Ljepota

Svježi šećer sijaju usne

Svježi šećer sijaju usne

Katrina voli Benefit. Ali ja, ja sam Fresh girl.

Govorim o sjajilo za usne, posebno ono koje se može naći u Vašoj lokalnoj Sephora. (Za sve-prirodni sjaj za usne, mislim da Mineral Fusion Sheer Moisture usne trepavice, evo pregledao, su najbolji.)

load...

Ali moj Fresh Sugar Shine sjajilo Tretmani su na redovnoj rotaciji, pogotovo sada kada su dodali tri nove nijanse:

Bobica, Nude i Tulip -Zar nisu lepe?

To su visoko sjaj sjajila koji čuvaju tvoje usne hidratizirana do šest sati. Uvijek se vratim u Fresh usne proizvode jer oni stvarno rade-što nije slučaj sa mnogim prirodnim brendova koji mi daju lisnatom, sušeno-out usne. A par dana nazad na Fresh sjaj, i moje usne opet kao nov.

Volim i ove sjajila zbog Fresh potpis mirisom limuna šećer. Tako je ukusan-nikada neću umoriti od toga, nikada! 

Ove nastaviti sa standardnim sjajilo za usne aplikatora:

A završetak je sjajna, ali ne i Goopy-sjajni. To depoziti samo tanak sloj sjaja, tako da nikada ne osjeća teške ili ljepljive.

U nijanse idu na pukom, sa samo nagovještaj boje. Postoji sedam birati, uključujući Clear, med, ruža i Cherry. 

Bacite pogled na tri nove nijanse ispod:

I na usnama:

Akt

Nude je čista, topla peachy gol sa Tinsi-sićušne mrlje zlata. Međutim, shimmer je prilično suptilno na usnama. Ovo je zaista laska gol da svako mogao nositi.

Bobica

load...

Berry je čista maline i najhrabrijih tri nove nijanse. Ona, takođe, ima vrlo malo shimmer, ali to je još manje nego u Akt, a vi stvarno ne možete ga vidjeti na usnama. Ova nijansa je sjajan način da dodate malo boje s više lakoće nego ruž.

Tulipan

Lala je moj omiljeni i čiste srednje ružičasti. Izgleda kao pink u cijev, ali je mnogo mekše kada stavite ga. Nema treperenja u ovom jednom; to pojačala svoj prirodan ton usne i roze je super-laskavo.

Gdje kupiti

Pronađite Fresh Sugar Shine Lip Tretmani na Sephora.

Da li ste probali ova sjajila? Koja nijansa je tvoj favorit?

load...