Ljepota

Pronađeno! Najbolji deodorant prirodnog stika (koji zapravo radi)

Pronađeno! Najbolji deodorant prirodnog stika (koji zapravo radi)

Primal Pit Paste Prirodni dezodorans u stiku

Ne zaboravite, kada sam ludim preko Schmidt Prirodni dezodorans? Izbezumljeni na dobar način, to jest-jer dok nisam probala tu liniju svih prirodni dezodorans paste, ja sam u osnovi napustila svaku nadu za pronalaženje nehemijskih proizvod koji je radio. Ali oh, funkcionira. Jednom sam probao, nisam se okretao i nisu dotakle kemijske deo od tada.

load...

A sada postoje dva!

Upravo sam otkrio Primal Pit Paste, drugi deo formula sa sličnim sigurno sastojcima (iako imaju izrazito više "in your face" stilu marketinga u odnosu na suptilne Schmidt). 

Ali ono što je još više neodoljiv je to. Primal Pit Paste ne samo da ima istu lonce na deo koji se primjenjuju prstima ali su isto tako prodati u štap formatu.

A štap! Dakle, mnogo jednostavnije i daleko manje neuredno. Sa paste, morate ih zagrijati između prstiju da ih da se topi, i šire ih direktno na svom pazuha (pri čemu je potrebno pranje ruku nakon toga). Štap, s druge strane, zagrijava gotovo odmah, nakon drugog dodira na koži, te je prilično siguran. I potpuno prenosiv i pogodan za putovanja.

Pro tip: Čuvajte ga u toploj sobi, kao što su kupaonice, i trebalo bi imati problema na sve s konzistentnost ako ga primijeniti, recimo, nakon tuširanja.

Samo za usporedbu sastojke, ovdje je ono što je u mojoj Thyme i Lemongrass mirisom Primal Pit Paste (koji miriše neverovatno, BTW nije previše ženskog ni muškog, samo vrlo svježe.):

* Shea maslac, * kokosovo ulje, Non-Aluminij sode bikarbone, * vosak, * Arrowroot u prahu, eterična ulja: Thyme i Lemongrass. (* Organic)

Porediti sa onim što je u mojoj Bergamot + Lime Schmidt-a:

Butyrospermum parkii (shea maslac), natrij bikarbonat (soda bikarbona), Maranta arundinacea (arorut) u prahu, Theobroma cacao (kakao) sjeme maslac, Citrus bergamia (bergamot) eterično ulje, Citrus aurantifolia (vapno) eterično ulje, tokoferol (vitamin E) , Humulus lupulus (hop) ekstrakt.

Prilično blizu, pa nije ni čudo što ja dobijam isto odlične rezultate. Ponavljam: ne miriše. UOPŠTE.

load...

Primal Pit Paste prodaje štap u sedam različitih mirisa, plus bez mirisa verziju. I oni imaju lonci, kao i, ako želite taj format.

Tu je i sode bikarbone bez stick, pod nazivom Happy Pits, što sam nisam probao, ali bi bilo da ode jer ako su posebno osjetljive. Našao sam da je nakon prvih nekoliko dana prelaska na ovog tipa deo, sam se potpuno navikao na to i od tada nisu imali problema sa peckanje / crvenilo. 

Preporučujemo!

Gdje kupiti

Nađi Primal Pit Paste na sljedećim trgovaca:

  • Amazon.com
  • PrimalPitPaste.com
  • Cosmic Hippie Butik u Nova Scotia

Neka vaše Say

Da li ste pokušali Primal Pit Paste? Šta mislite da je najbolji prirodni dezodorans?

load...