Ljepota

15 najboljih frizura za valovitu kosu srednje dužine

15 najboljih frizura za valovitu kosu srednje dužine

To je vrijeme za najnoviji nastavak u našoj osoba kosi inspo serije! Da uhvatim, mi smo razgovarali o najboljem frizure za duge i ravne, duge i valovit, duge i kovrdžave, i srednje i ravna tipove kose.

load...

Današnje post je sve o teksturu kose i dužina trenutka: srednje dužine i valovit! Tokom posljednjih nekoliko godina, bilo je bezbroj mladih celebs koji su otišli za ovu svjež, moderan chop-srećom ditching duge, mlitave, figaro talasi crvenim tepisima prošlo. 

U ovoj rundi-up, ja uključujući ikada-popularan pokušaj, koji se nalazi neposredno iznad ili ispod ključnjače, kao i nekoliko primjera "wob", što je pravi bob dužine na razini uha. Ovih 15 izgled može se postići na bilo prirodno valovitu kosu ili tonging oko sa željeznim-samo budite sigurni da napusti kraj napolje umjesto uvijen pod. 

Evo tvoje srednje dužine valovite kose inspiracija:

Centar Parted Lob

Lily Collins nokti valovitom lob sa strogom centru dijela, pokazujući beba dlaka uz nju kose. Ovo je jedna velika za ovalnog lica; primijetiti kako je tekstura počinje na oko nivou obrva i nastavlja tiho kroz dužine.

Centar Parted Bob

Uzmite elegantno se nekoliko centimetara i imate ovo Beyoncé wob. Sa centrom dijela, dužine brade i čvršće valova, definitivno je trouglastog oblika. Ne bi raditi, ali radi! Efekat je veoma sladak i vrlo u trendu, ali opet, najbolje prepustiti savršeno ovalno lice. 

Strana Dio

Najklasičniji način Style dužine pokušaj je način Nicole Richie to radi: side-Parted i sa slobodnim od brušenog-out talasa. To je prilično najviše univerzalno laskave frizuru u postojanje.

load...

Deep Side Dio

Uvučen iza jednog uha i nosi u dubokoj bočnog dijela, Rosamund Pike je rez negdje između bob i lob; budući da se smanji na ugao, prednji je duži od pozadi. Njena tekstura počinje odmah iz korijena, a ne od brušenog van. Talasi ravne na glavu, ali dodati puno tela veoma laskavo!

Deep Side Dio sa visinom

Svi smo onesvestila kada Margot Robbie upali na scenu sa ovom stilu. Ključni detalj je visina i volumena na prednjoj strani, što se postiže okretanjem kosu u suprotnom pravcu tamo gdje želi da ide, u dubokoj bočnog dijela. Sam bulaznio o tome izgledati mnogo puta; To je moderna odvesti na 90 '80 / 'supermodel kosu i oh-tako-seksi.

Šiške

Za slađi pogled na elegantno, dodajte punu rese kao Emma Stone. Šiške lebde tik ispod obrva, pa iako oni smanjiti ravno preko, teksturu lijepo uklapa u ostatak talasa. (Ne želim da uparite super-ravno šiške sa veoma valovite dužine-mi nismo kanalisanje tog dijela 90-ih odmah!)

Naletima Bangs

Ako ne želite da se posvete gustu prasak, Halle Berry ima opciju: njen resama je dosta choppier i mekši, s više težine kroz stranice. Sa ovom stilu, šiške ne moraju nužno biti stilu da odgovara ostatku valova. Posebno volim teksturu beachy ona ima ovde dešava kroz dužine.

Side Šiške

Valovitom lob radi sa strane šiške, kao što su pametan način da se skrati duge lice ili produžiti okrugli jedan. Felicity Jones radi bočni dio s dugim šiškama koje pomete preko čela, udaraju na nivou obrva na drugoj strani. Oni imaju malo kretanja u njima, da odgovara razbarušena dužine.

Long Side Šiške

Evo šik francuski način da valovitu kosu sa strane šiške. Marion Cotillard nosi njene duge, u dubokoj bočnog dijela, tako da se pridruže i uklopiti sa kosom na drugoj strani lica. Njena dužina je nešto kraći, a njen valovi veliki, meki i blago nesavršena.

U obliku pletenice

Kada je vaša kosa nije dovoljno dugo da trpim, ali i dalje želite igrati, pokušajte srerujemo sitne sekcije poput Carey Mulligan. Njena dva random pletenice na prednjoj su zakačene u nju valova umjesto visi labav; se uklapaju u pravu s prekidima, valovite teksture tokom.

Side-Swept

Još jedan način za dodavanje interes kada ne možete da podignete kosu je da jednostavno zakačite ga čvrsto na glavu na jednu stranu. Ovo radi li vaša kosa poskakivala Ukratko, kao što su Jennifer Lawrence, ili mnogo duže lob. Dodajte malo izglađivanje seruma na valovima i voila, instant retro crvenom stilu tepih!

Zakačene na jednoj strani

Niko više nosi rajfovi, a ja ne znam zašto! Osim Baccarin, koji pokazuje vrlo jednostavan način za jazz se povijene dužine brade bob za večernje. A kosa pribora koji je iste boje kao i vaša kosa drži je šik, tako da ne skrenu pažnju sa vašeg naušnice / outfit / šminka-li samo dobiti dodir sjaja.

Half-Back

Kraljica zraka osušeni valovit lob, Alexa Chung, uvijek drži joj kosu low-ključ. Ovaj polu-back stil nije izuzetak; kosa je casual, ali šminka je svečan. Ako je vaša kosa nije dovoljno dugo da se okupe zajedno na leđa, jednostavno zakačite svaku stranu davne kraja. Zavese šiške na prednjem dodati mekoću.

Half-Up Bun

Možda ste uočili pola-up lepinja na ulici već da je to jedan od najnovijih varijacija na pola-up kosu i Kate Mara dobro nosi. Tehnički, to je više kao jedna trećina-up za kosu, a ne pola, jer želiš da se najviši dio, povlačenjem ravno natrag i na lepinja. To ne bi raditi kao i sa ravnom kosom; trebate teksturu valovit za pravo casual vibracije.

Niske Bun

Možda mislite poskakivala je kosa prekratka za pravilno punđe, ali samo pogledajte šta Sienna Miller se radi. Napustila je prednji treći njene kose labave, samo uzima ono što je bilo dovoljno dugo da stane u mali beba punđu. Ključ je, opet, talasi-oni čine stil izgled namjerna, a ne neuredno.

Srednje dužine valovitu kosu Cheat Sheet

Koja je tvoja omiljena izgled za srednje, valovite kose? 

load...