Ljepota

3 šminka sa sličnom inspirativom izgleda da pokuša ovaj vikend

3 šminka sa sličnom inspirativom izgleda da pokuša ovaj vikend

To se događa svake godine. Kao što je zima bliži kraju, shvatio sam da sam oba a) užasno dosadno sa garderobom, i b) ozbiljno nedostaje nešto-ništa! -to izmjeniti izgled za narednu sezonu. I to je ista stvar je i sa šminkom. Jednog dana, ti si po inerciji uz lijepo sa svojim tipičnim zimskim bobica usne i taupey sjenilo. I drugi, ti samo ne osećaj to.

load...

Ovo ne znači da sam recanting postu o sastavu osnove svaka žena treba posjedovati. Baš kao takve magazine na ormar investicija komada, osnove i dalje čine temelj (Zing!) Čitavog svoj izgled. (Iako sam uvijek se ne slažem kada modnih urednika savjetovati više dolčevite, bijela košulja i pantsuits-Sama pomisao na buđenje na taj ormar mi je apsolutno užasava.)

Ali moja poenta je ovo: recite mi da niste kupili apsolutno nečuveno cipele (ili tako si mislio u to vrijeme), koji su završili podizanje svaki outfit i osvojivši više komplimenata nego što ste mislili da je moguće. Pa, isto važi i za sjenilo, i olovka za oči i ruž za usne-osim što možda i nije potrebno kupiti nešto novo, samo kretati se na način na koji ga koristi.

Srećom, celebs imaju tendenciju da ide prvo sa ovim stvarima, pa evo tri divne dame koje bi trebalo da pomogne da počne neki proljeće ljepota inspiracija.

Lik: Anna Kendrick

Look: Bronca eyeliner ispod donje trepavice

The Lowdown: Kako predivno je ovo?!? Na prvi pogled, ne primetili šminke na sve, zapravo-samo tren oko oči. Osim tren dolazi iz bronzey eyeliner, primjenjuje samo na dnu, a ne uz vodena linija, ali ispod donje trepavice. Ja nikad ne bi pomislio da radim, ali mislim da je to apsolutno genijalno. To je savršen za one od nas koji ne mogu ili neće nositi tona sjenilo, a ja lurrrve kako to donosi toliko svjetlo za oči. Par sa crnim maskare i malo smeđe senke na vanjskim uglovima i gornji lashline. Bilo bi dobro raditi sa zlatnim ili čak srebro, previše.

Lik: Eva Mendes

Look: Creamy koral ruž za usne

load...

The Lowdown: Tako da možda neće biti dole narančasti ruž za usne. Ja se toga. Ali, mogu li ja predlažem ovaj kick-ass koral hlad umjesto toga? To je kao u neposrednoj blizini univerzalno laskave kao što ćeš dobiti: ne previše narančasta, nije previše ružičasta i da će raditi sa širokim spektrom tonova kože. Također primijetiti divan način gospođa Mendes je uparen sa crvenu haljinu, koja je varijacija na stručni boji miješanje smo svjedoci s Cameron Diaz roze karmin i crvenu haljinu (iako da, Cammy je tražio nešto manje od svježe tamo). Ako postoji ruž nijansa za ljeto '11, to je to.

Ovaj post ima tona čitač prijedloga proizvoda, ako ste na tržištu za ove boje (od kojih je većina na pinkier strani, ali mnogi čitaoci predložio koralji). Također se možete lako pomiješati hladu sebe: Ja sam imao odlične rezultate slojeva Plant Love ruževe tereta u Maria i Evangeline.

Lik: Fergie

Look: Extreme krilati sjenilo

The Lowdown: Sviđa mi se, malo. Ovo je tako nisam ja, a ipak, potpuno želim da probam. To je na neki način "ide velika ili otići kući" verzija krilatog-out eyeliner izgled koji svi znamo i ljubavi. Ovaj put, urađeno sa sjenilo u pretjerana (ali i dalje precizan) tačka koja se proteže se prema hramovima. Obratite pažnju kako krilo je gusta i uglom skroz iz donjeg (ne samo gornji) lashline. To je ključ, mislim, da se dobije izgled desni želite da bude jak i hrabar, ne previše Flicky i ženstvena.

Očigledno to nije izgled za šminku početnike (ili stidljivi), ali postoji jedan prilično jednostavan način da varaju izgled. Ne ideš dobiti taj umješan pregib na vrhu, ali efekat će biti gotovo isti. Šta želite da uradite je primijeniti smoky eye kao i obično, osim koncentrirajući boje na vanjskim rubovima, naravno, dokle god se usudio ići. Zatim, tajna je da oduzme proizvod na rubovima pomoću šminke oko očiju za uklanjanje, nanosi u jednom dijagonale prevlačenja. Yep! Tako možete postići savršeno ravna linija bez muke da imaju u praksi crtež ga na sebi.

Posljednja stvar: šta god da radiš, molim te, ne oponašaju Sarah Jessica Parker je "zanimljiv" upotreba bronze eyshadow:

Jao.

Se osjećaš dosadno sa svojim šminka u posljednje vrijeme? Koji od ova tri šminke izgleda je tvoj fave? Šta kreativne stvari si radio sa šminkom ovih dana? Ako mi kažeš da si nosio SJP-stil Shadow, ne možemo biti prijatelji.

load...