Stil kose

10 najpopularnijih Bob frizura sa Bangs

10 najpopularnijih Bob frizura sa Bangs

Svatko voli savršen bob frizuru. Bilo da je duga, kratka, slojevita ili teksturom - tu je uvijek prekrasna bob frizuru koja je namijenjena za svaki oblik lica i tipu kose. Da usavrši bob rez, najbolje je dodati niz šiške na izgled, a vi ćete dobiti atraktivna frizura! Ako jedan je u potrazi za svježim novu frizuru, ovaj članak liste ispod 10 predivnih i seksi bob frizure sa šiškama za savršen izgled:

1. Red Smooth Bob frizura s Bangs:

Ovaj bob je atraktivan i će se sve glave. Da biste dobili ovaj izgled, pranje i osušite kosu, a zatim nanesite korijen dizalica na krunu zatim ubla'avawa seruma na krajevima. Blow u sekcijama od dna, dok ih je strane rastanak i operi ih sa malom okruglom četkom da ih ušuška unutra. Dokrajči izgled sa poliranjem kremom.

2. Pogledajte Dva: Peek a Boo Bob frizura sa asimetričnim Baby Bangs:

Ova kosa ima tupim rubovima i odiše samopouzdanjem. Da biste dobili ovaj izgled, operite i osušite kosu, a zatim primijeniti neke ispravljanje gela na vlažnu kosu. Koristite četku da se osuši kosu od šiške. Blow-osušite šiške naprijed i izglađuju bilo kakvu cowlicks. Koristite stan željeza za sjaj preko kose i onda sprej preko sprejom toplinski zaštiti prije nego li peglate kosu u rubrikama. Dokrajči sa serum.

load...

3. The Beach Babe Plava Waves Bob frizura s Bangs:

Operite i osušite kosu, a sprej ga sa Texturizer. Izglađuju kroz šiške s lopaticama četkom i sušilo za kosu. Koristite stan željeza da jednostavnije od ostatka šiške. Primjenjuju za zaštitu od toplote sprej, a zatim koristite isječak željeza da se talasa u pravu. Dokrajči sa serum pokvarim kosu i dobiti plažu izgled.

4. The Long Slojeviti Bob Sa prednje strane Bangs:

Operite i osušite kosu, i sapunicu na lice na zadebljanje losion prije pročešljaju. Koristite četku i fen da jednostavnije šiške. Koristite koncentrator da biste dobili glatko polirani izgled. Smooth Down bilo Flyaway dlaka s ravnim željeza i lak za kosu.

5. Fringe Kovrčava Bob frizura Sa Side View Bangs:

Operite i osušite kosu, i sprej ga sa volumizer. Feniranje koristeći četku i sekcije kosu, počevši od dna i kotrlja se prema vrhu. Uzmite šiške i uviti ih nazad da im se to klizanje. Ovaj bob cut frizuru sa šiškama će dokrajčiti lakom za kosu.

load...

6. Princeza Bob frizura s Bangs:

Oprati i suhu kosu, i primijeniti ispravljanje kremu na njega. Blow osušite kosu s lopaticama četkom i koristiti stan željeza da izgladi Flyaway dlake. Kako bi dodatno izglađuju kosu, nanesite pomada.

7. Egipatski Bob sa pravim Bangs:

Operite i osušite kosu, i pratite ga sa ubla'avawa serumu. Feniranje sa lopaticama četkom i osušite kosu u rubrikama. Primjenjuju za zaštitu od toplote i poravnati kosu koristeći presu. Dokrajči sa serum.

8. Sexy Bob upropastio Look:

Oprati i suhu kosu, a slijede ga sa ubla'avawa serumu. Kako bi se dodatno zagladiti kosu, nanesite pomada.

9. Kovrčava Bob upropastio:

Oprati i suhu kosu, a slijede ga sa teksturu sprej. Feniranje sa lopaticama četkom i osušite kosu u rubrikama. Primjenjuju za zaštitu od toplote i promašiti kosu pomoću figaro. Dokrajči sa serumu ili pomadu, i razbijanja kovrče prstima.

10. Stack Bob:

Oprati i suhu kosu, a slijede ga sa ubla'avawa serumu. Kako bi se dodatno zagladiti kosu, nanesite pomada da se otarasi cowlicks.

Ovih deset bob frizura sa šiškama su savršeni za predstojeće ljeto; zato idi pokušati ih kod kuće. Oni su atraktivne i vrlo lako se održava.

load...