Ljepota

Najbolji dugotrajni eyeliner za vaše vodene linije

Najbolji dugotrajni eyeliner za vaše vodene linije

Pronalaženje eyeliner koji ostaje stavio čak i kada ga koristite na liniju vodena linija (unutrašnji felge) vaših očiju) -is nešto sam i dalje u potrazi za, unatoč pokušavao, oh, desetine i desetine eyeliners u proteklih nekoliko godina preko moj posao.

load...

I tako je i čitač R., koji piše:

"Ja sam bio u potrazi za boravak-put eyeliner već neko vrijeme, ali ne mogu naći ništa da ostaje na vodenoj liniji. Koristeći bukvar pomaže da ostane na mjestu na donji kapak, ali ne čini ništa za vodene linije. Hoće li YSL ustati? Ili je to čest problem s brodova i ja samo osuđen? Ništa uništava seksi smokey eye poput 'rakune oči. "

Brojevi YSL ona se odnosi na-YSL Dessin Du Regard sijede olovke za oči Jeste definitivno omiljene moja, ali da li su vodene linije materijal? Nisam siguran, iako sam bio stvarno zadovoljan svojim nastupom (može biti, jer sam također koristiti temeljni premaz skroz oko oka prije nego se prijavim, što će svakako pomoći povećati kilometraža).

U svakom slučaju, to je razlog zašto sam je na Twitteru da pitam neke od ljepota urednici, blogeri, šminkera i brend ponavljanja tamo šta misle su najbolje dugotrajna eyeliners:

Urednik ljepote Andrea Lavinthal iz stvarnu ljepotu

Andrealavinthal

Ljepota urednik Jill D. Od 29. Secrets (@ 29secrets): re: Dobro liner- Bobbi Brown Gel All.The.Way. Zatvorite drugi: Make Up For Ever Aqua oči olovkom. I veliki Jeftina: Annabelle!

Šminkera i ljepota bloger Andrea Claire (@AClaireBeauty) volim MAC powerpoint liner- ne razmazuje. Siva Utility je velika boja. Neki ljudi Reco MAC Smolder ali krvari.

Ljepota bloger i šminkera Joy David-Tilberg od šminke Junkie (@MakeupJunkieJDT) one koji su radili za mene MUFE Aqua Eyes, Urban Decay 24/7 brodova, i Mac Power Point olovke

Ljepota bloger Akisa iz BeautySwatch

@BeautySwatch

load...

Ljepota PR pro Marissa Bushe (@Mbushe) Kunem Joe Fresh tečnost eyeliner. To je jednostavan za korištenje, izgleda kao flomasterom i traje! volim puno! (A ne klijent) [Napomena urednika: Nisam pokušao ovo, tako da nisam siguran konzistentnosti, ali pazite da ne koristite tečni liner u vodene linije. Eyelineri su nevjerojatno dugotrajna, ali previše tečnost za to osjetljivo područje. I vaša Optometrist neće biti sretan!]

Natalie iz Toronta GEE Beauty (@geebeauty): probati naš GEE Beauty khol eyeliners. Čokolada je naš favorit. Soft za vodene linije, a mrlja dokaz o nama sigurno

Vancouver Noir Lash Lounge (@noirlashlounge) Stila Smudge Pot - sve ostalo ima tendenciju da radi = (

Max & Mia Organics (@maxmiaorganics) pokušajte Jane Iredale olovka za oči-svoj jedan od najboljih!

Ovih ću dodati još nekoliko mojih Faves (osim YSL): Lise Watier (samo vodootporan vrste ipak), Chanel Stylo Yeux Waterproof i Benefit je BADgal vodootporan liner.

Ok, sad više za vas:

Da li imate Omiljeno dugotrajne ulošci koji ostaju stavio čak u vodene linije? Molimo vas da podijelite u komentarima!

load...