Stil kose

10 poznatih svjetskih poznatih ličnosti s bijelom kosom

10 poznatih svjetskih poznatih ličnosti s bijelom kosom

Jeste li veliki fan Hollywood Buzz? Da li je bilo zabavno za vas da ostanete povezani s međunarodnim modnim trač uvijek? Evo, donosimo vam top 10 međunarodnih ikone stila koji stvaraju modni izjavu sa svojim bijelim kose. Oni savršeno daju novo značenje ide sive sa godinama.

Pratite ovaj super cool i bjesnio trend i saznati kako izgledaš u modnom stopala ovih stilski ikona.

Poznati Slavne With White dlake

Hajde da pogledamo najbolje međunarodne Slavne With White dlake.

1. Jamie Lee Curtis:

Ovaj američki autor i glumica je jedan od najbolje ocijenjenih Poznati koji izgledaju blještavoj u belom kosom izgled. Ovaj 55 godina Hollywood celeb se s pravom može smatrati kao stil ambasador za nošenje bijela / siva kosa sa milosti.

load...

Rođendan: 22 Nov 1958

2. Karl Lagefeld:

Karl Lagerfeld je nemačkog porekla modni dizajner i fotograf. Njegov jedinstveni ukus za modu drži na stvaranje ogroman stil zujanje u medijima svaki sada i onda. Ovaj čovjek, sa sjedištem u gradu ljubavi Parizu, ima drugačiji ukus za stil, čak u dobi od 81. On je sigurno 2. Na našoj listi 10 najboljih celebs sa bijelom kosom.

Rođendan: 10. Septembar 1933

3. Emmylou Harris:

Ovaj američki pjevač i dobitnik 13 puta Grammy, je dobro poznata po svojim sijede kose izgled. Ona izgleda izuzetno sparnom i graciozan čak u dobi od 67 sada. Belom kosom izgled je ekskluzivno da je jedinstvena modna apetit. Ona smatra da je 3. Mjesto na našoj listi 10 najboljih bijelih celebs kosu.

load...

Rođendan: April 2, 1947

4. Helen Mirren:

Ovo sassy britanska glumica sigurno pronalazi posebno priznanje među najpoznatijih žena sa bele kose. Ovaj 69 godišnji veteran stilu diva izgleda nevjerojatno prilično u belom kosom izgled. Ona sigurno redefinira način na koji misli o sijede kose sigurno.

Rođendan: 26. Jul 1945

5. Blythe Danner:

Ako nije spomenuto, da li bi vjerujem American Beauty star 71 godina? Vjerojatno, ne! Starenje nije mogao uzeti puno od nje izgleda, jer je ona transformiše od plavokosa beba u sivu ljepote. Ova neverovatna američka glumica imala plavu kosu tokom svoje 20-a; Međutim, belom kosom izgled je kao primamljiva kao i njen mladalački izgled.

Rođendan: 3. Februar 1943

6. Meryl Streep:

Meryl Streep, američki bezvremeni ljepote, podržao bijele kose izgled za ulogu je igrao u "Runway" magazina. Ona je svakako željeza dama sa kamuflira moći. Ona je prikazana njena siva kosa izgled takve osude da ljudi vjeruju joj je prirodna boja kose je bijela.

Rođendan: 22. Jun 1949

7. George Clooney:

Nije starimo samo broj za ovu super hot američki glumac / reditelj? Ovaj čovjek, sada 53, tuče njegovi vršnjaci i mnogi mladi muškarci zvezdica u industriji sa svojim zadivljujućim sijede kose izgled. On je sigurno bezstarosnom čovjek koji je vjerojatno izgledao zgodan od rođenja.

Rođendan: 6 maj 1961

8. Kate Moss:

Kate Moss, mladi, sparnom Britanski model, zapalio trend bijele kose među vršnjacima po umire njena prirodna kosa bijele. Njen trend zaraženi nekoliko kolega kolege njenog iz industrije koji jednostavno prenose milost sive do savršenstva. Celebs da prati svoju modnu ukus uključuju Kate Olsen i Pink.

Rođendan: Jan 16, 1974

9. Jeff Bridges:

Jeff Bridges, veteran američki glumac / glazbenik / producent, uvijek bio poznat po svojoj humor i modne kvocijent. Čovjek i dalje je visok u industriji i upravlja privući kamere sa njegovim sivim izgled kose u svim javnim.

Rođendan: 4. Decembar 1949

10. Olympia Dukakis:

Ova 83 godina stara američka glumica i dalje nastavlja da bude visoko rangiranim celeb sa očiglednim ljubavi za kameru. Izgleda ženstven i elegantan čak u bijeloj kosi. Njena glatka i sjajna kosa je čak i sada uzrok TIFF u modnoj industriji.

Rođendan: 20 Jun 1931

Ovih 10 renomiranih modnih ikona su od svoje početne ulazak u svijetu glamura stvaranje sjajna vijest za modu nakaze.

Ko je svoj omiljeni belu kosu osoba među njima Superstars? Da li postoje neke druge slavne ličnosti s bijelom kosom? Ne zaboravite da dijele vaš feedback s nama u komentarima.

load...