Vijesti

Najbolji tetovaže na Dragon - naš top 10

Najbolji tetovaže na Dragon - naš top 10

Tetovaže su svakako izjavu stil! Ali Stalni!

Dragon tetovaže su među najčešće i popularan izbor za tetovaže diljem svijeta. Zmajevi simbolizira moć i smatraju mit u mnogim kulturama. Predmet znatiželje i fascinacije, zmajevi su postali popularni zbog filmova kao što su "Eragon", "Gospodar prstenova" i igrama kao što su "Dungeons and Dragons".

Najbolji dio zmaj tetovaža značenje je da oni nisu samo simbolična, ali su u trendu. Oni mogu se personalizirati na osnovu stila i boji po izboru i može se lako oblikuju bilo koji dio tijela.

load...

Žena Dragon Tattoo Slike

Uzmimo uvid u top 10 projekata za zmaja tetovaže, tetovaže sa elegancijom i moći.

1. Reljefni Dragon Tattoo:

Sirov i reljefni, ovu vrstu tetovaža obuhvata i poboljšava leđa vašeg tijela, što ga čini vašu platformu izražavanja. Lively i sjajna, kada je potpisao, dodaje karakter i karizmu.

2. Ženski Dragon Tattoo:

Još jedan dizajn za zmaja tetovaža je onaj prikazan iznad koje prikazuje feminizam i da će odgovarati svaku ženu. Imajte na umu da čak i izgleda da je ženski zmaj sa svojim detaljima učinjeno u roza nijansa.

load...

3. Spiked Dragon Tattoo:

Ovi dizajni tetovaža može biti u različitim veličinama koje su naslikane na biceps, leđa i drugih dijelova tijela. Ovaj dizajn je jasan primjer kako zmaja pun šiljaka izgleda trendi i atraktivan, iako ima samo jednu boju na to.

4. Tribal Dragon Tattoo:

Ovo je jedan od zmaja tetovaža slika izgleda jednostavniji i ima manje boja. Obično je to sve u crno, evocirajući osjećaj straha / opasnosti, koji dizajn zmaj treba izlagati. Plemenski strana zmaj je prikazan i na ovoj slici i predstavlja dobar izbor za ljubitelje zmaja.

5. Jednostavno uklapanjem Dragon Tattoo:

Jednostavan i umanjena tetovažom zmaja koji upliće vaše ručice, s pravom prisutan je prastari dizajn koji ljubitelje zmaj su ovisni o. Držeći, ovaj zmaj looks dizajniran za ruke i noge.

6. Hand Dragon Tattoo:

Dragon tetovaže pravdu za širok prostor, ali mogu se suženi na ruci kao što je prikazano ovdje. Možda ćete željeti jedan ovako kao ovi ruka tetovaža dizajne su jednostavne i manje bolno u odnosu na velike tetovaže.

7. Djelomično pokrivanje Dragon Tattoo:

Ako želite veliki dizajn koji ne pokriva svoj potpuni povratak, čine ga zavodljivo pola pokriven i pustiti ljude da čudo. Ovi dizajni pokrivaju leđa ili bilo apt tijelo dijela djelomično, tražim u trendu.

8. Fire Dragon Tattoo:

Prva misao koja pada na pamet kada se kaže Dragon je Vatra. Dizajn Fire efekat je veoma popularan i na zahtjev jer pokazuje jedinstvenu kvalitetu zmaja.

9. Sažetak Dragon Tattoo:

Ovo je kombinacija apstraktne umjetnosti i drevna dizajna! Ovaj dizajn može se dati na bilo koji dio tijela i ima tendenciju da daju graciozan još trendi izgled.

10. Zavodljiva Dragon Tattoo:

Tetovaže viče moć i opasnost može postići vrlo senzualni moždine, kao opasnost je ponekad zavodljiv. Ovi dizajni su obično pogodne za pokrivanje leđa ili donjeg dijela leđa dio tijela. Postoji mnoštvo dizajna za izabrati iz, ali izaberite mudro. Sretan tetoviranje.

Nadam se da ste se dobro vremena gledajući ove zmaj tetovaža slika. Da li bi sport bilo koji od ovih celom telu? Iznesite svoje mišljenje s nama!

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...