Ljepota

Obožavam puno puno sikkim devojčica, skoro nisam htjela da vam kažem o tome

Obožavam puno puno sikkim devojčica, skoro nisam htjela da vam kažem o tome

Koliko god volim dijele svi moji najnoviji must-ima s tobom. To je samo nešto u vezi miris koji se razlikuje od svih ostalih kategorija ljepotu. Trebalo mi je godina da se odrekne robe na Child, na kraju krajeva. (To je onaj koji čini ljude bukvalno zaustaviti na ulici. Više puta, kunem se.)

load...

Ali osećam velikodušan danas, i ja i stvarno moram reći nekome o tome koliko je dobro ovo je tako da ću igre. (Samo da mi obećaš da, ako ikad sretnemo, dođem do biti onaj koji ga nosi. Dogovoreno?)

To se zove Sikkim Djevojčice i to je od Lush. Lush!

Od sada za 19 € -69.95 CDN u odabranim Lush lokacijama i na lush.ca.

Ne znam točno kako da to nazovem, jer je označen kao ni za toaletne niti Eau de Parfum-to jednostavno kaže: "fino miris rukom u kombinaciji s finim eteričnim uljima." To nije masna, smeta vam; to je samo kao normalan parfem. Osim mnogo bolje. (I duže traju. Pišem ova poruka je punih 13 sati, jer sam se prijavio, a ja i dalje mogu otkriti miris na vene.)

Ali prije nego što sam se u bilješke, pusti me da se povuče malo. Ovo je jedan od devet mirisa u Lush nove Gorilla Parfemi kolekcije, koja-se ovaj-je zamišljen kao protuotrov za ono što kompanija naziva "dosadan" masovno tržište mirisa. (HELLO izvela ih je za mene.) Napravio suosnivač Mark Konstantin i njegov sin Simon (koji nisu nimalo tipična fensi pro parfimere), svaki od njih je trebalo da bude vlastitu umjetničko djelo: nezaboravan, inspirativna i sposoban donošenja ljudi uzbuđeni zbog kvalitetnih parfema.

Volite li to? Volim to. Ali upozorenje. Ako ste dugogodišnji mainstream miris nosi, onda postoji šansa oni mogu u početku miriše čudno. To je zbog eteričnih ulja, koji su zamjena sintetičke hemikalije. Heck, čak i sa mnom, a miris hipi veliki vremenu, pola mirisa u kolekciji izgledao previše "zeleni" kad sam ih uzorkovanih na miris upijača. Trik je, međutim, da ih probati na koži. Onda su se potpuno transformiše u amazingness.

load...

Još ništa u kolekciji približava Sikkim Djevojke za mene. Navodno je ime u čast ove ribe u Darjeeling, Indija, koji su bili poznati da su ukupno zavodnice (ne stvarno). Oni su pokriveni od glave do pete u narodnoj nošnji, ali izgleda da šarm i mogla bi zavesti momci sa samo njihanje njihovih tijela. I valjda njihov miris! Tko ne bi želio nositi nešto sa takvim moć nad suprotnog pola? Ima Frangipani, jasmin, vanilije i tuberoza. A efekat je sladak, egzotične, ženstvena i potpuno jedinstven (čak iu odnosu na sve ostale moje bijele florals). Veliki parfem stručne i biofizičar Luca Torinu čak rekao putem Twittera: "Great parfumerija živote: Gorilla parfem" Sikkim Girls "i" glas razuma "su dokaz."

Dakle, postoji. Kunem se, kada se to radi, ja sam sve više kupuju. (A znamo da je ljepota urednik "kupuju više" je rijetko i posebno pojava.)

Da li ste pokušali Gorilla parfem još? Mislite li da mainstream mirisima su dosadni? Koji je tvoj omiljeni "zavođenje" miris?

load...