Stil kose

Kako dobiti kovrdžavu kosu preko noći?

Kako dobiti kovrdžavu kosu preko noći?

Kovrdžava kosa je "IN" stvar sada. Žene širom svijeta su foresaking iglu ravno trend kosu i opredjeljuju za zabavu kovrče. Sada, ako ste blagoslovio kovrdžave kose, ne brinite.

Dobra vijest je da kovrdžava kosa je mnogo lakše stila nego ravna kosa. Ako imate vremena i strpljenja, onda ne morate čak ni topline! Dobiti dobru mousse i to će napraviti lijepu kovrče ostanu na mjestu za dugo vremena. Postoje mnogi načini za masažu, kao i, ali ako ste na pazi na jednostavan način curling o tome kako bi vaša kosa kovrdžava preko noći kod kuće, samo čitajte dalje.

Stvari koje će vam:

Samo dobra curling mousse zadržati kovrče kose u mjesto i traka za kosu.

Kako da biste dobili Kovrčava kosa Noćenje?

Korak 1:

Malo vlažno kosu i češlja se da uklonite sve zaplete sa širokim zupčastog češalj.

Korak - 2:

Uzmite tanka traka za kosu ili napraviti svoj vlastiti koji izgleda otprilike ovako.

Korak - 3:

Vezati bend na čelu na ovaj način.

Korak - 4:

S jedne strane glave, u blizini uha, uzmite pramen kose ispod bend na ovaj način.

Korak - 5:

Bez pravljenja zaplete, zamotajte ga u bendu pažljivo i čvrsto. Izvucite kompletan umotan kosu prema dolje pažljivo i češljanje ako je to potrebno.

Korak - 6:

Uzmite drugi odjeljak kosa odmah pored sekciji prethodnog kosu si uzeo i ponovo zamotati ga u bend bez pravljenja zaplete, prema dolje ponovo povlačeći je.

Korak - 7:

Uzmite sljedeći odjeljak vaše kose i pažljivo ponovite gornji postupak. Evo kako to izgleda. Ovo je slika pokazuje to učinio na pola puta. Završiti na drugu polovinu previše.

load...

Ako imate ramena kosu, onda će biti relativno lakše učiniti. Ali, ako imate dugu kosu kao ja, onda ćete morati završiti još nekoliko puta. Ako imate dužu kosu od moje, onda to može biti malo teže jer morate naći mjesto za zamotati kosu.

Korak - 8:

Sprej dobar za kosu mousse. Imati dobru kosu figaro / proizvoda je neophodno! U suprotnom vaša kosa će se srediti onog trenutka kad je češljanje.

Korak - 9:

Ovo je kako to izgleda kada se završi omot.

Ovo je spreda. Pošto mi je kosa duga, kosa pokriva cijeli opseg glave. Pokrivao cijelu glavu bez razmaka. Zahvalna sam da nisam otišao sa pomoćnim kosu koje sam ne mogu završiti u bend.

load...

Da li ovaj postupak prije večere i ostavite ga preko noći, tako da ćete dobiti mnogo vremena da napusti ovako.

Konačni izgled:

Ovako je moja kosa izgledala kad sam otvorio je u jutarnjim satima. Ove kovrče mi dan! Sav trud iz prethodne noći isplatilo!

Ako želite da vaše lokne samo u vrhove, onda je ovo definitivno najbolji način. Ako želite lokne za cijelu kosu, onda morate roll kosu bliže korijenima previše.

Dakle, to je kako da kovrdžava kosa preko noći kod kuće bez topline! Molimo vas da podijelite svoje iskustvo s nama u komentarima.

load...