Stil kose

Top 10 Taylor Swift frizura koje vas inspiriše

Top 10 Taylor Swift frizura koje vas inspiriše

Ova mlada pop zvezda napravila senzaciju sa svojim srcem odmor pjesme i pratio ih je izgubio u ljubavi zapisa. Ubrzo je lice za opterećenja mode i čine marke zbog nje besprijekoran izgled. Taylor poželio sve više i unajmio poseban frizer, Lori Turčin koji joj je dao neke od svojih najboljih frizura. Evo kada je Taylor Swift kosa postala učiniti frizure će vam pomoći da sport preko slatke girly izgled!

The Best of Taylor Swift frizura

1. Fringe:

Međunarodni pjevanje senzacija Taylor Swift je bio sasvim na modnoj radara za nju kontinuirano eksperimentiranje sa kosom. Mlada pop zvijezda voli da proba različite preokreta za nju svilenkastom tragove. Ona razmetao resama na nedavnom događaju i od tada je nosio sa milosti. Ovo Taylor Swift frizuru izazvalo bijes među mlađim ženama!

2. Messy Bun:

Neuredni frizura može biti vrlo u modi, ali Taylor Swift je odlučio da ode na neuredan način na crvenom tepihu događaj previše. Primećen u tubi haljinu, ona navuče neuredan lepinja frizura koja savršeno upotpunjena njene plave oči i besprijekoran kože.

load...

3. Flicks:

Taylor Swift je kliknuo na koncertu za dobrotvorne povjerenja. Njen lagane udarce su šarm događaja dok ih je ljuljao svaki put ona se odbila i pevali tragove. Na lagane udarce dala ličnost poticaj i je izgledala predivno.

4. Bob Cut:

Eksperimentiranje može biti njen forte, ali ide pravo u svakom stilu je svoju umjetnost. Ona je nosio crnu bob cut izgledaju baš kao da je slikar i dalje je izgledala dobro sija. Izgled je dobila hrpe zahvalnosti i ljubavi.

5. Fishtail Pony:

Fishtail pony je novih modnih naših godina zvezdica pored vrata. Ponija formira rep deo ribe i daje nosi savršen devojku izgled. Omiljen puno i pregledani od strane mnogih, ovaj stil je stigao do crvenih tepiha od strane mnogih zvijezda A-liste.

load...

6. Maiden Look:

The Maiden lepinja je oličenje kitnjatosti kada stilu u pravu. Žene u 60-ih i viktorijansko doba su poznati po svojoj Maiden frizure. Taylor Swift je viđen sportski ovaj izgled u biser boje Peter Pan rez okovratnik izgled. Izgledala je anđeoski i samo boga omiljena mjesta u koja frizura.

7. Casual Pony:

Ovdje vidimo Taylor ići casual sa samo vezan ponija. Podignete kosu i to povežu sa gumicom, a zatim započeti dan. Najbolje za shopping, sastanke, ovo izbjegava svoju kosu od pada na lice i neka osoba uoči vaš lijep osmijeh.

8. Opuštena Side Bun:

Lepinje više nisu zavrnuo verziju stresnih frizuru, ali su novi trenutni trend. Taylor Swift bun frizuru voli vezati svoju kosu sa hrpe kitnjatosti za crveni nagradu tepih noći kao da upotpunjuje joj haljinu i boja zategnut čine ona stavlja iznad.

9. Side Braid Pony:

Strani pletenica poni je čudesan inovaciju Chicness. Taylor je viđen sportski frizure tokom nagradu noći, gdje je nosila svjetlucavu cijev haljinu i smaragdne naušnice, strani pletenica ponija koji ima pletenicu u leđa i nakon protoka labave ostavile traga poboljšava njezin izgled i ljepotu.

10. Pepeljuga Bun - Košnica:

Pčelinje je klasična princeza stil frizura, viđen u mnogo bajki kada dobiju krunu. To je visok punđu koja omogućava krunu da se nastane i vrišti kraljevski. Taylor nosio ovo tokom princeza čina Cindrella za jedan takav video i pogledao veličanstven i napravio savršen dama čeka svog princa šarmantan.

Javite nam koji od Taylor Swift ove frizure mislite da je to die for! Ostavite nam komentar.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...