Ljepota

Valentino me inspiriše da nosim ljubičastu sjenilo

Valentino me inspiriše da nosim ljubičastu sjenilo

Osim Chanel prekrasna obrt wingy eyeliner i rumenilo, drugi šminke vrhunac iz Pariza Couture Week mora biti ljubičaste senka na Valentino.

Ima mi da se pita: Samo, zašto ne pokazati ljubičaste više ljubavi?

load...

Mislim, stvarno moglo bi se reći da je ljubičasta je zapravo neutralan, jer je to jedan od onih boja koje svatko može nositi. Oni zaista mogu. (Brown, s druge strane, izgleda neverovatno na Hilary Duff, već kao neko ko ima puno roze tonovima u njenu kožu, nikad nisam potpuno sam osjetio u tome.) No, ljubičaste, ili tačnije, šljive, može laskati sve tonovi možda kože jer oni odražavaju prirodne nijanse naših usana. (A već znate da je bobica, koji je u istoj porodici boje, je jedan univerzalno laskavu Da ruž za usne?)

Hajde da istraži kako je to učinjeno u Valentino (i zašto ljubičaste na kapcima je beskrajno laskavo i lakše nositi nego ljubičaste na usta).

Lovely, zar ne? Usne su zapravo ključ za vođenje ovog bude previše matchy-matchy: iako oni zapravo zalizana s breskve sjaj, to je njihova prirodna nijansa koja peeks putem, i pokupio u šljivast sjeni i rumenilo.

Što se tiče samog sjeni aplikaciju, imajte na umu kako se koncentrirana u gustoj-ish bend neposredno iznad pregiba.

.i to je takođe ponovio ispod donje trepavice, što smo vidjeli sa plavo-zelenih u Oscar de la Renta. Definitivno moj novi omiljeni način da nose sjenilo. (Također: je rumenilo nosi visoko u hramovima službeno "stvar?" Zato što smo vidjeli da je neki dan na Chanel previše mikro-trend u nastajanju.?)

load...

Hajde da se svi samo preskočiti izbeljene obrve, međutim, u redu? (Osim pogrešan sjenilo aplikacije, previše svjetlo obrve su razlog siromašni Blake Lively uvijek izgleda tako. Off.)

Nisam siguran da li je to isti nijansu sjenila, ali definitivno izgleda sjajnije na ovaj model sa tamniju boju kože. U svakom slučaju, za poneti je da možete podesiti svoj ljubičaste-nositi s više smeđe u njemu (za prirodniji izgled) ili više pink (ako se osjećate hrabriji).

A kad smo već odvažan, hrabriji i dalje je ljubičasta ruža za usne na Armani Privé:

Možeš li ikad?

Ja samo mislim da je ovo nijansa-a Linda Cantello stvaranje labave pigmenta plus tamna bobica Armani karmin-je previše ljubičaste. To je ljubičica, stvarno-a previše tamnom i hladnom napregnut za, pa, neko sa piste. (Plus: Ja ne znam šta je s tim slučajnim šljokicama tamo Huh.?)

Mnogo nosive alternativa ova nijansa je novi CoverGirl Lip Perfection ruž za usne u zagrljaj koji sam vam pokazao neki dan. I dalje posjeduje udarac, ali je toplija i nije baš tako tamna, a možete ga nositi bilo ravno iz cijevi ili izbrisana u lepu bobica mrlja.

Mislite li da ljubičaste-kao šljive, grožđe, vino, bobice-treba uzeti u obzir nove neutralne? I voliš ih na kapke ili u usta? Usput, šta mislite o svim tim beljene-out obrve? Scary, zar ne?

load...