Vijesti

Top 10 dizajniranih tattoo palmara

Top 10 dizajniranih tattoo palmara

Palme simbolizira ljubav, mir, istina, časti i vrijednosti između ostalog. Međutim, popularnost palme tetovaža se može povezati s činjenicom da palme se često podsjetiti ljude plaže ljetovanje i odmor. Oni imaju očito umirujuće previše. Ove prvih deset palma tetovaža dizajne može biti pravi uspomenu svog zadnjeg odmor ili inspirisati da ide na sljedeću.

Top Ten Palm Tree Tetovaže:

1. Podlaktica Palm Tree Tetovaže:

Ova tetovaža koje prikazuju jednu palmu ističe svojim jednostavnim, ali elegantnim i atraktivnim konceptualizacije. Napravite mentalnu pažnju na ravno stablo i grane koje su samo u pravu nijansu zelene. Ova jednostavna tetovaža se lako može replicirati međutim svoje najbolje da konsultuje stručnost tattoo umjetnik da ponovo ovaj komad umjetnosti na koži.

load...

2. Obojeni Palm Tree Tattoo:

Ovaj šareni tetovaža prikazuje primorskom scenu sa pješčanom plažom i spajalica palma. To je imperativ da napravite napomenu kako ovo tetovaža pokriva strani gornjeg dijela tijela i korištenje umirujuće boje. Ako ste osoba plažu i žele da izraze da kroz tetovaža umjetnost, ovo je tetovaža za vas.

3. Donjih ekstremiteta Palm Tree Tattoo:

Drugu plažu scena sa klamerica palme, zapišite prekrasne sunce postavku u pozadini. Ako palma tetovaže podsjećaju na prijeko potrebnih odmora a, pa to je obično to je glavni namjera.

load...

4. Palm Tree cvjetni Tattoo:

Ova palma tetovaža sa cvjetnim motivima izdvaja za svoje svijetle i bujan auru. Zapišite sunčevih zraka izlazećeg sunca i ptice na horizontu. Ova tetovaža je sigurno da vas zaraziti s nostalgijom za dobra vremena ste imali na posljednji odmor na plaži.

5. Classic Palm Tree Tattoo:

Ako želite palmu tetovaža da je hrabar i crno i definitivno nemoguće zanemariti, ovo je savršen pronaći za Vas. Neka bude crna i jednostavno. Bilo koji lokalni iskusni tattoo umjetnika ne bi trebalo da imaju neki problem repliciranja ovo.

6. Minijaturni Palm Tree Tattoo:

Ova tetovaža palme ima visoku ljupkost i faktor trenda. Gledajte pozitivnu bujnu boja i jednostavan, ali moderan dizajn i ima dobre šanse to može žaliti na vas. Važno je da se držite koncept dizajna ovdje prikazane. Međutim, možete eksperimentirati na kojoj želite da se ovo trendi minijaturni tetovaža upisan.

7. Minijaturni Foot Palm Tree Tattoo:

Minijaturne tetovaže sa svojim gotovo neupadljivim nastup imati žalbu svoje a isto važi i sa ovim trendi minijaturnim palme tetovaže previše. Neka bude crna i mala. Međutim, vi ste slobodni da se igraju sa gdje želite da postavite ove minijaturne tetovaže palma na svom tijelu.

8. Nadlaktice Palm Tree Tattoo:

Ova tetovaža palma je siguran da ide dug put po svojim jednostavnim konceptom palme raznose na vjetru. Uzmite pobliže kako umjetnik stvara realističan efekat grane palme raznose u vjetar kroz blage nijansi. Njegova najbolje što napustite sjajan tetovaža u rukama iskusnog tattoo umetnik replicirati na vašoj koži.

9. Palm Tree ručni Tattoo:

Mali stupili na snagu, ova palma zglob tetovaža izdvaja za to, mali još najsitnije detalje. To je samo mudar da koriste usluge iskusnog tattoo umjetnika za efikasno ponovi ovo tetovaža kao što je ovdje prikazano na zglobovima.

10. Samoanski Palm Tree Tattoo:

Palme su važan motiv u samoanski Tattoo art i to palma tetovaža je efikasan primjer za to. To je najbolje da iskoriste usluge iskusnog tattoo umjetnik ponoviti ovaj komad umjetnosti na drugim dijelovima tijela.

Nadam se da ovaj članak na top 10 palmom tetovaže dizajne je zanimljivo. Pa šta čekaš odabrati svoj dizajn i da se to radi profesionalac. Molimo vas da padne u svoje komentare ispod.

Nađi više takvih tetovaža ideje o tetovaže za sve i odabrati ono što govori o tebi najbolji.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...