Ljepota

Kako napraviti usne izgledati veće od usana

Kako napraviti usne izgledati veće od usana

Naslov današnjeg post uzima inspiraciju iz ovu pjesmu. Osim, znate, mi govorimo o usne (ne trešnja Chapstick).

Sada, pažljivo pogledate te usne. Razlog oni izgledaju tako dobro ne samo zbog boje karmina (CoverGirl Lip Perfection ruž za usne Hot, u slučaju da se pitate). To je zato što šminka guru Pat McGrath namjerno išao za "ogroman" oblik.

load...

Na usne (CoverGirl Lip Perfection za usne u Passion) je korištena da bi privukli šesnaestercu prirodnih usana linije modela, stavljajući tanji vrhu više u ravnoteži sa punijim dnu. Rezultat: mnogo puniji, jastučast izgleda usne.

Od, znate, ne možemo svi biti Daphne Groeneveld.

I Lindsay Lohan nije baš mene prodaje na celu stvar usne injekcije.

(Ili bronzer, ali to je priča za neki drugi dan.)

U svakom slučaju, gledajući Prada Slika me je podsjetio da to nije bio prvi put da sam vidio ovu cijeli crtež-izvan-the-usne-line stvar radi svojih usta magiju. Nazad u jesen, prisustvovao sam Chanel događaj na kojem svoje nacionalne šminkera, Julie Cusson, nanosi ruž na mene. Ne samo da je rekla da ne treba uvijek nositi hladne boje (jer ona misli da njihov kontrast sa toplim kože i kose izgleda bolje nego sve usklađivanje), ali je takođe usnu oblik izgledaju savršeno.

Prije toga, znao sam da moram tanke gornje usne ali nisam stvarno mislim ništa se može učiniti o tome ne gledajući ovako.

Mislim, usne je tako 90-ih!

Kako Julie je to uradio nije bio sa usne na sve, ipak. Ona je samo nanosi ruž za usne s četkicom za usne, a obojen samo ispred moje usne ne svuda ali oko uglova. Ova fotografija nije iz tog dana, ali sam dodao strelice za ilustraciju, gdje bi se fokusirati, ako si to učiniti kod kuće:

load...

Imate li? Vi ne želite da poludim crtež izvan linije sve obrnuto, kao onda ćeš izgledati kao klaun. Ali za nijansu u ovim mrlje može napraviti veliku razliku. U slučaju da ste svesni koliko je tanka moje gornje usne dobiva, da gledamo moje Slika u Pantene post neki dan. (PS: Vi ste se prijavili već da postigne neki besplatni proizvodi za kosu, zar ne Idi sad?!)

Naravno, također možete koristiti regularne usne da radim. Ili-moja omiljena i ono što se koriste u ovim Slika-a bucmast ruž za usne držati! Ono što ja nosim u ovim Slika je moj stari favorit, Tarte LipSurgence Lip Tint:

(Od sada za 31 € svaki;. Kliknite ovdje da biste saznali više i kupovina)

Mislim da je to najbolji proizvod za taj posao, jer je to mrlja (pa će stoga ne masti oko tijekom ili nakon aplikacije), i daje vam dosta kontrole.

NSRS je također samo izlazi sa ovim novim Satin olovke za usne:

(Od 7 Mart 30 € svaki na Holt Renfrew, kao i na svim drugim NSRS trgovaca od 1. Aprila.)

Oni su takođe divna, ali je potrebno da sporije ide s vaše aplikacije, jer su oni super-glidey i klizavim. Iako je suho-dole nije.

Ako zabrljaš, otklonili sa šminkom brisati ili za još više kontrole, Givenchy Mister Perfect šminke olovka:

(Od sada za 33 €;. Kliknite ovdje da biste saznali više i kupovina)

Također možete ići preko rubova na kraju sa korektor na četkicu da ih neaten gore. Iako sam našao nisam ni potrebno da sa Tarte-to je super lako.

Ako zaista želite ići u grad, dodati dodir highlighter (kao RMS Beauty Dnevni luminizer sam bulaznio o ovdje) na Amorov luk, što je tehnika Pat McGrath koristiti u Prada.

Da li se sviđa ovo? Reci mi:

Jeste li ikad pokušali ovu tehniku ​​da bi privukli izvan vaše usne liniju? Koji je tvoj trik za veće, čak i izgleda usana? Da li koristite za usne, bucmast olovke ili samo običan ruž za usne?

load...