Ljepota

Šta kupiti od NARS-ove kolekcije za proleće 2019

Šta kupiti od NARS-ove kolekcije za proleće 2019

Prilično sam siguran da Elle Woods će odobriti proljeće 2018. Godine prikupljanje NSRS. Jer je čitava tema je roze boje.

Ali umjesto fuksije koji je bio velik za posljednjih nekoliko godina, bio sam zaintrigiran upotrebom ove kolekcije o cvijeta trešnje, ruža i lavande roze, zajedno sa nekoliko breskve koralja. Zar ne zvuči tako lepa? Nekada je bilo teško naći ove vrste nijansi, koje su više srednje zategnut (umjesto kako tople roze čitati tamnije i bliže crvena). Ali oni također pop jako dobro na svojoj koži / usne-tako da mislim da će oni biti veliki trend.

load...

Budući da sam volio zvuk ovog opsega, a ja nisam pregledao sve od NSRS godinama, tražio sam nekoliko uzoraka koji isprobam. Dobio sam dva od praha rumenila četiri, dva od četiri Satin olovke za usne i iluminator. Evo šta ja mislim bi bilo vrijedno kupovine.

NSRS rumenilo u New Attitude

Ja sam odmah privukao ovaj Cherry Blossom pink rumenilo; to je svijetle pop cool-tonirane boje da obično ne vide u prahu rumenila. To me podsjeća na Illamasqua puder rumenilo u Hussy (svijetle Petal roza), ali sa malo manje topline.

NSRS rumenilo u Final Cut

Final Cut je breskva koral rumenilo da je prigušena u kompaktniji od New Attitude. To je definitivno na toplom strani, ali ima dovoljno roze gledati nosive, i nekako neutralna.

Ovdje su dvije nijanse swatched:

Tako da mi se dopao oboje. Ali mi se sviđa New Attitude (roze jedan) najbolji. Možda mislite da bi bilo previše pametan, ali da se toliko pigmenta za fotografiju, zapravo sam morao koristiti dva ili tri puta više proizvoda, kao Final Cut. Dakle, to nije jedan od onih svijetle ružičastim da su depoziti tonu boje sa četku-vi apsolutno na sloj izgraditi više intenziteta. (To se razlikuje od Illamasqua je Hussy, što mislim da je teško koristiti jer je tako lako izgledati kao klaun u jednim udarcem.) Mislio sam da je tako lepu, jedinstveni, lice i osvjetljivanje ružičasta.

load...

Final Cut, s druge strane, daje vam više intenzitet odmah. Bio sam malo iznenađen da je izgledalo više naranče na koži nego u kompaktnom. Međutim, to je dobra nijansa ako volite toplije-tonirana rumenila. Sa bojanje, samo mi se dopalo sa vrlo lagana aplikacija dobiti meke, neutralne u ravnini. Nije izgledalo dobro na mene da odem kao hrabar kao ja sa roze.

S druge rumenilo boje koje nisam dobio su Sex Fantasy (blijedo lavande ružičasta) i Ljubav (ruža). Potonji izgleda malo tamno / smeđa za moju bojenje, tako da ne bi bio moj prvi izbor. Sex Fantasy zvuči slično orhideja roze smo vidjeti, kao što je Benefit Lollitint (koje sam pregledao ovdje).

NSRS Satin olovka za usne u Villa Lante

Satin olovke za usne dati Vam puno pigmenta u bucmast formatu olovka, sa mrlja (ne mat ni sjajan) finišu. Villa Lante je Cherry Blossom pink, da odgovaraju New Attitude Blush. U stvarnom životu, to izgleda manje pink nego što je to u ovom fotografija (ali ne brini, sam i swatched).

NSRS Satin olovka za usne u Torres Del Paine

Torres del Paine je breskva koral, koji je usklađen sa Final Cut Blush. Bio sam siguran da će to biti previše naranče za mene, ali to nije bilo.

Ovdje su dvije nijanse swatched, tako da možete vidjeti usporedbu boja:

Evo Villa Lante na usnama:

Obožavam ovaj Barbie ružičaste boje, ali osjetio malo iznevjerile kako se nastanio u naborima mojih usana. (Koji su malo suha, da, ali ne strašno tako.) Tapšući tvoje usne kažiprstom pomaže širenje ga malo, i sam otkrio još jedan trik za korištenje ove olovke: morate im dati minut ili dva da " smjestiti se u." Ozbiljno, to i onda Pat, a vi ćete biti puno sretniji sa predstavom / pokrivenost. To nije 100 posto savršen, ali da je trade-off može biti vrijedno za ovaj neverovatno boju.

Evo Torres del Paine:

Ova boja nije držimo u nabora kao loše, i poravnati još bolje nakon tapšući moje usne sa prsta. Našao sam peachy nijansa zaista jedinstven, jer je većina breskve su sasvim obična i to je prilično neprozirna. (Iako ja mislim da tvoj osnovni usne boje utiče to malo;. Moje usne su prirodno vrlo pigmentirana tako da smanji neke od naranče) Ovo je odlična boja za kada želite nešto neutralno, ali ne i dosadno kao nage ili jasan sjaj. Nekako se probudi cijeli lice.

Trebalo bi također napomenuti da je osjećaj ovih olovaka je prilično masna kad ste ih prvi put primijeniti, ali oni se osuši dole u roku od minut ili dva u nešto manje klizav, ali i dalje meka i vlažna.

Druga dva olovke za usne nisam testa Stourhead (blijedo lavande ružičasta; to izgleda svjetlo moglo bi biti previše krede) i Descanso (ruža, koji izgleda kao smeđe roza).

NSRS iluminator u Adelaide

NSRS Iluminatori su trebala biti višenamjenska, za nošenje sam na koži ili miješa sa šminkom. Adelaide je svjetlucave lavande ružičasta koja je super ton. (To odgovara rumenilo Sex Fantasy i olovka za usne Stourhead.)

Evo kako to izgleda na koži:

Da, možete definitivno vide ružičaste u njoj, zajedno sa tonu shimmer. Nemam pojma gdje bih koristiti ovo. Ima previše shimmer da se miješa u fondaciju, osim ako ne želite izgledati kao disko kugla sa šljokicama po licu. Nisam sam isto ljubitelj svjetlucavu rumenila, tako da ja ne sviđa mi se ovo za obraze, ni. Takođe, ne radi kao highlighter, jer to ne daje prirodan vrhunac, samo sjaj. Jedino mjesto mi pada na pamet za to je i dekolte, ali i tu je malo. Čudno. I ovaj progledao kroz prste.

U krajnjoj liniji,

Onoga što sam pokušao, moj tip su New Attitude rumenilo (roze) i Torres del Paine Satin olovka za usne (breskva). Villa Lante (roze) je lijepo na usnama, previše samo znam da ćete morati raditi s njim malo da se bavi pitanjima pokrivenost.

Javi mi šta misliš?

Gdje kupiti

U Kanadi, ova kolekcija je dostupna isključivo na Holt Renfrew.

Neka vaše recimo

Da li ste se odjavio ovu kolekciju još? Koji proizvodi ti se najviše sviđa? Znate neki Dupes za ove nijanse?

load...