Ljepota

Najbolji rezovi za finu kosu sa kukavicima

Najbolji rezovi za finu kosu sa kukavicima

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Prvo, ja sam vrlo zahvalan za ovu priliku i za svoje vrijeme. Imam dosta problema sa kosom. To je vrlo dobro, a ne postoji mnogo toga. Također, imam jako duboko / istaknuti cowlicks na čelo, gdje mi je kosa i razrjeđivanje. Ja sam uglavnom nosio ga u bob sa resama side-zahvatio.

load...

Međutim, ja sam se u zadnje vrijeme se pitam da li postoji frizuru koja mi omogućava da radim sa onim što imam, a ne pokušavaju da se bore to. Voljela bih promjenu! I u stilu i boji-ja sanjam neke jarke boje da će dobro proći svoju kožu. I stil koji će biti i šik i "sretan", kao i moj crte lica nisu tako mekana, zbog moje kosti.

Ne mogu dočekati da čujem neke sugestije. Žalosno je da sam na drugoj strani svijeta, tako da ne mogu doći lično. Puno hvala! - Zora

A: Hvala Zora za vaš zahtjev za konsultacije.

Dakle, ja ću vam bombarduju sa Inès de La Fressange-ikona stila koji ima slične probleme sa kosom.

Bilo koji od ovih stilova bi trebao biti inspiracija za tebe, kao cowlicks nikada neće nestati.

Ako želite da sport a resa, onda će se morati češljani naprijed iz krune dodati dovoljno težine na posao.

Takođe bih predložiti pomoću vruće valjci sa losion postavku prska lagano na svakoj sekciji. Ovo će vam dati više kontrole prilikom nošenja kosu sa lica, ili je nosite naprijed.

load...

I neće smetati bojenja kose jer je tako fino i vaš trenutni odgovara boja tako dobro.

Hot valjci će biti sve vaše kose može nositi u smislu trošenja.

Držite rez jednostavno na bilo koji od ovih dužine, bez obzira da li je nositi ravno ili s dodanim tijela. Previše detalja u rez neće raditi.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...