Ljepota

10 ideja za ljepotu ljepote (sve manje od 30!) EUR

10 ideja za ljepotu ljepote (sve manje od 30!) EUR

Oh vidi! To je 22. Decembar i ja pišem o ljepoti čarapa Stuffers. Bilo je to 22. Decembar kada sam prošle godine pisao o njima, previše. To je upravo ono što ja radim. (Idi i imaju pogled na prošlogodišnjem post nakon što pročitate ovo, ako i dalje treba više ideja.)

load...

U svakom slučaju, jasno se ova poruka je dizajniran za žensku primatelja. Osim manje tvoj momak ima stvar za šljokicama kape za tuširanje i zatamnjena usne balzama. Non? Onda da, čarape i srećke su potpuno odgovarajući, kao i prodz sam govorio u svom oda Harvey Spectre juče. U suprotnom, obećavam da ćete iznenaditi i oduševiti bilo žena u svom životu sa ovim ljepote urednik odobrio picks. Ili, znate, pad nagovještava za osobu koja je punjenje čarape. (Eeks! Da li je to zvuči prljavo?)

Maybelline New York Baby Lips hidratantni balzam za usne (4 € svaka)

Dakle, ovo je najnoviji lansiranje iz Maybelline New York; onaj koji smo samo slušali o godinama, jer je sve bilo gotovo u New York Fashion Week emisije. Svako se dr Pepper balzam za usne koji je imao samo nagoveštaj crvenu nijansu? Pa, u hladu sam pokušao (Cherry Me) je baš tako. Osim više hidratantna nego se sećam. Jej! Fab proizvod, fab cijenu.

Sephora Nail Bling (8 €)

Nail art (ili kao što sam rekao, "nart") i dalje ide jaka. A ako niste čuli, noktiju naljepnice su jednostavan način da se vara. Iako sam se uhvatio za glavu na upotrebu riječi "bling" Zar da umre u, kao i 2004. Godine? Ja ću oprostiti Sephora jer su metalik obrasci su prilično dobro. Da ne spominjemo jako puno jeftiniji nego izvire za fensi mani.

load...

Kevin Murphy Color Bug obojenu kosu Shadow (20 € svaka)

Obožavam Kevin Murphy, i kako kul je on za izlazi sa malo mahuna instant, tuš-out boju kose? To je najbrži način da se sa trendom duge savjeta koji će i dalje biti veliko pravo u proljeće naredne. Vi samo povucite ga i uklopiti sa proizvodom stil i neki lak za kosu. Čak sam i ja mogao ovo, jer ja ne bih morao da menjam teško zarađeni jagoda plavuša dobiti izgled.

Harajuku Lovers Jingle G (30 €)

Zato što sam pet godina, cvilio sam kad sam vidio ovo. Not.Cute.Enough. To je miris koji je i božićno drvce ukras da je i Santa da je lutka. Mislim da ne moram ništa više pisati ovdje.

Volim. Kozmetika Coconut & Cream maslac za tijelo (7 €)

Ja sam pomalo opsjednut proizvodima tijelo kokos mirisom, posebno u zimskom periodu jer pomaže da vas kroz. Ova nova linija može biti malo preblizu u odjelu slova u filozofiju. Ali tijelo maslac je solidna stvar. (Značenje dobro ne, kao što je, tvrdi.) To je kremast, ali svjetlost i miris je šire. Cijena je jako dobro!

EOS odmor balzam za usne set (9 €)

Jeste li pokušali još ove usne balzama? Već sam je izjavljivao moja ljubav, i moj prijatelj J. Njih ima kao jednu od svojih najboljih 8 proizvoda 2018. Get seta, jer je jedan jednostavno nije dovoljno.

Upper Canada Soap Tuš Queen Kapa za tuširanje (12 €)

Sada kada je većina nas su prihvatili šampon za suvo pranje, svi moramo kape za tuširanje da ide sa. Zar ne? Postoji nešto u vezi odvratnog šljokicama koji sam nekako volim.

Ahava Mineralna krema za ruke (22 €)

Dobra krema ruka je teško naći. Prejako, stvarno. Ovo je jedna malo razmetanje, ali kunem vam neće biti žao. (Ljudi iz Makeup Alley Slažem se, btw.) To me nekako podsjeća na Kiehl Ultimate Strength Hand Salve, ali bez ljekovitih mirisa.

Victoria Secret Dream Angels Heavenly odmor Shimmer losion (20 €)

Znam, znam. WTF. Sam pisao o proizvodima shimmer tijelo dva puta u tjedan dana. Ludost! Ali opet, moram da ponovim da je shimmer ovdje je jedva otkriti. Glavna stvar je u tome što miriše soooo dobro. Mošus, sandalovina, vanilija i belog božura su bilješke tako da je prilično sofisticiran za losion za tijelo (i da bi bilo sjajno da se sloj sa mirisom ako odgovara note). Osim toga, uvijek možete sanjati da ga koristite će vam pomoći da više liče na ove dame.

Burt je Pčele balzam za usne novčanik (9 €)

U redu, tako da je ovo pic is kompleta oni prodaju u Južnoj Africi (oni prevareni i plaćaju 14 € umjesto naših 9 €). Izgleda gotovo isto ovdje, osim što se tri usne balzama (ne balzam, sjaj i sjaj). A kako je to slatko novčanik? Adorbs, Burt.

Reci mi:

Su čarape odmor tradicije u tvojoj kući? Čemu se nadaš Santa stavlja u tvoj? Jeste li isprobali neki od ovih prodz još?

load...