Vijesti

10 najboljih mesta da biste dobili svoj Tatoos Inked u Hyderabadu

10 najboljih mesta da biste dobili svoj Tatoos Inked u Hyderabadu

Hyderabad kao i drugi gradovi smješten veliki broj tatoo, studija i štandova na cesti! Neki od njih nisu baš higijenski i ne predstavljaju opasnost za vaše zdravlje. Ovdje je popis od 10 najboljih studija tetovaže u Hyderabad gdje možete dobiti potpisan bez brige o posljedicama.

1. Angel tetovaže i piercing:

Angel tattoo studio je moderno u uređen i vrlo higijenski previše. Dizajneri su obučeni i mogu dizajnirati bilo tetovaža želite. Potrebno je samo da im kažem šta emocija ćete za i oni će mastilo sliku u glavi na vašoj koži!

load...

2. Vinnus body art studio tetovaže:

Smješten u Ram Nagar ovo je još jedan odličan tattoo salon koji možete posjetiti. Oni specijalizirati u portret tetovaža, ali kao i većina drugih dizajnera su dovoljno vješti za dizajn kakav god izgled koji želite.

3. Joysen tattoo i piercing studio:

Adresa ovaj studio je pored State Bank of Mysore, u blizini Krisna Nagar Cross Road, Jubilee Hills, Hyderabad - 500033. Joysen, osnivač ovaj studio je porijeklom iz Kolkata. On je jedan od rijetkih tattoo odluka u Hyderabad koji su imali odgovarajuću obuku za tetoviranje odluka!

load...

4. Hakim je Aalim tetoviranje:

Hakim je Aalim ima state of the art tattoo štand! Adresa ovog salona je Prodavnica br 9. - 10., Al Cazar Plaza & Towers, Road No. 1, Banjara Hills, Hyderabad. Ovo je mjesto da ide u, ako želite dobiti trajnu tetovažu u Hyderabad!

5. Sana tattoo studio:

Adresa ovaj studio je Plot No 41, 2. Kat, DV Colony, PG Road, Jubilee Hills, Hyderabad. Ovo je jedan od najboljih studija da se mjeri tetovaže. Dizajneri ovdje su zaista vješti u čitanju vaš um i čini prekrasan tetovaže na osnovu vaših objašnjenja.

6. Tetovaže Vikram:

Vikram je tattoo umjetnik iz Delhi radi u Hyderabad. On je odličan u donošenju bilo kakve tetovaža da li je crno-bijelo ili u boji, portret ili apstraktno. On je odličan čak i sa dizajniranju bilo tetovaža i za tebe! On je radio na ovom polju već dugo vremena, pa čak će vam pomoći u nakon brigu o tetovaža previše. Za kontaktne informacije možete posjetiti njegovu web stranicu.

7. Sabby tattoo i piercing studio:

Osnivač ovog studija Saurabh Pardeshi ima vrlo bujnu maštu i na taj način se ističe u custom made tetovaže. On smatra da svaka tetovaža koje ste se napravili bi trebalo da znači nešto. Sve što trebate učiniti je objasniti emociju koju idu samo i on će dizajnirati tetovaže za vas na licu mjesta! Dakle, ako vaš planiranje na se vaše tetovaža prilagoditi, onda je on čovjek!

8. Skye tattoo studio:

Adresa ovaj studio je Plot No. 41, 2. Kat, DV Colony, ministar Road, Secunderabad. Studio je klimatiziran i higijenski. Dizajneri ovdje su prilično vješti!

9. Envy tetovaže i piercing:

Ovaj studio se nalazi u Jawahar Nagar Colony, Hyderabad. Njegova dizajneri su obučeni. Međutim, odlučiti cijenu prije nego što počnete uzimajući tetovaža.

10. Lloyd tetovaže i piercing:

Adresa ovaj studio je Gautam enklave, Sikh Selo, Road No 12, Gun Rock, Hyderabad - 500015.

Naći preko 8000 tetovaža ideje o tetovaže za sve i odabrati ono što govori o tebi najbolji.

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...