Ljepota

Loréal obimna leptir vodootporna maskara ne sisati

Loréal obimna leptir vodootporna maskara ne sisati

U svih ovih godina testiranja kozmetičkih proizvoda, nikad nisam sreo vodootpornu maskaru koju sam iskreno voleo. Eto, rekao sam. I znate razlog zašto. Obično su mega-clumpy i teško primijeniti, šire svoje pahuljice sve preko obraza tokom dana, i općenito dojam kao da su polu-trepavica uništava. Oni su pogoršala u posljednjih nekoliko godina, previše, jer "za volumen" u vodootpornom formulom teži da znači dodatnih krugova talože na trepavicama da morate iščešljavanje.

load...

Nisam očekivao puno kada, na kišni "testiranje subotu" Prijavila sam vodootporna verzija L'Oréal Paris Obimna Butterfly Mascara. Jačine tvrdnja mi je dao pauzirati, ali pretpostavljam da sam malo zaintrigiran krila vrhom četkice, a svoje obećanje trepavica rastegnut na uglovima. Kao i efekat oka mačke, osim uz trepavice. Da sam mogao dobiti na brodu s.

Evo kako četka izgleda ovako:

(Ne smeta svoj odraz u dršci. Moglo je biti mnogo gore.)

Akcije češalj me podsjeća na Lancome Hypnôse maskare, koji volim. Velika stvar o češalj štapić je u tome što automatski spriječiti grudve od pričvršćivanje sebe, bez potrebe da koristite poseban trepavica češalj, a to olakšava da svoje trepavice, gdje želite da idu (tj pravo gore, dijagonala, itd ). Takođe sam naći češalj četka olakšava dobiti maskaru pravo na korijena trepavica, za koji verujem da je tajna u velikoj maskaru aplikacija.

Dobro, kako je to uradio fare?

Pa, to je prilično dobro. I vjerujte mi, to je najviše pohvale mogu dati na vodootpornu maskaru formulu, jer po prirodi, oni nikada neće usporediti s redovnih. Imajte na umu da mi nije smetalo uvijanje moje trepavice u ovom pic, a to je nešto što ćete želite učiniti kod kuće-to će znatno poboljšati učinak, jer maskare na to imate nema curling moć.

load...

Moć Obimna Butterfly ima je da se produžiti i definirati trepavice zaista dobro. Ne znam zašto to nije tvrdnja ovdje umjesto za volumen. Našao sam obim sasvim minimalna; ništa pisati kući o. Što se tiče efekta cat-eye, mislim da je to malo nategnuto, ali ako bilo koji četkom to može postići, to je ovaj tip.

Ono što sam pazio na bili uobičajeni let-padovi sa vodootpornu maskaru-a oni nisu baš ovdje. Formula je na kosu strani, ali to je vrlo mekan i možete izgraditi slojeve bez trepavice grudica zajedno ili ih kaljenje prije nego što si učinio. Nakon nekoliko upotreba, da, ako pogledate izbliza je to vrlo blagi Ljuspanje kroz trepavice da je potpis svih vodootpornih maskara. Ali to stvarno nije izražen problem, a ništa od toga pobjegao u obraze ili ispod očiju području. Volim da čini trepavice super-crna, a ja ih mogu dodirnuti i oni ne osjećaju teško i krut.

I naravno, da se ne miče na sve. Kao i na svim. To je neka vrsta sine izaći, tako da ne znam da li je to nešto nositi na osnovi dana u dan. (Možda samo na dnu trepavica, jer oni imaju tendenciju da se razmazuje više). Kada vam nositi Obimna leptir, budite spremni provesti neko dodatno vrijeme sa svojim šminke da bi ga. Pokušajte Bioderma, Bliss, Neutrogena (mama mi je fave!) Ili Givenchy.

Sve u svemu, mislim da je ovo veliki buy što se tiče vodootporan ide. Tvoje misli?

Gdje kupiti

Nađi L'Oréal Paris Obimna leptir vodootporna maskara na Well.ca i ovih trgovaca:

Neka vaše recimo

Da li se ikada nositi vodootpornu maskaru? Da li ste pokušali Obimna Butterfly? Imate bilo koje druge formule za preporučiti?

load...