Ljepota

Kako dati pravu, smeđu kosu novi izgled

Kako dati pravu, smeđu kosu novi izgled

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo! Ja volim svoju dugu kosu, jer volim biti u stanju nositi različite pletenice, ali sam smatrao rezanja ga kao Marilyn Monroe. Samo ne znam da li moj tip kose može da ga skinuti ili ako bi propustiti dugu kosu previše. Imala sam pixie cut ranije, i to je mnogo lakše raditi.

load...

Moja kosa ide u sredini mojih leđa i srednje teksture, ali niti su vrlo dobro. To je prirodno tamno smeđe boje sa crvenim nijansa, ali kao što sam odrastaju Izgleda da se to pretvara bakar. Već nekoliko godina, moja kosa bila obojena crno kanom, i dok sam volio mrak, kane je teško promijeniti svoju kosu, što ga čini vrlo dosadno. 

Upravo sada, moja kosa je bakar smeđe od oko ramena na svoju krunu, a od ramena naniže je duboko mahagonija.

Moja kosa ne reaguje na curling na sve, ako se ne koristi bez topline viklere. Pokušao sam da ga Perm ali pada nakon samo nekoliko dana. Također sam pokušao drži sprejeve, figara, pin kovrče i vruće valjaka, i u roku od 10 minuta, moja kosa je tako ravna da izgleda kao da sam koristio ispravljanje željeza. No-topline viklere izgleda da rade dobro ne morate čak ni lak za kosu ali kovrdže imati malo um svoje. 

Voljela bih promjenu, ali ja jednostavno ne znam šta bi izgleda dobro! - Megan

A: Megan, sigurno su pokušali mnogo boja.

Ja gotovo uvijek volim prirodne boje ljudi na njih najbolje.

Dobra stvar o vašem izbor boja je da se čini da ih sve odgovara. Upaljač boja je tako meka i prilično-mislim da je to moja omiljena. Vaša prirodna boja čini da izgledaš super-cool; tamniju put dramatičan.

Ono što želim da istaknem (koji očigledno zna) je boja ruža za usne i odjeću nositi sa svakim izgled. Prilikom donošenja promijene boju kose, vrlo je važno da promenite svoj make-up kao dobro.

load...

Ako ste bili da smanji to kraći poput Marilyn Monroe, ja bih rekao ovo moderna verzija:

To će rock istrošene ravno ili valovit, ako možete dobiti pregib ostati.

Ovo smanjenje bi bilo dobro sa bilo koje boje ste odabrali. Moja prednost je lakši nijansa za ovu jednu prilično i nervozan. Crna bi ozbiljno snažan izgled. 

Ovo više shag u svijetloj boji bi bilo super za vas:

U vašem tamna slika kosu, mislim da vaša kosa izgleda previše dno teške. Ovaj rez bi izbalansirali težinu vaše kose. Ipak ste mogli igrati s pletenicama na ovu dužinu.

Kraći shag bi izgledalo neverovatno sa svojim prirodnim bojama.

Nije tamnije iako-Volim kako mekih prirodnih ističe pokaže pokreta.

Umjesto crne, za dramatičan boju koju bi mogao ići do ekstrema bakra:

Ovo Wispy shag bi bilo u redu. Dodavanjem slojeva, možete zadržati svoju kosu dugo i riješi duboke mahagonija na krajevima.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...