Ljepota

Nagrade SAG 2018: 5 glavnih trendova kose

Nagrade SAG 2018: 5 glavnih trendova kose

Dakle, Screen Actors Guild Awards se dogodilo u nedjelju. (Ili GSO, kao i većina ljudi vole da ih zovu. Ja također koristiti isti termin za ono što se dešava na butine.)

Idemo dalje, iako-ja mislim da je sigurno zaključiti da je to jedna od najvećih eksperimentalnih crvenim tepisima u ljepoti memorije. Ne toliko sa šminkom, ali definitivno sa kosom. Iznenađujuće, bilo je samo nekoliko granično-boring podignute frizure (naravno Natalie Portman među njima). Umjesto toga, vidio sam pletenice, vidio sam kike, vidio sam labave i teče brave i gomila neverovatno kratko usjeva. Uzbudljivo, ne? Ovdje su pet velikih trendova:

load...

TREND # 1: pretty, polirana konjski rep

Volim ponija na crvenom tepihu. (Znate, kosa vrste ne konja vrsta kao Lindzi morale u na na The Bachelor.). Sofia Vergara je nosio njen dug i nizak:

To je ugodna promjena od svoje uobičajene izgled (iako ja i dalje ima problema u odnosu na one obrve i taj izbor ruž za usne).

Diane Lane je tako, tako prekrasna, i volim da je otišla sa jednostavnim ali obiman-ponija da pokaže svoje velike kože i fine karakteristike:

Ali to je bio Jayma Mays koji je moja omiljena ponija od svih.

Plasman je način visoko na glavi, ali razbarušenu teksturu i kosa omotana oko baze Sačuvaj to gleda kao navijačica.

Sada evo gdje je trend počeo da se malo pogrešno.

Sarah Hyland je tako lijepa, ali ona ide na matursko ovdje, a ne holivudski događaj. Žena treba da izgube kovrdžave vitice (i to ledeno šminke, a ona je na to).

Kelly Osbourne se radi kovrčava pramen stvar:

Međutim, ako bih morao birati rekao bih da je siva kosa me vrijeđa daleko više. Što je s tim?

TREND # 2: Sjajni KRATKO CROPS

Očigledno, Michelle Williams je vladajući kraljica kratku kosu:

load...

Savršeno. (I stvarno, stvarno volim ovu boju na nju, umjesto da oštre platine.)

Rose Byrne je također bio jedan od mojih Faves:

Adorbs! To je kao stara Katie Holmes stil, koji sam potpuno nedostaje. To je definitivno "izgled" i zaista treba da se posvete, ali Rose stvarno vuče ga. Obavijest i super-suptilne posao u boji, nekako odrasla ombre.

Zatim, tu je Ashlee Simpson. Nemam pojma šta (ako išta) se događa u karijeri u ovom trenutku ali ostavimo to po strani, nije ovo veliki frizuru? Napisao sam kratku priču kosu prije par mjeseci i jedan od frizera sam razgovarao ovo navodi kao odličan izbor. Uzeti u obzir:

Ali Yowza! Pazi na boobage.

Na kraju, imamo ljepota ekscentrični Tilda Swinton.

Ništa reći o kosu. Ali ja samo želim da dam tu ženu malo maskare.

TREND # 3: PLETENICE

Ding ding ding! Imamo pobjednika u ovoj kategoriji, a to je Dianna Agron:

Koliko je velika je ovo? Ne samo da je to halo pletenicu, ali to je Fishtail halo. Ko god da je ovo uradio dobio sve kako treba: plasman, boja, blago suha, neuredan teksture. Volim sve o tome.

Sada usporedite i kontrastu sa Kaley Cuoco.

Govorimo o ljepoti WTF. Očito je da ovo nije njena prava kosa, i što je još gore, to je samo vrsta sjedi tamo savršeno na vrhu Sarah Hyland-ovski prom "uradi. Također mrzi obrva i teške šminke oko očiju.

U međuvremenu, trend pletenica i napravio svoj put do dugo 'dos, ovdje na Busy Philipps.

Mislio sam da ovaj stil (da ne spominjem haljinu i ogrlicu) bili su previše casual za crveni tepih, ali ja kao kosu. U stvari, ja planiram da probam sebe-ako, poput mene, obično nosite kosu, ovo je zabavan način da se ažurira dok je još izgleda kao "ti".

TREND # 4: LONG i rastresitih

Ja sam veliki fan visoko-nisko u modi, i mislim da je ljepota ekvivalent je Undone kosu sa fensi haljinu. Stoga ovu kategoriju, što je bio ogroman u GSO. Angelina Jolie izgledala potpuno ano u haljinu (i mislim da je u lošem stanju, FYI). Ali joj je kosa (i šminka) bili su super.

Rawrrr. Ja sam Totes kopanje ovog potisnuti sa stilom lice.

Lea Michele je i izgleda dobro:

Izgleda da šiške su gotovo izrasla, a ona može učiniti više razbarušene-tražim stilova sada.

Roots stranu, Katrina Bowden ima lepu kosu ovdje:

Isto je i sa Kyra Sedgwick:

To je standardna Hollywood kose, ali su talasi mekši i čvrsto tražim od piecey bita doba prošlosti.

Konačno, ljuljanje potpuno suprotnim izgled bio novajlija Jessica Chastain:

Ona je bila jedina ići u retro stilu (što je zaista velika prošle godine). Mislim da je to i dalje izgleda sjajno, jer su valovi su meki i nedodirljive i šminku je vrlo lagan.

TREND # 5: frizure

Bilo je gomilu zanimljivih podignute frizure u nedjelju navečer. Unfortch, kao što sam rekao, Natalie Portman je bio jedan od najmanje zanimljiv.

To je lepa, ona je lijepa. Ali bi bilo ubiti miješati ga malo za nas? Hajde, Nat.

Zoe Saldana i učinio prilično neupadljiv Updo, iako je tekstura je nekako lijepo:

Zatim, tu je bila moja djevojka Emma Stone.

Moram reći, nisam bio lud za njom izgled, iako možda je to jer sam upravo ne volim te '50s stilu poufy haljine. Ovo je fino sam radije nešto malo mekši, Messier, manje polirani na Emma.

To je rekao, sviđa mi se gomile bolje od Emily Blunt kosu:

Ovo je tako joj ne radi nikakvu uslugu. Mislim da je i boja (što je daleko previše tamno za nju) i stil (što je gotovo Victorian-vrste ravnih i visi). Jao.

Kakav kontrast Amber Heard.

Znaš šta? Ja sam dole sa ovim. To je mlada, nervozan i Amber je uzeo "Tude da povuče ga. (Ja sam, s druge strane, mogao nevah evah ovo nositi.) Nisam siguran kako se ja ipak mislim o njoj šminke oko očiju.

Na kraju imamo Octavia Spencer:

Ja sam u ovome. (Iako bi radije to sve u jednoj boji, umjesto onih kontrastne bitova u lepinji.) Ne može svako da nosi visoke, uske balerina punđu na vrhu krune, ali ako imate funkcije za to, i okrugli kose, to je jedna od najljepših na crvenom tepihu 'dos. Prilično sam siguran da to zahtijeva čarapa lepinja-neko je pokušao jedno?

Reci mi:

Koji su vaši omiljeni GSO frizura? Koji 'dos ​​treba ove Celebs šutnuo? Da li vas je inspirisalo da pokušate bilo koji od ovih stilova? (Mislim da je zauzet je pletenica je u mojoj budućnosti ovog vikenda.)

load...