Stil kose

Kako koristiti Bump-To je za naduvani izgled!

Kako koristiti Bump-To je za naduvani izgled!

Da li ste hteli da preslatko obimna frizuru ali vaša kosa jednostavno jednostavno nema toliko volumena na svoju? Curling nije pomoglo mnogo pa jeste li pokušali zadirkivao. Ali onda ne mogu zadirkivati ​​kosu previše ili prečesto, to je loše za njega. Dakle, sada imate pojma šta da radim?

Ovdje je rješenje. Jeste li ikad pokušali na Bump-to je za kosu? Da li je potrebno napućenima i udario kosu s manjim iznos od dosadan?

Ok evo ide ovaj članak o tome kako koristiti bump-to je i recimo da postoje neki mitova koji naletim da je za početak. Ako neko kaže da ne morate da zadirkuje kosu na sve, dok koristite naletim svoje onda je to laž ili je da je njihova kosa je zastrašujuće gusta, tako da je potrebno malo zadirkivanja dobiti taj tabure da se sakrije svoj bump je alat ispod nje sigurno i da ga drži čvrsto, tako da ne padne.

load...

Kako doći do puffy izgled koristeći bump-to je

1. Očešljaj temeljito i napraviti jedan dio od vrha i stavite ga preko lica u prednjem. Ovo će objesiti što je brava kasnije, to je tanak odjeljak. Neka bude uvučen od uha.

2. Uzmite debelu dionici od vrha sada i zadirkivali ga malo. Stavi malo laka za kosu za držanje debljine.

3. Postavite bump to pravilno. Ako imate tanke kose onda za ravniji i manje bump to.

4. Poklopac vrlo pažljivo zadirkivali sekciji preko zuba to bump. Uzmite pomoć ogledala ili svojim prijateljem ako je potrebno.

5. Pričvrstite dio sa preostale deonice vaše kose na leđa i ni siguran čvrsto, tako da naletim ne padne sa 4 - 6 Bobby igle ili vezati gumicom i napraviti pletenicu (normalan ili francuski) po svom izboru.

load...

6. Konačno dijelu kose na prednjoj strani da vaše lijeve strane visi na prvom mjestu, obje strane načine ili srednje rastanak.

7. Spray još malo laka za kosu da drži dizajn kosu Bump ga i puffedness.

8. Previše pomoću laka za kosu ili zadirkivanje može dovesti do oštećenja kose.

9.You mogu koristiti veliki barelu curling željeza promašiti svoj dlake umjesto da ih zadirkuje.

10. Ako vaš osjećaj da je vaša kosa privlači mase kada se koristi bump svoje, odnosno ako je vaša kosa tanka, onda može biti pucanja, ne koristite bump svoje onda.

load...