Šminka

Anuška Šarma inspirisana šminka za oči - tutorijal sa detaljnim koracima i slikama

Anuška Šarma inspirisana šminka za oči - tutorijal sa detaljnim koracima i slikama

Anushka Sharma je Bollywood na juriš s njom debitantski film. To je bilo kao iz bajke početak ─ djeluju sa Shahrukh Khan na prvi film je debi iz snova! Anushka je njeno prisustvo osjetio s njom spontanom glumom i prirodne ljepote. Ostatak je, kako kažu, je prošlost!

Anushka danas je jedan od najtraženijih glumica u Bollywood. Njen čistu besprijekoran kože s dubokim crnim smokey eyes stvara kombinacijom zapanjujućih. Da li želite da se list od Anushka je šminka tajna? Ne znam kako se to radi? Bez brige. Izvucite svoj četke i sjenila, a mi ćemo vas naučiti kako stvoriti duboke crne smokey oči izgledaju, inspirisan Anushka.

Potrebni proizvodi:

Da zna proizvoda na listi, koje ćemo koristiti kako bi dobili Anushka Sharma inspiriran šminke oko očiju izgled:

  • Crna, srednje smeđa, tamno smeđe i krem ​​sjenilo iz Elf 144 Ultimate paleta sjenila za oči
  • Loreal Million Lashes maskara
  • Kryolan Tekući tuš za oči
  • Lotus Biljni Kajal u crnoj boji

Anushka Sharma Inspirirani Eye Makeup Look Tutorial:

Pratite korake u nastavku da biste dobili da hipnotiše Anushka Sharma inspiriran šminke oko očiju izgled:

load...

Korak 1:

Kao i svi šminke oko očiju tutoriali, trebalo bi početi šminke oko očiju s blago potapšao neku kremu za oči na pod područje oko očiju. To će hidriraju i rasteretiti suhoću jer će suhu kožu ostaviti šminke neujednačen. Primijeniti i potpuno spoje krema s lake ruke dok se potpuno ne upije u kožu. Ljudi sa pigmentirane kapke, će morati koristiti naranče ili breskve boji korektor prije nanošenja slojeva od korektor da biste dobili besprijekoran izgled. Postavite korektor sa prozirni ili kompaktni puder za sprečavanje gužvanja kreme primjenjivati.

Sada, izaberi srednji mat smeđe sjenilo i nanesite ga na utičnicu oka ili pregiba područja vaših očiju. Ovaj medij smeđe sjenilo može biti samo 2 ili 3 nijanse tamnije od vaše prirodan ton kože kao Anushka nosi samo srednje smeđe sjenilo. Ubacite sjenilo u paperjaste miješanje četkom. Sa brisač pokreta štit vjetar, tiho uklopiti boju u nabor.

load...

Korak 2:

Sada nanesite kremasti Crno sjenilo ili crni kajal bazu za cijelo područje kapka. Ograničiti primjenu iznad prirodnih nabor područje oči. Aplikacija baze kreme u ovom koraku ne mora biti vrlo uredan kao što ćemo to razmazuje kasnije stvoriti smokey izgled.

Korak 3:

Izaberi zaobljen Smudger ili tipa olovke četkice tiho uklopiti grube rubove kremaste kajal bazu primjenjuje u ranijem koraku. Sada, izaberite crna sjenila mat i primijeniti ga u centar vašem području kapka. Trebalo bi zapamtiti da se prijave ovom sjenilo iznad zamrljan-out kremaste baze. Lagano tapkajte crno sjenilo i izbjeći sveobuhvatnim pokretom bi se postigla maksimalna plata boje off.

Sada izabrati tamniju mat smeđe sjenilo i nanesite ga preko nabor području. Ovaj korak će stvoriti tranziciju iz mraka mat crnoj do srednje smeđe sjenilo ranije primjenjivati.

Korak 4:

Miješanje, miješanje i miješanje ─ to je ono što cijeli ovaj korak je oko. Izvadi čistu paperjast miješanje četkom i stvoriti kružnim pokretima preko tamnije smeđe sjenilo primjenjuje u prethodnom koraku. Blend sve sjenila za bešavne finiš. Trebalo bi zapamtiti da se postigne meke tranzicije boja od crne, tamno smeđe do srednje smeđe. Zatim, odaberite svjetlucav ili mat krem ​​sjenilo. Sada primijeniti sjenilo za kost područje obrva u oči da podigne obrve.

Korak 5:

Primijeniti isti crni kajal na niže vodene linije vaših očiju. Zatim, koriste istu olovku četkom nježno stapa kroz kajal na liniju donjih trepavica vaših očiju. To će stvoriti mekom uravnotežen smokey izgled. Sada izabrati crno sjenilo iste mat i postavite kajal formulu za sprečavanje gužvanja.

Zatim uviti vaše trepavice i nanesite puno maskare stvoriti iluziju deblji i puniji trepavice. Ako volite intenzivan i dramatičan izgled, možete dodati lažne trepavice.

Ne samo Anushka, bilo koja žena može izgledati neverovatno sa ovim šminke oko očiju!

Da li vam se sviđa ovaj seksi i tamna šminka tutorial? Javite nam svoja iskustva u komentarima ispod teksta.

load...