Ljepota

Najbolji (i najgori) nijansi u novoj kolekciji ruževa Marc Jacobsa

Najbolji (i najgori) nijansi u novoj kolekciji ruževa Marc Jacobsa

U slučaju da nisi primijetio, ja sam bio na pravom prestiž ruž za usne-razmatranje udarac u posljednje vrijeme. NSRS Audacious, Clinique Pop, Givenchy Le Rouge-a-porter. Verovatno ste bolesni od gledajući izbliza usta već.

load...

Ali nose sa sobom, jer danas, mi ćemo govoriti o još jednom novom kolekcijom, novi Le Marc usne kreme od Marc Jacobs. 

Pakovanje je uglađen i crne i magnetski, što je iritantno fotografiji, jer je prokleto stvari stalno držati zajedno. Ali prilično pogledati:

E sad, ne znam za sigurno, ako su zamjene Lovemarc Lip gelovi, koji su bili originalni karmine u rasponu Marc Jacobs Beauty kada je prvi put predstavljen 2018. Godine, ali to definitivno izgleda da je tako, ako Sephora sajt je bilo indikacija. Na Lovemarc stranica je mrtva zona.

Vjerovatno zato što je tehnologija poboljšana skokovi i granice u protekle dvije godine, mogli bi ih zamijeniti Le Marc -a kremaste, visoko pigment, hidratantni ruž za usne sa bestežinskom osjećaj na usnama i 10 sati dugovječnosti.

Plus, gel ruževi za usne su tako 2018. Godine (ako se dobro sjećam, Lovemarc imao sjajne, čista-ish Finish). E sad, mislim da smo se vraćaju u punu pokrivenost i polu-mat teksture, ali uz puno hidratacije. Kao ove!

Postoji 20 nijansi, au čin ekstremnog velikodušnosti, Marc Jacobs u daljem tekstu: brend, a ne osobu-poslala mi je svako. Dakle, to je samo fer da ti pokažem, jer, Marc Jacobs.

Kao što možete vidjeti, to je crveno-centric prikupljanje i (eeks!) Da postoji puno smeđe. Da li je to dobra ili loša stvar, ja ću se odlučite. Sve u svemu, ove boje su vrlo jedinstveni, a ne one koji se viđa od većine drugih proizvođača. 

load...

Svaka nijansa je nazvan po ženi koja je inspirisala Marc Jacobs-muškarac, ovaj put-u nekom trenutku u svom životu. (Nisam Tom Ford prvi imaju tu ideju sa usne i Boys?)

Hajde da pogledamo:

200 O, Miley!

200 O, Miley! je opisan kao "jagoda začin" (i to je prilično očigledno, koji je dobio ime po). To je jarko crvene boje sa cool prizvuk, i mislio sam da ne nosim crvene tako često, ja bih definitivno posegnuti za ovo. Na sajtu, Marc preporučuje ovaj jedan za ljude s toplom kožom (zlatni ili kajsija tonovima) i plava, crna ili crvena kosa. 

202 Goddess

202 Boginja je opisan kao "duboko Maraschino." Ovo je klasična crvena u kolekciji. To je slično 200 Oh Miley !, ali djelić dublje i manje cool. Oni ukazuju da je ovo jedan za toplu kožu također, ali uz brineta ili crnom kosom. Slažem se, jer je malo "tu dolazi moje usne!" na My Fair boje.

204 Amazing

204 Amazing je opisan kao "candy apple crveno." Ovo je topla crvena, namijenjen osobama s hladnom kožom (roze ili ružičasta tonovima) i plava, crna ili crvena kosa. Našao sam ovaj malo lakše nositi od 200 Oh Miley !, ali ko to zna kakav je moj ton kože je. (Mislim da bih mogao ići bilo koji način?)

206 Dashing

206 Dashing je opisana kao "vrlo trešnje." Vratili smo se da se ohladi opet ovo je još jedan crveni sa cool tonovima. To je u neposrednoj blizini 202 Boginje, ali s više bobica u njemu. Dakle, pretpostavljam da je to za brinete. Još uvijek vrlo klasik.

208 Miss Scarlet

208 Miss Scarlet je opisan kao "duboko rubin". Idemo sa najinteresantnijih! To je duboko cigla crvena sa toplim tonovima. Sviđa mi se na sebe za dramatičan večernji izgled, ali Marc sugerira, to je bolje za cool kože i brineta ili crnu kosu. 

210 Blow

210 Blow je opisan kao "tamna bobica baršuna." Prijevod: bordo crvena. Viđamo dosta ova nijansa na crvenom tepihu u zadnje vrijeme, a ja volim da mi je ovaj nije previše Gothic (iako samo čekati, nalazi se ljubičasta dolazi). Marc preporučuje se za topla koža i brineta ili crnu kosu.

212 Rei of Light

212 Rei of Light je opisan kao "tost opeke." Poznat i kao "duboko Sienna naranče." Na neki čudan način, ja sam dole sa njim-razgovor o neobičnom boja! Čini se kao da jednaka dijela narančasta, crvena i smeđa, i iznenađujuće, mislim da izgleda dobro na. Marc voli ovo kul tonove kože sa brineta ili crnom kosom.

214 Georgie Girl

214 Georgie Girl je opisan kao "šećernu vunu ružičasto." Oni to nazivaju i neutralne roze, ali ja ne mislim da je to precizan; Rekao bih da je to više cool-tonirana (i nije dobro na moja boja kože). Imao sam problema da to da ostanu u unutrašnjosti usta, koja nikad nije sladak.

216 Kiss Kiss Bang Bang

216 Kiss Kiss Bang Bang je opisan kao "pečena ruža" ili prašnjavim ruže. Idem '90 vibracije ovdje, ali pretpostavljam da te srednjih tonova će se vratiti. (Ako Marc to radi, onda to mora biti tako.) Pretpostavljam da nije baš laskave. I ja definitivno nemam ništa drugo kao što je ovaj u mom veliku kolekciju. 

218 Clara

218 Clara je opisan kao "hrabar ruže" i "francuski ružičaste ruže." To je cool-tonirana, ali malo više zabave (i manje plave) od običnog fuksije. Ako si u vaš brights, verovatno ćete se sviđa-ja! Ovo je velika ljetna hlad.

220 Jolly Molly

220 Jolly Molly je opisan kao "svijetle bubblegum." Ali onda na sajtu MJ, oni kažu "korala ružičasto." Dakle, što je to? Mislim da bubblegum je točniji; Ne ulazim mnogo koraljnih ovdje na sve. To je u istoj porodici kao 218 Clara, samo lakši i sa splash žute prizvuk. Sviđa mi se ovaj jedan mnogo bolje nego 214 Georgie Girl, drugi ružičaste u ovoj kolekciji.

222 Boy Gorgeous

222 Boy Prekrasna je opisan kao "bobica rouge" ili "tamne magenta crvene". To je lijepo, šljivast bobica-vrsta go-nigdje hlada, danju ili noću. Ali vjerojatno najbolje za toplu kožu i tamnu kosu.

224 Magenta

224 Magenta je opisan kao "grožđa sangria" ili "tamne magenta." To je sooo blizu 222 Boy Divna, ali ja više volim ovaj kao što se čini da izgleda malo više pukom na usnama, i ne tako kremasta / teška. 

226 Scandal

226 Skandal je opisan kao "intenzivne šljiva." Više kao ljubičaste ili patlidžana, i ne, neću nositi ovo iz kuće u bilo koje vrijeme uskoro. Ali ako je ovo tvoja torba, go for it! Ono što je čudno je da to zapravo nije bio najviše neprijatnih u kolekciji. Da je jedan tek dolazi!

228 Infamous

228 Infamous je opisan kao "meki božur." To je prigušeno toplo roza, i upaljač varijacija na 216 Kiss Kiss Bang Bang prašnjavim ruže. Ja ne mrzim, ali ja ga ne volim. Iako ću reći da je to ogroman napredak u odnosu na one krede aktovi u nekim ruž kolekcijama (i na crvenom tepihu).

230 J'Adore

230 J'Adore je opisan kao "terra cotta rumenilo." I Ne, to nije baš najgore boje na mene u ovoj kolekciji, ali vrlo blizu. Ovo mocha nijansa je još 90-ih godina od onih ruža. Ja samo. Ne. Želim da moje usne da izgledaju ovako. Žao mi je, Marc.

232 Mahogany

232 Mahogany je opisan kao "vruća čokolada". I to me čini izgledaju pozitivno bolestan. Kunem se da ima zelenu tonovima, i pretvara moj ten potpuno žućkasto-ono što daje, Marc Jacobs? (To zapravo izgleda mnogo bolje na fotografiji nego što je to u stvarnom životu.) Siguran sam da bi to bolje raditi na neko sa veoma dubokim kože, ali nastaviti s velikim oprezom! Ja joj se ne sviđaju ove tonovima jedan bit.

234 Core Cora

234 Core Cora je opisan kao "briljantnu korala." Mnogo bolje. Ovo je Orangey-crvena i jedan od mojih omiljenih nijansi u cijeloj kolekciji, ali opet, ja sam rob navika. Marc kaže da nosi ovo ako imate plava, crna ili crvena kosa i hladan ton kože.

236 Dakle, Sofija

236 Dakle, Sofija je opisan kao "električna lubenice". To je jasnije i crvene od 234 Core Cora, i volim ga jednako dobro. To je definitivno malo lakše nositi nego klasičnom punom crveni, jer je efekt ovdje je više okrečene i prigušenim.

238 Je t'aime

238 Je t'aime je opisan kao "rum maline." Oni također nazivaju "ružičasto crvene", ali mislim da je opis maline je precizniji. Baš kao i 236 Dakle, Sofija je omekšao, okrečeni jarko crvene, to je isti efekat na tradicionalnom bobica. Ja stvarno volim ovaj kao dobro.

Gdje kupiti

Nađi Marc Jacobs Le Marc usne kreme na Sephora i Marc Jacobs Beauty.

Neka vaše Say

Da li ste probali bilo Le Marc ruževa još? Koji nijanse su svoje favorite? Koje bi ti nikad nositi?

load...