Vijesti

Najbolji dizajn tetovaže lobanja - naš top 10

Najbolji dizajn tetovaže lobanja - naš top 10

Umorni ste od onih zajedničkih tetovaža? Žele da iskuse nešto novo? Nabavite lubanje tetovaža potpisan. Ove tetovaže su vrlo privlačan i pomoći će vam da zgrabite pažnju mnogih. Lubanja tetovaže su se ovih dana ne za neke simbolične razloga, ali cudnim zabave i za dobivanje nešto učini koja se razlikuje od ostatka.

The Best Skull Tattoo Designs

1. Romantični lubanje tetovaža:

Ljubav i smrt nema gdje međusobno povezani, ali su postali vrlo čest kada je u pitanju tetovaža dizajne. Lubanja sa ružom je također vrlo česta dizajn lubanje tetovaža. Atraktivnost je glavni razlog njihove popularnosti. Ovi dizajni su obično nisu jako strašan i smatraju romantične mnogi.

2. Funny lubanje tetovaže:

Lubanja istetovira dizajna sa mješavinom zabave zvuči neprivlačno, ali je dobar izbor ako ste u potrazi za upečatljiv lubanje tetovaža. Funny lubanje tetovaže će vam dati novi izgled. Oni su obično šarene i događa.

load...

3. Slikovito lubanje tetovaža:

Slikovite lubanje tetovaže sa cvijećem vrijedi gledanja. Ove tetovaže su vrlo šareni i očaravajući. Oni su lijep izbor ako ste u potrazi za lubanje tetovaže.

4. Catchy lubanje tetovaže:

Lubanja tetovaže sa neke linije ili riječi su vrlo privlačan i atraktivan. Oni će vam dati novi izgled i govore mnogo o vašoj ličnosti i nivo razmišljanja.

5. Tribal lubanje tetovaže:

Lubanja tetovaže s plemenskim dodir će vam pomoći da se u prilogu sa plemena. To je potpuno novi koncept, a ne se odlučili od strane svih. To zahtijeva uvjeren ličnost koja ima sposobnost da se dobro nose.

load...

6. Girlie lubanje tetovaža:

Da li ste Žena i tražim za atraktivne i različite lubanje tetovaže za sebe? Slatka girlie lubanje tetovaže su pravi izbor za djevojčice. Bold lubanje tetovaže ne izgledaju atraktivno na djevojke pa ih treba uvijek ići na oku umirujuće dizajna. Postoji veliki broj lobanje tetovaža dizajne da ti dam girlie izgled.

7. Demonic lubanje tetovaža:

Demonski lubanje tetovaže će vam dati zastrašujući izgled. Ove tetovaže obično daju negativan dojam, ali su vrlo poznati među ljubiteljima tetovaža. Zajedno sa svojim jezivo izgled su previše vrlo moderan.

8. Šarene lubanje tetovaža:

Lubanja istetovira puna boja je lijep izbor i jedan od najboljih dizajna u lobanji tetovaže. Boje u tetovaža će pokazati svoju ljubav za boju. Ove tetovaže su vrlo svijetle i atraktivne. Lobanja ima broj cvetnih dezena i geometrijskih oblika upisan u tome da daju drugačiji izgled.

9. Flowery lubanje tetovaža:

Lubanja istetovira sa cvijećem i lišćem je potpuno novi koncept. Daju novi izgled za lubanju tetovaže i prilično su očaravajući. Cvetne lubanje tetovaže su atraktivni bez zastrašujuće izgled.

10. Cartoon lubanje tetovaža:

Lubanja istetovira sa crtanog izgled nije loša ideja. Obično lubanje tetovaže koje prikazuju lobanju Bart Simpson, poznati crtani lik je vrlo uglednih i voljen od mnogih ljubitelja tetovaža. Ovi dizajni su savršen izbor ako ste u potrazi za lobanju dizajn bez strašan izgled.

Daj svoju ideju dovoljno vremena za testiranje da li zaista želite to potpisale, sačuvali mjesto za tattoo design koja neće biti pokajao.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...