Ljepota

Filmski festival Palm Springsa 2018: mora se vidjeti pretusan izgled

Filmski festival Palm Springsa 2018: mora se vidjeti pretusan izgled

A mi smo se! Međunarodni filmski festival u Palm Springsu označava početak 2018. Nagrada sezone pa se pripremite za tona crvenog tepiha u krupnom planu u narednim nedeljama. Yippee! To je kao Božić opet ovdje u Beauty Editor HQ. Mi ćemo da počnemo sa slike iz festivala gala u subotu navečer.

load...

Amy Adams

Amy je jedan od mojih top ljepote zaljubljivanja, ali nešto je malo off ovdje. Moja prva misao je bila Restylane u obrazima mada moglo bi se reći da je pisati o "prije i poslije" kolona čini mi pretjerano sumnjičavi celeb intervencija. Osećam se kao da su možda malo veverica nalik. (A sada bi bilo vrijeme da bi se njih učinio, prije nego što sve ove nagrade emisije.)

Osim toga, volim šminku i njen novi, puniji obrve. Mislim da ono što je najzanimljivije je način na koji je ona postrojili sve oko nje oči sa shimmer zlata porasla sjena koja zaista uklapa joj boje. To me podsjeća na 28E ili 30E u Make Up For Ever Aqua Shadows (koji su odlični vodootporna sjenila u štap, usput).

Mislim da je kosa može se poboljšati s bočnog dijela umjesto ravno kroz sredinu. Ne možete ga vidjeti na ovoj fotografiji, ali zalizana na nisku punđu ukrašena belim cvijet, što je prilično-osećam kao dio centra na prednjoj strani nije tako laskava da je oblik lica. 

Sandra Bullock

Ups, zašto sam ja dešava oko injekcija punila Amy kada Sandra je toliko očiglednije? Ne mislim da joj je bilo potrebno da to uradi na obraze, ili barem ne u toj meri. Nekako stvrdne i masculinizes nju. Iako je sve u svemu, hej-ona je 49 i izgleda sjajno.

Što se tiče šminke, da Pink je fantastično na nju. Vrlo anti-aging. Blizak susret na usne bi YSL Caress Pink:

Sviđa mi se način na koji je šminker čvrsto-postrojilo oči i dodatnu dubinu sa smeđim sjena ne privlače pažnju. Ja sam čak u redu s lažnim trepavicama. Nikakvih problema sa elegantnim, ravnu kosu ili, iako mislim da joj je dugo lice može biti proširen od strane nekih obrva-skimming šiške. Volim šiške odmah!

load...

Julia Roberts

Opa, kada je bio posljednji put da smo vidjeli Julia Roberts na crvenom tepihu? Ne mogu ni da se setim. Ona izgleda isto, a ja volim kako je držao šminku vrlo mekan (samo neke maskare, smeđa sjena, breskve rumenilo visoko prema hramove i suptilno, mat roza usne). Jedina stvar koja bugova je puderasti tekstura donje polovine lica. Ali nisam siguran da li je to samo loš kut kamere. Mislim da volim ga svim masna lica koje smo vidjeli u posljednjem crvenom tepihu, 2016. AmfAR gala.

Sada na kosi. Uredu je. Pretpostavljam. Ali znam da sam imao Julia je neverovatno griva, ja bih se pokazuje ga 24/7!

Camila Alves

Camila Alves je tako lepa žena, ali ja nisam u ovu shemu boja na sve. Najviše od svega, to je posao naglašavajući da uzmem problem sa. Volim ideju balayage-ručno slikanje pojedinačnih pramenova, strateški oko lica ali ova boja izgleda tako pepeljasto i gotovo sive boje. Stojim iza svoje tvrdnje da većina ljudi izgledaju bolje u toplijim bojama kose. Mislim, da se vratim i pogledam Camila ombre ovdje. To je bio jedan od originala i dalje najbolji.

Šminku Nekako na isti način o. Lice joj je samo izgleda tako žućkasto i pepeljasto. Nemojte me pogrešno shvatiti, ona je i dalje milijardu puta više prekrasna nego što sam mogao da se nada na dobar dan-samo mislim da neke sjajnije boje bi uradio njoj više pravde. Kao roze ili breskve ruž za usne, a neki rumenilo na jabuke obraze, umjesto okonturenje.

Meryl Streep

Čitač osvrnuo i na neki dan da sam rijetko pokazati ili razgovarati o starijim ženama, tako da pokušavam da popravim to. (Iako istini za volju, dosta je više osnovana glumice poput Meryl Streep ovdje jednostavno ne rade na crvenom tepihu nastupa kao njihov mlađi kolega. Koji i dalje moraju da prevariti sve vrijeme. Dakle, to je tanak maltretirati u smislu foto materijal za mene.)

U svakom slučaju, Meryl je mlade do 64 godina stavi ovo Slika u perspektivi. Volim njen suptilni šminke i definirane obrve, iako možda je mogao da se koristi više maskare kako bi se oči. I te čaše. Br. Mislim da je oblik okvira je vrlo datiran, i da li joj nikakve usluge.

Kosa je u redu, ali mislim da umjesto da za pojačavanje zvuka na vrhu, bilo bi više moderan i laskave da tupim, ravno prasak. (To je rez mama ima-tupim bangs i ramena skimming ravnu kosu, koje možete vidjeti na nju ovdje A ja mislim da je to vrlo laskavu na zrele žene.)

Rohm

I naš posljednji crveni tepih Slika dana je Elisabeth Röhm od Law & Order. Možeš li da je ona 40? Sveta krava. Možda je okušao u Resty kao i, ali ja stvarno ne znam, jer nisam upoznat s njom lice. U svakom slučaju, volim je izgled. Nemoj da je jasno, svijetlo plave oči vas podsjetiti na Carolyn Bessette Kennedy?

Šminka je prilično savršen. Žena ima prekrasna lučni obrve, tako da uokviruju lice, zajedno sa crnim maskaru i liner u vodena linija u igri se one baby blues. Onda, izgleda kao da nosi neki bronzer i breskve sjajilo i rumenilo da joj boju lica. Teško je vjerovati odveden u zimskom periodu, a? Mislim da je možda više mat usne bi mogao biti moderniji od glatke, debele usne, ali to je manji gripe.

Što se tiče njene kose, sviđa mi se mnogo, posebno srednje dužine. Plavuša je super na nju, ali ja sam sitničarim vidljive korijene, tako da bi radije sve-više boja umjesto vrhunaca. Hej ako mogu da se moja boja dotakla se svake tri nedelje, tako da poznate ličnosti!

Neka vaše recimo

Koji celeb izgled je svoj omiljeni od ovog crvenog tepiha? Šta bi ste uradili drugačije? Imate bilo koji drugi Recos za Sandra Bullock roze usne dupe?

load...