sam zapravo jednom usred testiranja oko 15 različitih i veoma uzbudljiv prodz za predstojeći priču u raketu. Ja ću biti izvještavanje brzo vratiti na nekim Sooper-kul inovacija.)

U međuvremenu, za one od vas koji obojite svoju kosu-ili su nekako nekako razmišljam o tome-evo potpuno novi Boja kose 101 Vid:

Nekoliko od tih ideja može zvučati poznato, ali ako to ne urade ću sad lagano vas gurnuti na nekoliko starijih postova: Već sam pisao o tome kako moj život promijenio kada sam prestao raditi samo naglašava i prebacio na osnovnu boju / vrhunac kombinaciji. (Ukratko, to je zato kosa osoba uvijek izgleda tako fenomenalno.) A mi smo i razgovarali o tome kako ne postoje pravila više ne samo za šminku, ali i boju kose. Trik je u tome da određeni ton koji laska ti-i možda samo iznenaditi sebe s onim što izgleda dobro.

Reci mi:

Radiš all-over osnovnu boju, ili samo naglašava? (Ako ste prirodno miš, rade oba će Blow Your Mind-kunem se.) Kad smo već kod uma puše, šta mislite o Marie filozofije prema odabiru pravu nijansu. Slažete li se da svako može nositi bilo koju boju? Ako ste salon-colourer, da li misliš da bi mogao pokušati dodiruje vaše korijene se kao kod kuće?

load...
load...