Ljepota

Voliš li voljenu kosu? Probajte punk Braid kao Jessica Alba

Voliš li voljenu kosu? Probajte punk Braid kao Jessica Alba

To je zvaničnik: Jessica Alba je ponovo na vrhu njene ljepote igre. (Nisam bio siguran da na kratko, šta sa crnim sjenilo ružičaste usne i incident, sivkasto-zelene temeljac na Muškarci 'Choice Awards. Šta da vam kažem? Imam visoka očekivanja za Alba.)

load...

Ali u Comic-Con za Sin City panel, djevojka uhvatili ga. Nailed. It.

U redu, ja govorim uglavnom o kosi, smeta ti. Ja ne znam šta se dešava ispod tog usjeva vrhu. Ali iznad vrata, Wowza-toliko glowiness, toliko brončani, toliko seksi.

Kada pogledate Jess prednje, vi samo vidite duge, ravne, side-zahvatio kosu danima:

To nije sve dok se kreće glavu na jednu stranu da uočite-OMG! -Ima stvarno super pletenica tamo. Obratite pažnju kako savršeno oštar taj dio je i kako čvrsto je pletene kose iznad uha.

Rezultat je kao podrezana (vidi: Rosario Dawson), osim što ne morate da zuje ništa van. Posebno volim kako to ide sa punky naušnice! Dovoljno je samo nervozan.

Renato Campora je frizer iza izgled, a ovdje su mu točne korake o tome kako da ga kopirati:

Pola-Back Pletena frizura Tutorial

1. Nakon pranja kose i uređaj, stvoriti bočnog dijela u mokru kosu, od vrha glave do kraja u potiljak.

2. Nanesite sprej gel (pokušati DevaCurl gel u spreju) na strani na kojoj ćete biti srerujemo.

3. Kreiraj stan uplete pletenicu s prednje strane na potiljak. Prekinuli pletenicu ispod labave kosu na drugoj strani, i osigurajte sa jasnim elastična.

4. Nanesite voluminizirajuæi sprej (Renato koriste Kérastase Volumactive) na slobodi stranu kose, i blow-suho u smjeru naprijed sa okruglom četkom.

5. Na kraju, pokrenite T3 stan željeza kroz labave kosu za dodatnu eleganciju.

load...

Evo gotov efekt:

Neverovatno. I usudio bih se reći da-nekako lako? Volim ovu ideju za dodavanje malo njuh bez komplikacija sve-po podignutom kosom.

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Jessica je Comic-Con izgledati? Volite li ovu stranu-swept frizura ideja? Da li vas je inspirisalo da nosite mini-pletenica?

load...