Ljepota

Kako dati plavoj bob novi izgled

Kako dati plavoj bob novi izgled

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Hej, moje ime je Ann-Kathrin i samo sam se okrenuo 25. Ja sam u usponu klasične i muzički teatar pjevač. Imam jako tanku kosu, ali mnogo toga. Skoro da nema strukturu ili volumena na to, i moram da ga operem prilično često. 

load...

U prošlosti, probao sam razne rezove: Ukratko, Pixie, ravno šiške, duže ugaoni šiške, kratki bob, duga bob, do ramena, jako dugo, slojevi, bez slojeva. To je isto s bojom: od platine plavuša u crno (kao i roze i neka vrsta ljubičaste na kratko), i naravno, različitim nijansama crvene boje.

Za posljednjih pet godina, moja kosa je bila verzija "Michelle Williams Život Cut" Ista boja i-do pre godinu dana, kada sam polako krenuo tamnije, tako da ne bih morao da se korijeni dotakla sav vremena. 

Zbog budžetskih razloga, ja trenutno raste da je rez, tako da je u prednjem, moja kosa je skoro dužine brade, ali u leđa i dalje je prilično kratak. Boja je neka vrsta tamnih jagoda plavuša, gotovo moja prirodna boja (što je ashiest tamno plava na planeti), ali sa mnogo više topline na njega.

Moj plan je bio da raste šta je ostalo od mog trenutnog rez bez rade ništa, a onda da ga sve rez na jednu dužinu kada je dovoljno dugo da vezati natrag. Onda bih pustiti da raste dalje dok ne pletenicu ga i / ili da ga se na odgovarajući lepinji za balet. Ali ja sam tako zabrinut da neće izgledati dobro sa mojim tanku kosu i oblik lica. 

Ja sam također na gubitku o tome šta da radi sa bojom, jer na žalost, nemam novca da se to boji često pa možda mi treba boja bih mogao popraviti sebe?

Vaš savjet bi bilo mnogo poštovati !!! Hvala ti! - Ann-Kathrin

load...

A: Pozdrav Ann-Kathrin, hvala vam za vaš zahtjev za moj savjet o vašoj kosi.

Vi očito ostvaruje na radite svoj frizuru i šminku. Sa svojim prekrasna kože i neutralna prirodne boje, možete nositi samo o bilo koju boju ili rez.

Evo šta osećam treba da radite za novu ljetnu frizuru:

Random kriške kose koji se boji (ali ne skroz do korijena) će dodati na ovu razbarušeni, naivan cut:

Kriške boja bi se lako uraditi sa prijateljem. Ako tražite YouTube, postoje mnoge video snimke koje pokazuju kako to učiniti određeni stil bojenja.

Moglo bi se postigao taj koristeći boju ili izbjeljivač. Ako se odlučite za kutiju boju, koristite programer su vam opskrbu s. Ako koristite izbjeljivač, ja bih predložiti 10 Volumen developer.

Ako želite da se olakša u ovaj koncept i želite malo proba staze, onda to malo parče na ispod sekciji. Na taj način, ako vam se ne sviđa boja, možete odabrati novu pre nego što cijeli glavu.

Nadam se, da ste i te informacije su korisne. Zabavi se!

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...