Ljepota

Najsavremenije frizure poznatih u poslednje vreme

Najsavremenije frizure poznatih u poslednje vreme

Tako sam jako teško Blake Lively, zar ne? (To je zato što mi je Leighton Meester je imao na prvom karirane Hairband šta da kažem? I mi je, ali ona ima bolje kosu.)

U svakom slučaju, Gossip Girl rivalstvo na stranu, sam imao prelistavanje jutros kroz neke slike pokazuju ono što naši omiljeni celebs ustao da u proteklih nekoliko dana, a ogromna tema, posebno sa Blakey, unfortch-bio Bad dlake.

load...

Not Bad Hair Cuts, ili Bad Boja kose, protiv vas, ali samo Bad Hair Styling. (Po mom mišljenju.) Srećom, to je popraviti-pa hajde da pogledamo i vidimo da li možemo dogovoriti o dijagnozi i Rx.

Ravno šiške i valovite dužine na Olivia Wilde

Kao neko ko je do sada nosio šiške s njom prirodno ravnu kosu za, oh, 90 posto mog života, ne identifikuje sa ovim mali problem imamo ovde dešava. Jer me ne pogrešno-ja dobiti veliki ljubitelj šiške. Ćete se setim da sam doled se mnogo pohvala Oliviji kada je debitovao njen na Globes:

Ali šiške DO predstavlja dilemu kada se želi nositi kosu u drugi nego visi i ravno stil. Posebne combo ravnih šiške i talasasta dužine donosi na pamet da Mullet slogan. Znate jedan: poslovanje u prednjem, party u leđa. Je li ovo posao na vrhu, party na krajevima? Mislim da je tako.

U svakom slučaju, to je razlog zašto sam obično preporučuju šiške koje su pod uglom od strane, kao što su Sienna Miller rez ovdje, koje sam uvijek pokušati oponašati:

Mislim da sam otkriti da Olivija već ima šiške u obliku ovaj način, tako da je to iza mene zašto ona ne vrstu dijela njene kose u sredini, gurajući šiške sa strane, pa čak i dajući im malo Tweak sa Curling željeza, tako da je cijeli stil usklađuje zajedno malo više. Vrsta kako sam uradio kada sam prošle godine dobila od brušenog-out kovrče. Stvarno bi bilo poboljšanje.

load...

Sada za sljedeći problem celebrity kose:

A Princess Leia inspirisan Updo na Christina Hendricks

Znate, ja mogu nekako zamisliti kako to mora biti kao da je Christina Hendricks. Vaša kosa je vatra-motor crvene, tvoje lice je breskve i krem ​​flawlessness, vaš smiješno curvy lik zaustavlja promet. Ona mora ostariti ponekad. I tako da mogu shvatiti zašto bi imao tih dana kada želite da napusti tijelo-con haljina u ormaru i odabrati neki visoko uz vrat prim i pravilan broj.

I stavi kosu, naravno. Problem je u tome, ništa manje nego seksi Christina teži razočarati. Pogotovo ovo izgleda, jer ja zaista ne mislim da radi kada ti učiteljica od glave do pete. Mix it up! Ako idete za bibliotekar šik, dugo zadržati svoju kosu i sjajne. Moram reference raskošnih Odette Yustman ovdje da nam pokaže kako se to radi:

Vidiš? Ili ste mogli učiniti obrnuto: Christina kosa može raditi-MIGHT-sa više dubokim dekolteom. Iako sam stvarno nije oseća kovrča, niti vintage Princeza Leia roll tipa stvar. (Opet, kako ja volim svoj retro frizura je ovdje i ovdje pokazali.)

I to me dovodi do možda najproblematičnije frizuru od svih.

U messiest pletenica svih vremena na Blake Lively

Šta. IS. Ovo? Bio sam tako zbunjen, šta sa haljini svadba izgleda i da nasumično Bejeweled kosu broš. I naravno, komad de otpora, zapetljanih-tražim "pletenica".

Stvarno, Leo? Stvarno?

U redu, to je bilo zao. Šalim se! Pomozimo devojku. Mislim da je ono što je možda ide za bilo Nicole Kidman odličan strani pletenicu iz Billboard Music Awards:

Nic je pletenica je samo pravu količinu neuredno. Blake, pa, recimo samo da će to uzeti pakleno mnogo detangling prodz da otkriju. I ja mislim da je ona mogu izgubiti broš (a možda i lažne trepavice), ali to sam samo ja.

Šta ti misliš?

Da li ste ljubitelj n valova combo Olivia Wilde je šiške? Da li ste bibliotekar šik Christina Hendricks dati tuge? Kako mislite o Blake Lively je "teksture" pletenicu?

load...