Ljepota

5 načina kako izgledati nova metalna usna

5 načina kako izgledati nova metalna usna

Moja ljepota Spidey smislu pecka. I to ne zato što je New York Fashion Week, koji je upravo završio je juče (i da, koje Obećavam da ću naredne sedmice). Ne, čak i prije nego što sam imao osjećaj da nova usne tekstura-onaj koji nikada nisam ni za milion godina da sam video sebe nosi-je u nastajanju kao sledeći vruća stvar.

load...

Govorim o metalik. Ili folija. Ne shimmer ili glitter (iako ja mislim da je potonji se koristi na pisti kao način da se zasadi sjeme u našim glavama, kao što je to). To je više od 80-ih godina, biser ili ostriga-shell reflektivni vrstu teksture koja sam uvijek prezirao, bilo u ruž ili sjaj ili lak za nokte.

Do sada.

Vidiš, ja dolazim oko na ideju da to zapravo izgleda prilično cool-dok se nosi sa super-svježe kože i moderan frizuru i šminku. To je sama pomisao na kontrasta, znaš?

Dozvolite mi da vam pokažem neke primjere.

Rodarte S / S '11

U boji je grozno u stvarnom životu (Nevermind sjenilo), ali završnica je upravo ono što ja govorim.

Mary Katrantzou S / S '13

Opet, molim te, ne pokušavajte ovo kod kuće, narode. Ali, vidite, tu je opet da malo metal finiš.

Christian Dior S / S '13 Couture

Ova je najnovija (sjećaš se? -Od mog Paris Couture Week wrap-up). Očigledno je da ne znači za nas zapravo pričvršćivanje pojedinačnih Swarovski kristalima u usta ili barem Nadam se da ne! Sve ovo govori da ekstremni sjaj je ono što nam je potrebno za početak grli.

Peter Som F / W '11

Sada je to upravo ono što ja pričam '' bout. Da li ga kopati? Mislim da izgleda sasvim novo i cool.

load...

Moschino Cheap & Chic F / W '12

Evo još jedan od mojih Faves, iako ako malo bolje pogledate to je zapravo sjaje, a ne folija. Ali ideja je ista kao i na Peter Som-dugine prilično roze u ove neverovatne metalik.

Se osjećaš ovo?

Mi ćemo morati pričekati i vidjeti ono što dolazi iz velikih F / W '13 emisije u narednih nekoliko tjedana da vidim da li to stvarno ima noge, ali mislim da je tako. Drugi razlog sam na brodu je zato što slučajno, ja sam uzimajući stvarne proizvode poslao me sa ovom folijom bazirani tekstura previše. To je kako ja znam, kad je nešto zaista u vazduhu. Er, na usnama! Vjerujte mi, ja dobiti smiješan iznos od šminke (ne mrzim!), A ne u mom istoriji ljepote karijera je bilo potpuno mi je poslao metalik.

Dakle, sada cu vam pokazati moja dva Faves. I bonus: oni su također NATURAL. Um službeno vazduh.

Lush Emotional Brilliance Liquid Lip Color u Bubbly

U redu, tako da Lush izašla sa čitavim nizom šminke prošle jeseni, i mislim da sam zaboravio da vam kažem o tome. Prilično je cool-odeš u dućan i oni imaju ovu boju stvar točka u kojoj birate nijanse vam najviše privlači. Očigledno je kako to radite u otkriva sve vrste jezive stvari o vašoj ličnosti. Ne mogu se sjetiti sve to, ali ne sjećam da je prvi ste odabrali predstavlja kako se prikazuju sami na svijetu. I znaš šta sam izabrao? Bubbly! Mislim da sam u redu s tim.

Ovo je tečni ruž, tako da se boje na spužvom vrhom četka, ali to nije Goopy niti je sušenje. To je ujedno i najdivnijih pinky korala. Ne umreš intenzivne ali dovoljno da vam dati malo pop. Pretpostavljam da je to mica u njoj, jer je tekstura je suptilan, gotovo mat metalik, ako to ima smisla. Vjerojatno najbliži Peter Som izgledaju, ali ne kao dramatičan i očigledno korala je više nosive nego upaljač roze.

Oni čine gomilu drugih boja previše ali nisam pokušao ih-javite mi ako ne?

Od sada za 18 € svaki na Lush ili lush.ca.

Lippy Girl Vegocentric Organska Vegan ruž za usne

Već sam spomenuo koliko te volim Lippy Girl Organic ruž za usne u Sweet Ass. Sada su oni izaći sa druge linije, koja je vegan-i to vam daje isti tačne teksturu pričam ovdje. Mislim da su malo manje hidratantna od originala, ali je njegov udarac potpuno drugačiji i totalno kul. Imam dva od osam nijansi: P-bomba, koja je svijetlo roza to je prilično blizu Peter Som izgledaju, i Fancy Pants, koji je moj omiljeni i više od pinky korala. (Da, ja kao moj koralji.) Mislim da su to dvije nijanse u sredini u pic iznad.

Opet, mislim to mora biti mineralnim pigmentima koji daju ovi takve pomodnim teksture. Ja ne znam da li treba da bude tako na trend, ali su!

Od sada za 23 € svaki na eBeauty.ca; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Mainstream-mudar, postoje tri druge marke (koliko ja znam do sada) pogledati u ako niste na hipi ljepotu vlak sam na brodu s gore. Nisam pokušao bilo koji od ovih, tako da nastavite na svoj rizik!

Kat Von D Foiled Love ruž za usne

Od sada za 23 € svaki na Sephora; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Sephora + Pantone Universe Precious Folija Palette

Od sada za 31 € svaki na Sephora; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

U redu, a onda, ako ste stvarno u ovom trendu, tu je.

Lip Rock Metallic usne folije

Ali ovi me ozbiljno uplašiti! Oni su usne verzija Nail Rock noktiju tajnosti.

Od sada za 25 € svaki; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Reci mi:

Šta mislite o metalik usne trend? Da li stvarno nositi u stvarnom životu? Jeste li pokušao bilo koji od ovih proizvoda još. Ili pronašli još folija-finiš lippie bismo trebali znati?

load...