Ljepota

Maybelline falsies Mascara vam daje novi izgled od 360 stepeni

Maybelline falsies Mascara vam daje novi izgled od 360 stepeni

Kada se prijavite maskaru, da li samo stavi ga na gornje trepavice-ili na vrhu i na dnu?

Ako je rekao kako, onda čestitam! Vi ste službeno u trendu. Za godina, rečeno nam je da preskoči donje linije trepavica maskaru-i eyeliner i sjenilo, što se toga tiče ali to je već bacio kroz prozor, zajedno sa drugim arhaičnim ljepote "pravila" kao ne nosi plavo sjenilo (koješta!) I sezonske boje grafikon (bože, to nije 1992 više).

load...

Novi naglasak na liniju donjih trepavica

Ne, sada je sve oko 360 stepeni izgled oka, sa maskara sve obrnuto i posebnim naglaskom na donjem, a ne gornji, liniju trepavica. Dovoljno je ići samo na pistama, moja omiljena izvor šminke inspiracije, da vidimo kako super (i oči proširenja) to može biti. Evo Marissa Webb F / W '13 show s blago Twiggy bazirani trepavice koji bi mogli i dalje raditi za dan:

Sada bacite pogled na Mara Hoffman F / W '13, gdje je isti donjih trepavica izgled u kombinaciji sa crnim liner u donjem vodena linija:

I na kraju, što je još dramatičniji oka na Wes Gordon F / W '13. Ovo je stvarno 360!

Stvar je, međutim, to je istorijski nije bilo prijatno da slikam maskare na te donje trepavice. Ti si sa mnom, zar ne? Većina štapovi su prevelika i teško kontrolirati, i oni imaju tendenciju da položi previše proizvoda. Što je dovelo do oteturao-zajedno trepavice i kasnije, mrlje, mrlje i pahuljice. Tako dosadno.

Maybelline New York Volum 'Express The Falsies Big maskara

Ali znate koji je slušao? Maybelline New York. Upravo su pokrenuli novu Volum 'Express The Falsies Big Eyes Mascara:

Pogledajte kako je ima dva štapići? To je prvi dual-ended maskara na masovno tržište s posebnim četke za donje trepavice.

Ovo je donjih trepavica četkica patentirani mikro-četke koja je savršeno mršav oblik ciljati i čisto kaput svaki donjih trepavica.

load...

Gornji trepavica četkica je patentirani oblik spirale za više efekta pojačavanje, fan-out.

To je nekako kao da dobijate dva maskara po cijeni jedne, tako da ne morate da žrtvujete na jačinu zvuka ili definicije. I puni efekat krug daje vam oči koje izgledaju duplo veći. Ura!

Također sam moram da ti kažem, ja sam izuzetno u moju maskare-ja uvijek teži za tu lutku očiju look-a ja sam stvarno uživaju ovaj. Osim inovacija dvije četke, što me impresioniralo je sama formula. Prekriva i definira trepavice dobro bez njih preopterećenja, i ne osuši odmah tako da imam malo vremena da se izgradi ga u slojevima da biste dobili željeni efekt.

Kako da biste dobili 360 stepeni trepavica izgled

Nekoliko savjete moja malenkost:

  • Dobiti na korijene gornjih trepavica uz Maybelline New York Volum 'Express The Falsies Big Eyes Mascara gornje trepavice četke, mrdaju prema gore i prema van.
  • Za još intenzivniji učinak, držite gornji trepavica štapić okomito na sloj dlake pravo iz korena, a zatim držite štap horizontalno, kao što vas kroz pere proizvoda.
  • Četka gornje trepavice u dijagonalnom smjeru za najviše razrogačenih očiju efekt.
  • Držite donjih trepavica četkicu vodoravno iznad donje trepavice i trepnuti nekoliko puta kaput njih.
  • Probaj malo svijetla sjena ili eyeliner ispod vaše donje linije trepavica da igram ga i dalje!

Sada, reci mi:

Gdje se najčešće primjenjuju svoj maskaru-top samo ili sve obrnuto? Da li ste ljubitelj novih 360 stepeni pogled oka? Jeste li pokušao ovo maskaru?

load...