Ljepota

Ima li koristi od toga da su pravi gurnuti lajneri do užitka?

Ima li koristi od toga da su pravi gurnuti lajneri do užitka?

Ne mogu se sjetiti proizvod ljepotu stvaranja koliko pretprodaji buzz i iščekivanja kao novi Oni su Real! Push-up za usne iz Benefit -koji izlazi danas!

Istina, njegove sestre proizvoda, prave su maskara, jedan je od najstrašnija maskare na tržištu. I koncept ovog eyeliner zvuči prilično jebeni cool. Gel liner u formatu olovku? Vodootporan mat crni? Da, da i da.

load...

Ali. To živjeti do hype? Ja sam tu da ti dam Lowdown.

Prvo, to je ono što ćete dobiti u pogledu vanjskog pakovanja. Mnogo, mnogo obećanja.

Unutra, olovka izgleda ovako:

Kada odvrnuti poklopac, vidjet ćete vrh ima mali narančasti stvar koju morate ukloniti za proizvod da izađe. (Oni ne razgovaramo o tome bilo gdje, koliko ja mogu reći, tako da nisam siguran da li ti treba da ga vrati nakon uporabe ili ga baci. Rudnik je već odavno, tako da se nadam da !)

load...

Ovo je mjesto gdje je inovacija. Kutna tip je mekan, spongey i fleksibilan, sa gel formulom izlazi nakon što ste okrenuti baze. (Kažu da u uputama "Twist baze jednom da 'push up' gel liner do vrha." Ali, to je, po mom iskustvu, je potpuno pogrešna. Morate da se savijaju oko 20 ili 30 puta prije nego ništa ne izlazi.)

Stvarno mi se sviđa dizajn ovog Bendy tip, koji je posebno dizajniran da zagrlim liniju trepavica i olakšavaju da bi privukli veliku liniju.

Proizvod ne izlazi sa mokrom konzistencije (ili tanke linije) tečnosti obloge. To je mnogo za kosu i imaju tendenciju da biste dobili deblji liniju. Možete okretati baze da se više da li se osjećate kao olovku vuče, ali pazite da ne savijaju previše, ili ćete dobiti komade (nije lepo).

Dobro, šta je to zapravo kao kada si ga stavio na? Evo kako sam prošla. (Caveat:..! Ja sam grafički liner-izazov u cjelini, zbog oblika mojih očiju To samo nestaje na mene, a ja stvarno ne mogu učiniti pravilno Flicks Dakle, ove slike su prilično dobro kao što dobiva)

U redu, na plus strani, našao sam olovku klizio preko zaista lako i nisam imao problema da sveobuhvatne linije brzo. Tako da ja mislim da je to igra-changer u tome što je mnogo lakše / brže da bi privukli vašu liniju u odnosu na nezgodnih tečnost liner, ili čak i rad sa tradicionalnim gel liner u lonac i kosi kist. (Iako nisam gel liner osoba stvarno.) Formula suši super-brzo-brže od bilo čega što sam koristiti tako da ne morate brinuti o tome prenošenja na gornje kapke.

Ono što ja nisam bio lud je činjenica da ne možete stvarno vratiti i popraviti sve. To je jedan-shot ugovor sa ovim. Ja sam osoba koja voli provoditi vrijeme da mi liner savršen, a poznato je da koristite kombinaciju tekućine obloge i vodootporan olovka liner za popunjavanje redova, i Q-tip pao u Bioderma za uklanjanje bilo kakve greške. Nažalost, trik Q-tip nije radio ovdje; to samo širi proizvod oko u sivom nered. A ako idete preko Oni su Real! linije dva puta, oni počinju da obrađuješ loše.

Tu sam sa zatvorenim očima, pahuljice i sve. Obratite pažnju kako linija ne ostaje čvrsta, ako se vratimo na to popuniti više:

Također možete vidjeti kako je bilo teško popravljanje svaku nepravilnost u naglih pokreta.

To je rekao-radio lagane udarce na sve može biti nerazumno očekivanje ovog proizvoda. Još jednom, to nije tečnost liner. To je gel liner u obliku olovke, i kao što sam rekao, je dizajniran da zagrlim liniju trepavica. To nije nužno za mačka oči (iako bi svakako pokušati svoju sreću na njih). Čak je i slika na vanjskom pakovanju ima oko sa liner zaustavljanja na vanjskom kutu umjesto se pruža.

To je stvarno teško odoljeti radi cat eye sa ovim. Samo za zabavu, ovdje su moje lude oči:

Ja ne mislim da ću otići iz kuće na ovaj način, ali to je bilo prilično zadovoljavajuće da bi privukli one! Nadam se da ih možete izvući bolje nego ja-i sve dok ti ne brine o tome da stvarima savršen, ovo liner je odličan alat.

Što se tiče uklanjanja, tu je i novi Oni su Real Remover, što je mliječno ispiru sredstvo za čišćenje kako bi dobili brod off. Radi u redu, iako sam i dalje odan moje Bioderma i nisam primijetio da bude bolje. Šta god da koristite, polako! Ove stvari ne želi popustiti.

The Bottom Line

Ćete voljeti ako.

  • Želite nešto jednostavno i brzo, da se povucite na i otići
  • Ste da je teško raditi sa tradicionalnim tečnost i gel ulošci
  • Zabrinut si transfer u gornji kapke

Daj ako propusnicu.

  • Voliš za fino podešavanje i izgraditi svoj tekst da ih usavrši (u ljuštenja će vas voziti luda!)
  • Voliš uskom liniju i špicaste Flicks
  • Ti nisi za uzimanje vremena na kraju dana da se ove stvari off (to zahtijeva puno posla)

Javi mi šta misliš?

Gdje kupiti

Nađi Benefit Prave Push-up za usne Danas u sljedećim online trgovaca:

  • Kanada: Sephora
  • SAD: Sephora, Ulta Beauty, Macy, BenefitCosmetics.com

Neka vaše Say

Šta mislite o ovom konceptu? Hoćete li biti checking out Oni su Real !? Da li ste osoba gel, tečnom ili olovku za usne?

load...