Stil kose

Jednostavna francuska tutorijala: korak po korak vodič

Jednostavna francuska tutorijala: korak po korak vodič

Pletenice su lako. Oni su svestrani. Izgledaju elegantan. Izgledaju stilom. Oni su casual. I oni bi nikad, nikad, izaći iz mode. Pletenice mogu biti bilo unutar ili izvan u, ušuškan, ili smotan. Možete probati bilo koji stil iz pletenice i dodajte gomilu velike varijacije frizuru. Jedan takav oblik pletenice je francuska pletenica. To je jedan od najlakših i najboljih izgleda pletenice koje možete lako naučiti - i da, to je također jedan od najjednostavnijih trikova koji može pretvoriti napraviti loš kosa dan tresselicious!

Ovdje je jednostavan tutorial o tome kako možete oblikovati kosu u francuski pletenica.

Stvari koje će trebati

  1. A Hairspray
  2. Češalj
  3. Bobby igle
  4. Elastičnom trakom

Kako napraviti francuski pletenica

Početi sa suhim ili vlažnu kosu. Možete probati ovaj frizuru i na ravne i kovrdžave kose. Počnite tako perete kosu nježno s lopaticama četkom da izglađuju i otpetljati bilo čvorova. Nanesite malo kose pjenu na srednje dužine kose (a ne na korijene). Ovaj proizvod će dati dodatni volumen vaše kose i sjajna "samo oprati" izgled. To je obično lakši na kosu, za razliku od gelova koji idu kosu i dati im hrskavi izgled.

load...

Ako imate tanke ili tanku kosu, a zatim mousse je vjerovatno must-have proizvod za vas jer daje instant povećanje volumena kose.

Korak 1

Iščetkajte sve kosu unazad, a zatim, prstima, uzmi komad kose iz vaše kose pravo na krunu.

Korak: 2

Podijeliti komad u tri čak sekcije kao što bi to dok srerujemo kosu normalno. Start pletenice.

Korak: 3

Nastaviti braiding, ali svaki put kada prelaze sekcije u odnosu na drugu, uzeti mali pramen kose iz labave niti visi na istoj strani i dodajte je u dijelu koji ćete preći.

load...

Korak: 4

Kao što će ući pletenica, vidjet ćete da je broj vlasi gube uskoro će početi smanjuje i da će se ugraditi u sekcije koje ste prelazi. I dok ne dođete do potiljka vaše kose, neće biti nikakvih dodatnih ostatak kose inkorporirati u pletenicu. Dakle, sada možete samo početi srerujemo svoju kosu kao i obično. Lako, zar ne!

Osigurajte svoje Fishtail pletenica sa elastičnom trakom i spritz malo lak za kosu na to da popravi frizuru. Koristiti Bobby igle da se osigura bilo labave niti koje želite da se uglavi.

Brzo Savjeti

Evo nekoliko brzih savjete i trikove koji će vam pomoći da oblikujete francuski pletenica.

  1. Možete accessorize vaše pletenica držeći neke bisere ili sjajne perle na to da mu daju više ženstveni izgled.
  2. Također se možete nositi rajf ili staviti prirodnog cveća na to da vaš frizuru izgledaju stilski i girly.
  3. Da biste dali svoj frizuru varijacija, možete se odlučiti za neuredan izgled povlačenjem sekcije osim i da ih popuštanje.
  4. Da bi se izbjegla zapetljavanje, drži ruke odvojene tokom pletenje.

Francuski pletenica je prilično jednostavan za napraviti jednom kada savladate umjetnost. Jednom kada postanete profesionalac, možete dati neke varijacije na frizuru pokušavajući vodopada pletenice, nizozemski pletenica, ili Fishtail pletenicu.

Dakle, to je bio jednostavan tutorial o tome kako napraviti francuski pletenica kod kuće. Nadam se da vam se sviđa članak. Nemojte dijeliti svoje mišljenje u komentarima okvir ispod. Mi bi rado čuti od vas!

load...