Šminka

Top 10 svadbeni pribor za indijske neveste

Top 10 svadbeni pribor za indijske neveste

Dok je vaš dan vjenčanja je jedan od najvažnijih dana u životu, to je i dan kada stres može igrati pustoš, ako nisi spreman. Debelim indijski vjenčanje nije lak događaj da preživi netaknut, pa hajde da planira za to.

Nakon što je iskoristio jednu od najvažnijih odluka vjenčanje - odabiru vaše vjenčanje outfit, sledeća stvar koja bi trebala biti na listi je vjenčanje dan pribor. Svaki mladenka želi izgledati joj najbolje na dan svog vjenčanja, a vi ne možete to postići bez najbolje indijski vjenčanje pribor upotpunite svoj izgled. Uostalom, ne želite da izgleda neuredno na svoju svadbu sada, zar ne?

Indian svadbeni Pribor

Predstojeće vjenčanje Prijatelj ima me je na razmišljanje o priboru mladine. Evo liste vjenčanja pribora za indijske nevjesta (bez nekog posebnog reda) da je na moju top 10 listu:

load...

Svadba Dodatni broj 1: Cipele

Ovo mora da je jedan od najviše previdjeti pribor za dan vjenčanja. Iako su mnogi od vas će se kretati od skladišta do skladišta u potrazi za savršenim cipelama za svoj 'sangeet i prijema, dan vjenčanja cipele često kupuju u žurbi. Postoji jedna stvar koju ne smijete zaboraviti dok lov za vaše vjenčanje dan cipele. Šta je? To je udobnost. Ti ćeš biti na nogama satima i satima, a vi ne morate to učiniti u nebo visokim potpeticama. Ponovite za mnom, "Neću nositi štikle na dan mog vjenčanja." U stvari, ne kupuju cipele s potpeticama viši od dva inča. Vjerujte mi, da ćeš mi zahvaliti kasnije.

Brzi savjet: Ako želite da se osećaju još udobnije nositi cipele u kući za sat vremena svaki dan u trajanju od najmanje sedam dana. To će vam pomoći da se izbegnu bolne i ružne cipele ugriza.

Svadba Dodatni broj 2: Purse

Naravno, mora da odgovara vašim outfit, ali to mora biti tako mali? Izaberite 'Potli "ili kvačila koja je mala, elegantna, i može da primi nešto veći i širi od maramicu. Trebalo bi biti u mogućnosti da ubaci u kontaktu-up kit sa svojim kompaktnim, ruž za usne, 'Kajal i tkiva. Ne zaboravite da provjerite ako vaš telefon odgovara.

load...

Svadba Dodatni broj 3: Make-Up

To može učiniti ili slomiti svoj izgled. Pokušajte da ne ide DIY ovo. Ako ne želite potrošiti na make-up artist, pitati prijatelja koji zna svoj put oko make-up kit. Cilj je da izgleda zapanjujuće, a ne kao klovn, tako da broj boje koju koristite na minimum. Sačuvajte eksperimentalni ili dramatičan izgled za prijem.

Brzo Savjet: Pokušajte nekoliko različitih stilova i boja sa vaše vjenčanje outfit na nulu u na izgled ćete voljeti.

Svadba Dodatni broj 4: Lak za nokte

Nemoj ni razmišljati o francuski manikir, osim ako imate umjetnik nokat na raspolaganju i jedan sat viška prije svakog događaja tijekom vjenčanja. Pa, možete dobiti izvođača, ali sumnjam da ću imati vremena. Zašto ne odlučite za francuski manikir? To je zbog toga što ne možete priuštiti da sportu obojene nokte. Je 'Haldi "i" Mehendi' svečanosti pružaju dovoljno šanse da se uništi ovaj netaknute izgled. Osim toga, od vas će se jesti nešto ili drugi sa svojim rukama u nekom trenutku ili drugo. Zašto rizikovati? Odabrati klasične zlato, srebro, crvene ili bordo. Na ovaj način, čak i ako čip ili oboje vaš nokte, sve što trebate je brzo gornji sloj.

Svadba Dodatni broj 5: 'Bindi'

To može biti kao jednostavan ili kompliciran kao što želite. Vodi i druge čelo dekor i veličine vaše čelo na umu prilikom odabira vaše vjenčanje "Bindi".

Svadba Dodatni broj 6: Ostali čelo dekor

Da li koristite dekorativne 'bindis' različitih veličina ili sandalovine tijesto crteže, zadržati veličinu čelo i "Bindi" stil na umu. Ovaj dekor mora upotpuniti "Bindi" i ne treba da savlada čitav svoj izgled.

Svadba Dodatni broj 7: Hand and Feet ukras

Ovo u osnovi ovisi o kojem dijelu Indije ste dolaze iz. Da li koristite 'visoka' ili 'mehndi ", pokušajte ga mjesec i pol do dva mjeseca prije vjenčanja kako bi bili sigurni da nemate alergijske reakcije.

Svadba Dodatni broj 8: Nakit

Ukusu, struktura lica i budžet igraju veliku ulogu. Koordinira svoj nakit kupuje sa svojim outfit. I pokušati izbjeći Chokers, čak i ako imate tanak vrat. Oko šest sati nešto bode vrat neće biti ugodan osjećaj.

Brzi savjet: Ne želim završiti izgleda kao božićno drvce. Ako vaš outfit je teška detaljima i vez, polako sa bling.

Svadba Dodatni broj 9: Hair Accessories

Birati između cvijeće ili kosu nakit ili odabrati oboje. Pobrinite se da isprobaju vjenčanje frizuru sa priborom najmanje jednom prije vjenčanja da ne bi bilo iznenađenja.

Svadba Dodatni broj 10: A Smile

Ovo je, daleko, najvažniji dodatak. Ništa neće učiniti da izgledate lepše od osmijeh na lice. Ako nerve štrajk, da malo brze vježbe disanja i osmijeh. Ti si počinje novu avanturu. Dati najbolje pozitivnu energiju možete treptanjem blistav osmijeh.

Sada kada imate sve ove informacije, širiti riječ. Pomozite sebi ili bilo mlada-to-biti izgleda najbolje bez gubi razum. Ako se možete sjetiti dodatne opreme ili imate bilo kakvih pitanja ili sugestija, ne zaboravite da mi padne liniju u prostoru za komentare.

load...