Ljepota

Najbolji proizvodi za uklanjanje dlaka

Najbolji proizvodi za uklanjanje dlaka

Šanse su, u nekom trenutku u naredna dva mjeseca da ćeš se suočiti sa situacijom koja zahtijeva da navlačenje kupaći kostim (ako to već nije dogodilo). A pored cjelini "ja izgledam debelo u ovome?" trauma, tu je i pitanje uklanjanja dlačica.

load...

Noge? Nema problema. Ispod pazuha? Molim. Ali, bikini linija? Pa, usuđujem se reći ne ljepota dilema je toliko izazovna, dosadno. I opterećen sa toliko značenje. Mislim, stvarno-svako ima svoje mišljenje ovih dana o tome koliko kosa ti treba da ima dole. Neki peeps i dalje žive u slavnim danima 2004. Godine sa svojim Brazilcima; neki su se pobunili kultivisanjem je 70-ih au naturel izgled; i drugi samo nositi od slučaja do slučaja (kao što je bilo ko drugi ali će ga vidjeti).

Kažem dama vrt je stvar ličnog izbora. Dok je sve uredno kad nosiš bikini dna u javnosti. Mislim, to je samo pristojan.

Tako se zna, evo pogledajte najkasnije kuće-grooming prodz da pređe mog stola-sve ljepote urednika odobren!

A krema za depilaciju da bi te predomislite u vezi depilaciju kreme

"Hladnu" zvuči kao neke neprijatne ginekoloških stvar, ali to je zapravo samo još jedna riječ za kreme za uklanjanje dlaka. I znam, znam, oni imaju lošu reputaciju. Messy, smrdljivi, nezgodno. Bio sam tamo, uradio.

Ali molim vas da razmislite sa ovom početnik: Nair Brazilski Spa Clay Hair Removal Cream.

Depilaciju kreme su odlični imati pri ruci za vanredne situacije, jer zaista ukloniti kosu sasvim dobro (i manje iritantan i traje duže od brijanja). I na kraju, ljudi koji ih čine shvatio da bi format pumpa biti mnogo više zgodan i manje neuredan od cijevi (duh). Isto tako, već neko vrijeme Nair ima formulu koja radi dok tuš: Samo treba da ga prijaviti za jednu minutu prije nego što se u, i mogu isperite u dva do 10 minuta.

load...

A razlikuje od prethodnog modela-up, multi-tasking brijač

U redu, tako da britve nisu baš idealne za delikatne bikini području. Ali ako samo ih koristi da ukroti strane ili kako god, oni mogu obaviti posao-bićeš samo želite biti sigurni da imate oštar brijač i baviti se bilo ingrowns i žilet udaraca s follow-up proizvoda ( više o tome u sekundi).

U svakom slučaju, ako ćeš nastaviti onda Schick Intution je vjerojatno jedan od najboljih za taj posao. Znate o ovom proizvodu, zar ne? Brijač je okružen veliki, debeli "hidratantnim čvrste", koja u osnovi zamjenjuje potrebu za kremu za brijanje. (Kažu da zamjenjuje sapun, previše, ali ja stvarno ne bi da pošto neću da pokrenete brijač oko cijele moje tijelo.)

Upravo su izašli sa ovom "Naturals" verziju, koja sadrži aloe vera i izgleda prilično spiffy pod tušem:

Gillette Venus brijača su slične po tome što previše funkcije ugrađene u kremu za brijanje. Samo nisam siguran koju marku mi se bolje. Gillette ima bolji "glava" na brijač (ga savija sa krive vaše kože), ali za brijanje thingie ponestane način brže od Schick-a.

Naravno, kada se to dogodi, možete jednostavno izvući ovog momka.

A zgodan gadget da oživi svoj brijača

Ovo je najbolja stvar. Brend se zove Razorpit, i to je žilet sharpener:

Tako dobra ideja kada inače bi se bacaju tupim noževima i biti potpuno NON-eko-prijateljski. Vi samo podmazati plastični krevet sa sapunom ili kreme za brijanje, pokrenite brijač po površini četiri ili pet puta, a ti si dobro ide. Izgleda da produžava život svog noža od 10 do 15 koristi kako bi do 150. Wowza! Kontakt razorpit.ca lokacije.

Krajnji bikini-line multi-Tasker

Znaš šta? Philips čini AMAZING gadgete uklanjanje dlaka. Imam svoje epilator (koje sam bulaznio o ovdje), ali i mokro-suho Električni brijači. I ove godine su mi slali Bikini Perfect uređaj za test-vožnje. (Nije da sam morala da ga vratim ili ništa. Jer to bi bilo grozno.)

Ova stvar ima više glava koje možete pričvrstiti na tijelo za različite namjene: a brijač, epilator, trimera i podrezivanje češalj. Glave sve stvarno mali, tako da možete stvarno, um, da tamo s preciznošću. Radi vlažno ili suho, pa čak i dolazi sa neke lude oblike, ako ste u izradu srca ili leptira ili kako god. (Mogu li samo reći to je tako sredinom '00s?). Ali bez obzira na to; radi posao i to radi dobro.

A bol izolacija prep kit za depilaciju i laserskog

Priznanje: Ja sam nikada bili u stanju da savlada umjetnost samo-depilaciju. Noge, bikini linija, ispod pazuha-nije bitno. Ja sam masivni fail, svaki put. Ja jednostavno ne mislim da vene imaju sve što je potrebno da bi se to razgledanja stvar.

Naravno, to bi moglo imati veze sa činjenicom da sam slabić i imate problema nanosi takvu bol na sebe namjerno. To je razlog zašto sam zaintrigiran BareEase & Cream Prep Kit za Ouchless Depilacija:

Kako to radi je primjenjujete kremu ublažavanja bolova na ciljnom području (e), a zatim obuče roze gaćice (!!) da pomogne izolirati to u trajanju od 30 minuta. Možete koristiti kod kuće ili kad idete za profesionalnu depilaciju ili laserskih tretmana. Iskreno? Da sam imao prije ove stvari godina kada sam pokušao laser, verovatno ne bih napustila brod nakon četiri sesije. (Toldja Bio sam slabić.) Kupiti ga na waxon.ca.

Krajnji uraslih i britka burn borac

Svako sjećam Tend Skin? Nekada je bilo ovog velikog kult-Omiljeno bikini liniju proizvoda, ali zahvaljujući Oprah O List je sada zamijenjen je princ Reigns Ingrown serum za kosu:

Da, to je bilo na O List, a ono što mislim da ga čini bolje nego Tend Skin je da je napravljen od 100 posto prirodnih sastojaka. Koristite ga da ukroti ingrowns, bave iritacije brijač i eliminirati tamne mrlje i nepravilnosti. (Muškarci mogu ga koristiti na njihovim licima!) Dostupno isključivo u Kanadi na waxon.ca.

I sada. Idu dalje i nemoj one bikini dna!

Reci mi:

Koja je vaša bikini linije kose filozofija? Koji uklanjanje dlaka metoda svoj go-to? Pokušao bilo koji od ovih prodz još?

load...