Stil kose

Top 10 grčkih frizura koje možete probati odmah

Top 10 grčkih frizura koje možete probati odmah

Grkinje su poznati po svojoj toga haljinu, teče haljine, pastelnim nijansama, besprijekoran kože i lijepa frizure. Pletenice da oni čine može izgledati jednostavno, ali ima očaravajuća učinak na posmatrača, što ga čini časopis naslovnu stranicu isprobati.

Dakle, ovdje su neki grčki frizura možda želite probati:

1. Glam Goddess:

Glam Goddess je blagi Tweak drevnim boginje izgled, koji zahtijeva da se formira pletenice sa shabby podignutom kosom. Ostavljajući blago čisti dim u prednjem, možete vezati ostatak sa satena ili čipke trake za kosu. Da bi grip, to povežu sa tri različita sloja, jedan pored drugog. Ovo je jedan od najlakših grčke boginje frizure da isprobam.

2. Gardener je šarm:

The Gardener je šarm je svaki mladine frizuru iz snova u Grčkoj, ali samo nekoliko dobiti pravo kao kovrče i čvrstinu u protoku su važni. Je frizura treba mnogo igle za kosu, a neke za kosu čvrstoću gela. Najbolje je pokušao na prirodno uvijene kose, ovaj stil je sve o formiranju kovrče, izvadio iza u stilu buketa i kompletna sa bijelih ruža.

load...

3. Grčki Spit:

Grčki ražanj je način na koji je nazvan ovaj frizuru; to je prilično gameta od 2 do 3 pletenice, batinani zajedno sa strane, ostavljajući druge Tresses labav. Pletenicu je izvukao iz šiškama, njišući unazad u klub sa drugim pletenicu kruna.

4. Messy Bun:

Neuredni strana lepinja je bio drevni grčki frizura među robove koji nisu imali puno vremena ili mogućnosti da se vežu njihove kosu. Neuredni lepinja strana danas je jedan od najvećih Red Carpet izgleda. Sve što treba da uradite je da klub svoj labav uvojcima na jednoj strani, rezultat je čvor za formiranje opuštene neuredan punđu. Je Messier je lepinja, to bolje izgleda.

5. Rope Braided Updo:

The Rope pletena se uradi je jedan od klasičnih stilova, ravno iz knjige starogrčkog dive. Pletenice su mješavina roll i okružuju lepinja da krunu. Plavuše, liči konopac kosa-trake, ali u stvarnom je izrađen od samo originalni kosu.

load...

6. Braided Turban:

Je pleteni turban je imitacija drevnih lažnih kosu turbanom, isproban u stvarnosti kako bi se postigla prekrasan komad umjetnosti. Ova frizura je najbolje suditi po ravnu kosu kao eksperimentisanja može biti odličan izbor za to. Formiranje pletenica s jedne strane kosu, možete roll ga, završetak na cijeli opseg krunu području. Dati najmanje 2 do 3 rolne da formira pleteni turban i neka vaša kosa izgleda sjajan umjetničko djelo.

7. Grčki Fishtail:

Grčki Fishtail je kombinacija klasičnog francuskog pletenica i Fishtail ponija. Najpoznatiji kao drveća sirena, ovaj frizura je najbolji frizura među koledž djevojke ovih dana. To je niska održavanje šik izgledati, najbolje kada je u žurbi i odijela svih stilova.

8. Pletene Braid:

Pletene pletenica počela je krajem 60-ih i postala vrhu Red Carpet frizura za poznate glumice. Ova prelijepa frizura je označen kao jedan od najelegantnijih i elegantan izgled. Ne samo Jessica Alba, ali čak i Kim Kardashian se odlučila za ovaj izgled u jednom od svojih projekcija.

9. Rose Bun:

'Ruže su crvene i ljubičice su plave, ali one imitacije su istina' su nekoliko riječi koje dolaze na pamet svaki put kad razmisli na ovaj izgled. Aferu kako bi proslavili ovu visoku punđu Bouffant sa porastao imitacije iz vrha pogled je dat puno nevjeste, Miss svjetova i Miss Univerzuma, dodajući nagovještaja perjanica jer su uveličali otoku.

10. Bouffant Goddess:

Epske Bouffant mogao biti milosti svakog krunu. U Bouffant izgled nosi sličnost sa stilom Afrodita boginja, gdje Angelina iznevjeriti joj uvojcima clipping nju Bouffant i oni ljuljao u ritmu.

Nadam se da ste uživali u ovaj članak na grčkom frizura. Molim vas, ostavite nam komentar.

load...