Ljepota

Moja 7 najnovijih ljepota ljepote koja su bila potpuno vrijedna

Moja 7 najnovijih ljepota ljepote koja su bila potpuno vrijedna

Zdravo, ja sam Elizabeth. I ja sam ljepotu narkoman. Momci, o čemu se radi kozmetičkih proizvoda i usluga koje me zaboraviti budžeta, štedne račune i račune kreditnih kartica? Stvarno! Nedavno sam se vratio iz rajskog sedmodnevni odmor u Palm Springs i LA, i (uzdah) Ja sam neku štetu mayjah da rekao je štedni račun.

load...

Uvijek sam voljela putovanja preko granice u obimu sve je prodz ne dobijemo u Kanadi, a ovaj put nije bilo drugačije. Sa godina dostizanje 43 ° C u Palm Springsu većinu dana, imao sam dosta vremena za kupovinu-veruj mi, ne želite da se sjedi na suncu u 12 časova u pustinji. (Iako nisam još uspeo da postigne zlatni ten. Nemojte reći Michelle, ali nikad nisam bio veliki na kremu za sunčanje. Gasp! Nisam ni antioksidans serum! Ali to je sljedeći na listi Splurge, obećavam !)

Povratak na moje probleme potrošnje, iako. Počeli smo naš put off u Palm Springsu, a ako ste nikada nije bilo, ja ću te pustiti u malu tajnu: outlet centara. Onaj na putu u Palm Springs je prilično svake devojke shop-til-you-drop san. Ne samo da sam postići par 850 € čizme za 300 € u Barney utičnicu (NBD!), I ja dokopala hrpe Amaze ljepote kupuje-kako na objektima i na drugim mjestima. Nakon Palm Springs, krenuli smo u LA ,. Gdje sam proverio sve najbolje ljepotu trgovine i proveo poslednje pare na parfem vrijedan se slomio za.

Ako želiš da živiš posredno i udjela u radosti moje ljepote kupuje (minus da se bave mojim zapisima), Clickety kliknite ovdje!

Moje South-of-the-Border Beauty Kupi

1. Pacifica Indian Coconut Nectar Perfume

Volim mi malo kokosa, a nakon čitanja mišljenja ovog parfema, znala sam da moram da ga imam. Jer nisam mogla naći nigdje u Vancouveru, udario sam se u Sephora u Palm Desert konačno dočepam neuhvatljivi miris. Volim ga-ja samo želim da ima više izdržljivost. (Bummer.) Pacifica parfemi su potpuno prirodne, iako, i našao sam ove savjete iz kompanije suosnivač o tome kako napraviti svoj prirodni miris traje duže. (Oni također imaju pri ruci malo čvrstih parfema da Michelle govorio o ovdje u daljem tekstu: Tahitija Gardenia je predivno.)

UPDATE: Zahvaljujući komentator Maddy za ističući da Well.ca nosi Pacifica. (Besplatna dostava u Kanadi i ne minimum reda!)

load...

2. Clarisonic Mia

Uzbudljive vijesti! Sada sam ponosni novi vlasnik ovog genija spravica. Nakon čitanja vaše odlične kritike, znala sam da moram da se jedan, pa sam tražio od rock-bottom dogovor na Amazon.com i morao ga je poslao u Palm Springs. Lako peasy. Ali može netko reci mi zašto je američka verzija Amazon je mnogo bolje nego Kanadi ?!

3. Aztec Secret Indian Healing Clay

Moje Clarisonic je zadiviti, ali još spektakularnije (ako vjerujem) je ovo ultra-fab maska ​​od gline sam našao. Mišljenja za to online su ludi, i dok volim mućenje se svoje maske lice, ovo je zaista da umre za i savršeno kad ste kratki na vrijeme-vjeruj mi kad kažem da je to vrlo temeljito duboko pore čišćenje. Nisam bio u mogućnosti da ga pronaći ni u Vancouveru, ali ga možete kupiti u odabranim Whole Foods trgovina u SAD-u.

4. L'Occitane Shea maslac krema za ruke (e)

L'Occitane trgovine je među stotinama drugih basnoslovno diskontiranih butika u Outlet Mall u Palm Springsu, a kada sam posjetio, bio je udario s ljudima (ukupno klaustrofobije). Moje štedljiv način pobedio iako, i ja gurnuo svoj put kroz gomilu da napunimo na ovom ultra-hidratantnu kremu za ruke za sebe, i da koriste kao čarapa stuffers i hvala vam darove.

5. Mani / Pedi (ili dva)

Tweetovao sam o tome dok sam bio tamo, ali zašto mora Vancouver salone naplatiti gore od 50 € za ovu uslugu, ali u Palm Springsu i LA, možete dobiti mani / pedi za između 18 € i 30 €? Otišao sam ravno u salon kad sam došao da se malo zabave, svijetle boje oslikana na mom cifre, i ponovo je na putu do zračne luke ostavljajući LA Potpuno opravdano, zar ne?

6. Dr. Lancer Body Smooth losion

Vidio sam dr Lancer jednom kad sam živio u LA za problem kože Imao sam, ali nekako zaboravio na njega dok nisam video na Oprah show o potrazi i osjećaj 20 godina mlađi. Kada sam posjetio kuću mog rođaka na ovom putovanju (ona živi u LA-u i vidi ga i ja), koristio sam neke od svojih losion za tijelo i dopalo toliko da sam morao da uzmem za sebe. Sadrži 15% glikolne kiseline, koja pomaže vam Głowy kože. A ko ne želi to?

7. Le Labo Perfume

Parfem koji me donio slomio? Ovaj. Naš hotel je bio u pravu preko puta La Boutique niše parfem brenda, tako da sam naučiti sve o ekskluzivne parfeme. Svaki od njih je izgrađen oko prirodne suštine, i oni po narudžbi desno u radnji i personalizirati s tvoje ime! Oni također dolaze pakirani u najdivnijih, pojednostavljeno boce. Vole. My Faves su Neroli i Rose, ali sam na kraju odlučuje o Rose. To je i sladak i začinjen, i može se nositi do muškaraca i žena. Također možete kupiti Le Labo mirise u Torontu na 6 Gee Beauty. Jej!

Šta ljepota kupovine jesi li se u posljednje vrijeme? Da li imate omiljeni prodz možete samo kupiti u SAD-u? Što je sljedeće na listi "Splurge"?

load...