Ljepota

Dođite iznad novog, super-šikanog ruža

Dođite iznad novog, super-šikanog ruža

Moj novi ruž za usne je sooo stilom.

Pa šta ako je nema inovativna formula da se hvalim, poput onih Clinique Pops sam pregledao neki dan. Pa šta ako to ide na više čiste od zasićenih, kao što je Cliniques i novog, polu-čudno Marc Jacobs za usne kreme (koje ja imam komentar na dolazi).

load...

Dolazi u ovom seksi, mršave, prave kože slučaja, i to je gotovo sve što je bitno:

Da li sam u pravu?

Dobro, ja ću se malo vratimo unatrag. Na prod pričam je novi Le Rouge-a-Porter od Givenchy -a linije luksuznog "šlag teksture" ruževi u 16 nijansi.

Možda ste upoznati sa Givenchy originalni Le Rouge ruž za usne, koji je intenzivan i polu-mat. 

Le Rouge-a-porter je kao više casual spin-off, dajući vam Sheer Finish, suptilan sjaj i osjećaj usana blage. Kao i pret-a-porter, ili ready-to-wear, u odnosu na couture. Get it?

Evo ga, kapu. Osjećam se kao je to model ruževa-way viši i tanji nego pravilo.

Ali šta o tome kako zapravo nosi? 

Imam samo ovaj nijansu da ti pokažem, što je 202 Rose Fantaisie, ali uživam to puno. Boja je srednje Barbie-ish roze, što sam Obično ne volim na sebi, ali to je dovoljno čista da pusti svoj prirodni usne ton Peek kroz. Dakle, mislim da je prilično laskavo.

Što se tiče osjećaj, to je sjajno. Svako se kad sam prvi put izgubio oko novog "sjaj-balzam" kategorije, kada je to bilo nešto novo u 2018.-i Givenchy Gelée D'Interdit je najbolji primjer?

Pa, to je isto kao da je minus ekstremne sjaj. To je zaista kapute tvoje usne i da ih hidratizira, i ostaje na dobro. Ali čak i nakon što sam pojela / popila sa stvarni proizvod, otkrio sam da moje usne i dalje osjećati hranila-kao da je zapravo uspio da ih poboljšaju tokom vremena sam nosio.

load...

Dakle, kao što sam rekao, ništa revolucionarno ovdje, samo jednostavan za primijeniti proizvod koji odlično leži i izgleda još bolje! 

Gdje kupiti

Nađi Givenchy Le Rouge-a-porter na:

  • Sephora
  • Net-a-Porter
  • Barneys New York

Neka vaše Say

Jeste li pokušao ovo ruž za usne? Ili bilo što drugo od Givenchy? Koja je tvoja omiljena luksuz ruž za usne?

load...