Šminka

Najbolji Oriflame sjajni usni na usluzi - naši top 10

Najbolji Oriflame sjajni usni na usluzi - naši top 10

Primjenom balzam za usne, ruž za usne, a zatim vrhunski čista sloj može biti stvarno lud, ali ne više kao Oriflame ima neke sjajne opseg sjaj za usne koji mogu dati vam ruž poput pigmentacije, balzam za usne kao hidrira i top-coat kao sjaj. Ne samo da je Oriflame sjajilo za usne nijanse su također bilo i atraktivan!

Ovdje predstavljamo top - 10 Oriflame sjajilo za usne iz njihovih različitih opsega.

1. Oriflame Vječni sjaj Absolute Coral:

Coral je najnovija ludost koja postaje popularan među dame i ovo sjajilo iz Oriflame je crvenkasta nijansa narančasta, kao što ime sugerira. Pakovanje je vrlo elegantan i vrlo je pigmentirana i jednim udarcem je dovoljno da dobijete željenu boju. Dodaje sjaj usnama i daje sjajnog njima. Ako ste koralni fan onda je ovo vrijedi pokušati.

load...

2. Oriflame Vječni sjaj Timeless Red:

Pronalaženje savršen crvena boja je zaista teško, ali ne više kao Oriflame je predstavio svoju novu sjajila i dostupan je u crvenoj boji. Boja je krv crvena ", kako samo ime kaže i daje sjajne površine na usnama i visoko pigmentirana. Je izdržljivost je neverovatno i ostaje na 5 - 6 sati bez blijedi, što je za svaku pohvalu. Pakovanje je zaista dobro i to dolazi sa pohrlili srna metara aplikator koji daje besprijekoran dodir.

3. Oriflame Very Me Kliknite na njega sjajilo za usne-Malina:

Ovo sjajilo je ružičaste hladu kao i samo ime kaže i da glatko klizi na usne. Aplikator je dobrog kvaliteta i pomaže u primjeni. Ostaje za 4 sata na usnama, a zatim ga ostavlja roze nijansa iza. To je kremasta, ali ne krvari ili se nasele u fine linije. Ona dodaje sjaj usnama i sadrži svjetlo treperi koji nisu više napajanje na sve.

load...

4. Oriflame Very Me Liptastic:

Ovo sjajilo za usne dolazi u sladak cijevi ambalaže i miris je sličan jagoda. Dodaje sjaj usne i drži ih hidratizirana. To je čista sjaj, tako da možete ga koristiti sa bilo kojim od vaših ruža za usne dodati ogroman sjaj. Ostaje za 5 sati, a ne možete očekivati ​​više od pukog sjajilo za usne.

5. Oriflame Maxi sjajilo za usne Pink:

Ovaj sjaj iz Oriflame dolazi u klasičnom pakovanju sa štapićem aplikator koji je jednostavan za rukovanje. To daje suptilne ružičaste boje na usnama što ga čini savršenim za svakodnevnu upotrebu. Ostaje za 3 sata i održava usne hidratizirana 5 sati što je prilično zapanjujuće. To također daje popunjavajuće efekat usne i dolazi po pristupačnoj cijeni.

6. Oriflame Power Shine Lip Gloss- Red Ovation:

Kao što samo ime kaže, to je crvena boja sjajilo za usne koji je pigmentirana i da će pokriti pigmentirane usne u samo jednom prevlačenja. Tekstura je kremast i na taj način ga glatko klizi na usne i ne izmiri u fine linije. Ostaje za 3 sata, ali održava usne hidrirani za više od 4 sata što je zaista zapanjujuće. Ako ste u potrazi za crveni sjajilo onda pretragu može završiti ovdje.

7. Oriflame - Very Me Oh My sjajilo za usne u Sweetie:

Ovaj sjaj nijansa je 'svjetlo koral'koji može biti građevinskog skladu sa svojim željama. Ona vlaži vaše usne i drži ih hidrirana za 3 sata. Sjaj dodaje ogromnu sjaj usnama i sadrži i svjetlo treperi koje nisu do vrha. Formula je lagan i ne-ljepljive.

8. Oriflame Gloss Booster Sugar Glaze:

Ovo sjajilo za usne nijansa je čista i na taj način se može raditi kao završni premaz za mat ruževe ili ga možete nositi na miru. Miris je usta zalijevanje i daje sjajan završni sloj na usnama. Ostaje za 3 sata te je pogodno za stvaranje gol izgleda kao čini usne punijima i zdravo. Na pakovanju se vrši u cijev koja je putovati prijateljski.

9. Oriflame Beauty Power Shine-soft Coral sjajilo za usne:

Sjaja za usne dolazi na transparentan cilindričnim cijev koja je putovati prijateljski i izgleda šik. U hladu je čista i ako ga više puta prevucite, možete vidjeti 'svijetlo roza' hlad. Ostaje 2 - 3 sata bez jela i dodaje zdrav sjaj usana. Miriše lubenica sok i miris ostaje dosta vremena. Također sadrži šljokice ali oni ne izgledaju OTT.

10. Oriflame Power Shine sjajilo za usne - Trendy Berry:

Ovo Oriflame sjaj dolazi u staklenoj ambalaži sa sjajnim srebrni poklopac koji izgleda atraktivno i sa stilom. Ima predivan berry nijansa s puno shimmera u sebi, ali to ne izgleda over-the-top ili ljepljiv. Formula je kremast i samim tim i vlaži usne. Ovaj lagani sjaj za usne ne oseća ljepljiv na usnama. Ostaje za 4 sata sa lagana jela između kojih je stvarno dobro.

Da li ste probali bilo Oriflame sjajilo za usne? Da komentar! Ostati predivna.

load...