Ljepota

Najbolja boja kose za prirodne brinete sa sjajnom kožom

Najbolja boja kose za prirodne brinete sa sjajnom kožom

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Moj najveći kosa izazov pokušava pronaći boju i kroj koji rade najbolje za mene. Probao sam gotovo svaki kose ja eventualno mogao tokom godina (osim crveno). Moja prirodna boja kose je vrlo tamno smeđe, a ja imam vrlo gusta, talasasta kosa. 

load...

Ja sam izuzetno svijetle puti, moja prirodna boja je dosadna i ravna, i da li sam savijte ili ispraviti to, moja kosa uvijek završi natrag u svoje prirodno talasasta stanje. 

Volio bih da čujem vaše savjete o tome šta mislite da bi bilo najbolje boje i cut za mene! Hvala! - Ashley

A: Ashley, mislim da si pokucaj sa rez i boje na vrhu. Stvarno lepo! 

Sa svoje trenutne boje ili bilo koje druge boje ovog stila je za tebe. U Wispy strana sweep otvara Vam zanimljive, uz obraz području.

Znam da je mnogo truda u stilu, ali to je vrijedno toga. Ako će uložiti napor, mogu li predložiti promjenu dijela i da koriste čičak ili vruće valjci? Jahanje svoj prirodni talas uz malo kontrole će dodati malo zvuka.

Popuštanje svoj stil ovako će biti veliki put da dodate bogatije boje.

Ovo će popuniti kosu tako da je manje proziran; što će unaprijediti sjaj kao dobro. (Što više pigmenta u kosi-na bilo kojem nivou u boji, od plavuše do brinete-više to će učiniti.) Sve u osnovi pigmenata i treba da bude u kosi za najboljem svjetlu odraz moguće.

Moglo bi se baciti šiške u miks.

Što se tiče plavuša, ja pozdravljam vam kontrasta u kosi izbor boja, kao što dobar provod...

Kada se radi plavuša ovog ekstremnog iz prirodnu boju, volim da vidim ljudima da ostanu vjerni svojim korenima. Malo manje žute i sa dozom svoj pravi posao, a možete u potpunosti biti plavuša.

load...

Oh, da, i crvenom kosom, kao i...

Ovo meke kose i jaka boja usne će biti veliki hit za vas kao dobro!

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...